Denerim canım hem kolay hemde sağlıklı olur.bişeyi merak ediyorum.patatesleri normal kizartmalik doğrayın ca bazısı yanıyor gibi oluyor .kalın dograyincada kızartma gibi olmuyo.sen nasıl ayarliyorsun canim
Yarım ay şekilde doğruyorum. Ama tabi ocaktaki kızartma gibi olmuyor. Çıtır çıtır olmuyor. Doğradıktan sonra resim atarım canım.

As canım...Ben devremülkteyim biliyorsun Sabah kalkar kalkmaz küçük oğlum için şnitzel hazırladım ki uyansın açken kokuya yesin.
Neyse iki öğün yemiş oldu. Eşim yok ya rahatım. akşama Allah kerim....

Güzel mi oralar? Gerçi nerdesiniz bilmiyorum

Bence ilişkiden sonra prezervatifi kontrol etmekten vazgeç. Eğer yırtık varsa zaten ugurlar ola mutlu mutlu spermler icinde zaten geçiyor. Yumurtan da ah gel bana gel bana diyor. Farkettikten sonra ertesi gün hapı içerim dersen onunda düşünme çünkü doğum kontrol hapları dan daha fazla yan etkisi var zaten o son cagre hapı zevk konusuna gelince bu kalite ile ilgili paraya koyarsan çok fark yok ama ucuza kaçarsan baya var aman canım hepi topu kavucuk deme biz dedik ekonomik krizde bin marka prezervatif kullandık isminde neseyliydi bildiğin 3 kişi sevisiyordik ben kocam be kavucuk en son vişneli kalmıştı benimde adetim yeni bitmişti 3 . Kez boşalıyordu eşim matamatik hesabı yaptık 3 te sperm sayısı az gün uygun değil neseli kullanmadık 9 ay sonra neşeli bir oğlumuz oldu anıt olarak sakladık visneliyi doğum kontrol hapı da kullandım burada çok giydirmisler ama ben hiç bir yan etkisini görmedim ama doktor tafsiyesinde kullan benim hormon dengesizliğin vardı adetimi düzenledi bide adet dönemi sivilce sorunumu halletti.

Evet sanırım yanlış yere yazmisim
Şok oldum bir an

Merhaba canım ben geç kaldım bugün. Kremalı mantar sote yaptım bir de mercimek çorbası.

Merhaba hanımlar, 3 gündür tel arızası sebebi ile giremedim. Ben bu akşam ekmek hamurundan (kendim yaptım ) pizza yaptım. Fırında kendisi. Ben aslında buaraya tam bundan üye oldum. Sizin menülerinize bakıyorum da biz baya geçiştirme besleniyoruz . Buna çok üzülüyorum . Işten eve gelince çok zor oluyor canım da istemiyor.. öyle işte artık her gün sizi gözlemleyip ben de güzel sağlıklı yemekler yapmak istiyorum

Çalışıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…