Hiç sorma yaaa. Yemek yapmak iyice işkenceye dönüştü.
Kısır günü var yani akşama

G

Geçmiş olsun canım. Neyin var
Sıcakla aram yok, sıcak çarpıyor beni
Yarısıyla mercimek çorbası yaptım. Bir bardak mercimek daha pişirdim. Yarısını da onun üzerine ekledim. Bakalım nasıl olacak
Nasıl oldu topladı mi köftelerin?
Valla bence super menü, benim için bulgur pilavı ve cacık en mükemmel ikili bu hayattaki
Benim de bugünkü menüm hatta sebzeli bulgur pilavı ve cacık

As canım iyi akşamlar...Bende fırında sebzeliparça et Var canım. Naptın mercimekli köfteyi...

Mesajını yeni gördüm kusura bakma canım. Mercimekli bulgur pilavına soğan katmıyorum ben. Mercimek protein olduğu için köfteye gerek yok bence. Cacık yeterli olur.

Mercimeğin yarısını çorba yaptım. Bir bardak mercimek daha pişirdim. Çok cıvık olmadı

As canım iyi akşamlar...Bende fırında sebzeliparça et Var canım. Naptın mercimekli köfteyi...
Afiyet olsun canım.
Yarısını mercimek çorbası için kullandım. Bir bardak mercimek daha pişirdim. Istediğim gibi olmadı ama idare etti.

Mesajını yeni gördüm kusura bakma canım. Mercimekli bulgur pilavına soğan katmıyorum ben. Mercimek protein olduğu için köfteye gerek yok bence. Cacık yeterli olur.

Ben yaptım ya nişanlımın maşallah iştahı pek yerinde olduğu için benim gibi tek pilavla doymazdi Bu arada soğanı iyice karamelize edip pilavın üstüne koyunca bambaşka bir yemek gibi oldu. Denemenizi çok tavsiye ediyorum. Pilavı pişirin bildiğiniz gibi. Ayrı bir tavada da soğanları yarım ay şeklinde doğrayıp azıcık yağ, biraz tuz, şeker ve toz kırmızı biber ile iyice karamelize olana dek pişirin ve servis ederken pilavın üzerine azıcık koyun. Bambaşka bir yemek gibi olacak, bayılacaksınız tadına.

Ellerine sağlık canım. Hiç duymamıştım. Bir gün denerim inşallah

afiyet olsun canım ben henüz yapmadim yemek ev temizliyorum hafta sonu memlekete gidiyoruz . Aksama da sebzeli köfte yaparim diye kıyma cıkarttım. yanina pilav var yeter

Dünden yemeğim var yapmayacağım

Kaynanam peynirli poğaça getirmişti .
Dünden mercimek çorbası ,tavuk yemeği ,sarma birde ıslak kek var yapmayacağım bişey :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…