- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #15.901
Restorandayız çocuklara fırın tavuk bana lahmacun ( daha ucuz diye lahmacun seçtim)Selamun aleykum kızlar. Şarjım bitti yazamadım. Bugünkü yemeğim ciğer ve fesleğen soslu makarna. Yanına da karışık hoşaf.
Siz nasılsınız? Akşama ne yemek var
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Yok pek sıcak deil ama sıcak yinede. Çocuk zor valla ilgilenmekten ev isi yapamiyomOralar da çok sıcak mı oluyor
Çocuklu olunca yemek yemeğe hal de kalmıyor
Kurufasulye pirinç pilavı yoģurt.çokta güzel olmuş valla.çocuklar şimdiden yiyorlar.akşama kalsa bari eşim kuru fasulye bakliyat hastasıSelamun aleykum kızlar. Şarjım bitti yazamadım. Bugünkü yemeğim ciğer ve fesleğen soslu makarna. Yanına da karışık hoşaf.
Siz nasılsınız? Akşama ne yemek var
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Hayırlı olsun canım. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına:)Aleyküm selam canım ellerine sağlık
Bizdede yoğurtlu makarna
Canım çok üstüne gitmeden ara ara çalışmasını sağlayabilirsin. Mesela herkese 1saatlik görev veriyormuş gibi yapıp ona ders çalışma kardeşine ve kendine farkli bir görev söyleyip süre sonunda birlikte sevdiğiniz bir şey yaparsınız. 5. Sinifin konularını unutmasın yeterli olacaktır.Doğru canım ama telaslaniyorum 6.sınıfa geçti. Artık ders çalışmadan güzel notlar alamaz.
Size de afiyet olsun canımAleyküm selam canım ellerine sağlık
Bizdede yoğurtlu makarna
İyi eğlenceler sizeRestorandayız çocuklara fırın tavuk bana lahmacun ( daha ucuz diye lahmacun seçtim)
Aynen canım sıkma dan devam etsek iyi olacakCanım çok üstüne gitmeden ara ara çalışmasını sağlayabilirsin. Mesela herkese 1saatlik görev veriyormuş gibi yapıp ona ders çalışma kardeşine ve kendine farkli bir görev söyleyip süre sonunda birlikte sevdiğiniz bir şey yaparsınız. 5. Sinifin konularını unutmasın yeterli olacaktır.
Bir müddet ev işini boşver. Kuzuyla ilgilen annesi. Hepimiz öyleyiz yani.Yok pek sıcak deil ama sıcak yinede. Çocuk zor valla ilgilenmekten ev isi yapamiyom
Bitirdiler mi kız? Enişteye kaldi mıKurufasulye pirinç pilavı yoģurt.çokta güzel olmuş valla.çocuklar şimdiden yiyorlar.akşama kalsa bari eşim kuru fasulye bakliyat hastası
Afiyet olsun canımKofteli patates yemegi ve pirinc pilavi
Az ve oz
Ellerine sağlık canımBende köfte ve patatesten salçalı yemek yaptım bugün . Süt kaynattim yoğurt yapacağım. Kakaolu irmik topu yaptım birde:)
Öğretmen gözüyle başka oluyor yaniCanım çok üstüne gitmeden ara ara çalışmasını sağlayabilirsin. Mesela herkese 1saatlik görev veriyormuş gibi yapıp ona ders çalışma kardeşine ve kendine farkli bir görev söyleyip süre sonunda birlikte sevdiğiniz bir şey yaparsınız. 5. Sinifin konularını unutmasın yeterli olacaktır.
En fazla 2 gün duruyorum 3.gün yapiyom is vallaBir müddet ev işini boşver. Kuzuyla ilgilen annesi. Hepimiz öyleyiz yani.
Kaldı kaldı yedik ama tencerenin dibini getirdikBitirdiler mi kız? Enişteye kaldi mı
Hayırlı olsun canım. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına:)
Estağfurullah canım benÖğretmen gözüyle başka oluyor yani
Afiyet olsun canımKaldı kaldı yedik ama tencerenin dibini getirdikiyi oldu ama ertesi güne kalsın istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?