- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #15.961
Yarım ay şekilde doğruyorum. Ama tabi ocaktaki kızartma gibi olmuyor. Çıtır çıtır olmuyor. Doğradıktan sonra resim atarım canım.Denerim canım hem kolay hemde sağlıklı olur.bişeyi merak ediyorum.patatesleri normal kizartmalik doğrayın ca bazısı yanıyor gibi oluyor .kalın dograyincada kızartma gibi olmuyo.sen nasıl ayarliyorsun canim
As canım...Ben devremülkteyim biliyorsun Sabah kalkar kalkmaz küçük oğlum için şnitzel hazırladım ki uyansın açken kokuya yesin.Selamunaleykum kızlar. Nasılsınız ❤❤❤
Yemeğe karar verdim de çorbaya karar veremedim
Fırında sebze kızartması yapacağım. Üzerine sarımsaklı yoğurterik kaynatmıştım bir de.
Çocuklar da çorba içmeyince doymuyorlar sanıyorum.
Eee siz de ne var ne yok
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
sekersizcikolata
Tamam canim sevinirimYarım ay şekilde doğruyorum. Ama tabi ocaktaki kızartma gibi olmuyor. Çıtır çıtır olmuyor. Doğradıktan sonra resim atarım canım.
Güzel mi oralar? Gerçi nerdesiniz bilmiyorumAs canım...Ben devremülkteyim biliyorsun Sabah kalkar kalkmaz küçük oğlum için şnitzel hazırladım ki uyansın açken kokuya yesin.
Neyse iki öğün yemiş oldu. Eşim yok ya rahatım. akşama Allah kerim....
Tatilde de sınav buldu seniHa bir deFeslegen Kokulu Nane bugün son sınavım var sizlerin dualarını hissediyorum dua beklerim inşallah
Canım rabbim yarım etsin inşallahhhhhHa bir deFeslegen Kokulu Nane bugün son sınavım var sizlerin dualarını hissediyorum dua beklerim inşallah
Sağol canısı. Allah cümlemize yardım etsinCanım rabbim yarım etsin inşallahhhhh
Amin canım...cümlemizin yardımcısı olsunTatilde de sınav buldu seni
Allah yardımcın olsun
Menünuzu niye yazmıyon kızzzzzzCanım rabbim yarım etsin inşallahhhhh
Menü dünkü menüMenünuzu niye yazmıyon kızzzzzz
Bence ilişkiden sonra prezervatifi kontrol etmekten vazgeç. Eğer yırtık varsa zaten ugurlar ola mutlu mutlu spermler icinde zaten geçiyor. Yumurtan da ah gel bana gel bana diyor. Farkettikten sonra ertesi gün hapı içerim dersen onunda düşünme çünkü doğum kontrol hapları dan daha fazla yan etkisi var zaten o son cagre hapı zevk konusuna gelince bu kalite ile ilgili paraya koyarsan çok fark yok ama ucuza kaçarsan baya var aman canım hepi topu kavucuk deme biz dedik ekonomik krizde bin marka prezervatif kullandık isminde neseyliydi bildiğin 3 kişi sevisiyordik ben kocam be kavucuk en son vişneli kalmıştı benimde adetim yeni bitmişti 3 . Kez boşalıyordu eşim matamatik hesabı yaptık 3 te sperm sayısı az gün uygun değil neseli kullanmadık 9 ay sonra neşeli bir oğlumuz oldu anıt olarak sakladık visneliyi doğum kontrol hapı da kullandım burada çok giydirmisler ama ben hiç bir yan etkisini görmedim ama doktor tafsiyesinde kullan benim hormon dengesizliğin vardı adetimi düzenledi bide adet dönemi sivilce sorunumu halletti.
Şok oldum bir anEvet sanırım yanlış yere yazmisim
Merhaba canım ben geç kaldım bugün. Kremalı mantar sote yaptım bir de mercimek çorbası.Selamunaleykum kızlar. Nasılsınız ❤❤❤
Yemeğe karar verdim de çorbaya karar veremedim
Fırında sebze kızartması yapacağım. Üzerine sarımsaklı yoğurterik kaynatmıştım bir de.
Çocuklar da çorba içmeyince doymuyorlar sanıyorum.
Eee siz de ne var ne yok
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
sekersizcikolata
Evet canım ortaokulda matematik öğretmeniyimAa öğretmenmisin canım ne güzel.branşın ne
Estağfurullah canım. Ellerine sağlıkMerhaba canım ben geç kaldım bugün. Kremalı mantar sote yaptım bir de mercimek çorbası.
Çalışıyor musun?Merhaba hanımlar, 3 gündür tel arızası sebebi ile giremedim. Ben bu akşam ekmek hamurundan (kendim yaptım) pizza yaptım. Fırında kendisi. Ben aslında buaraya tam bundan üye oldum. Sizin menülerinize bakıyorum da biz baya geçiştirme besleniyoruz . Buna çok üzülüyorum . Işten eve gelince çok zor oluyor canım da istemiyor.. öyle işte artık her gün sizi gözlemleyip ben de güzel sağlıklı yemekler yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?