Teşekkür ederim canım. Ben pek sevmem kendime domates doldurdum. Bu arada çıkan içleri ne yapayım? Yazık günah.

Sana da kolay gelsin canım. Ben de nedense bu ramazanda bayağı halsizim.

Afiyet olsun canım.
Evet yaaa cidden yenmiyor. Ama pidenin önüne çorba iyi olur. Hamur yaa midenizi mahvetmesin.

Kolay gelsin canim.
Çilekli pastayı nasıl yapıyorsun? Ben pasta yapmayı beceremedim bir türlü.
Basit bisey yapacagm canim borcama pandispanya gbi bi kek uzerini sutle islatacagm uzerine muhallebi yapip dokecegm uzerine de cilek sos yapicam njsastayla smdi yapcam bakim deneyeym

Teşekkür ederim canım. Ben pek sevmem kendime domates doldurdum. Bu arada çıkan içleri ne yapayım? Yazık günah.

Benim eşim patlıcan yemez.patlıcan dolması yaptığım zaman için yer dışını bırakır. Bizde her ikisi ziyan olurama ben patlıcan asıgiyim. Yani patlıcan ı seviyorlar sa bişeler yap .ben yapmadığım için bilemicem

Aleyküm selam :))
Keşke benm eşim de biber dolması istese... çok özledim.

Bende de
Sarımsaklı naneli şehriye çorbası
Köz patlıcan yemeği (çok az eşime)
Tavada mangal tadında tavuk kanat
Arpa şehriye pilavı
İrmik helvası (ilk defa yaptım sevmem çünkü kuru olanını ben ıslak olandan yaptım bakalım nasıl olmş )
Var,
Allah kabul etsin :)

Allah kabul etsin canım.
Islak olan irmik helvası mi var

Hiç sevmez mi biber dolmasını. Biraz kendine ve kızına pişir.

Kızlaaar ben gene bişey sorucaam. Şimdi benim yaptığım köfteler kocaman yuvarlakta yapsam kızartirken kuculup kucuccuk kalıyor. Pek cok tarif denedm ayni klasik anne köftesi yapiyorum . Kücülmemesi icin ne yapmaliyim bi öneriniz var mi

Benimki de küçülüyor canım. Sebebini ben de bilmiyorum

Canım köfteler hep kucülür yani.içindeki yağı erir çünkü. Bunu engelleyemeyiz.eğer köfteler iri olsun dersen büyük yap bide içine biraz kabartma tozu katarsan biraz şişer daha tok durur

Afiyet olsun canım.
Evet yaaa cidden yenmiyor. Ama pidenin önüne çorba iyi olur. Hamur yaa midenizi mahvetmesin.
Yavaş yavaş yemeye çalisiyorum iftarda normalde hızlı yerim değilse çorba bile mahvediyor zaten. Bugün hamur işi oldu hep bir de kek yaptım çayın yanına.

Canım geç kaldım sanırım ama annem o patlıcanın içlerini az yağla kavurur. Yogurtlayip yeriz bende çok severim patlıcanı. Yoğurtla sevmezseniz üstüne domates sos maydonoz falanda güzel oluyor. Kahvaltılık gibi sahurda bile yenilebilir. Bende yapayım bari anlatırken bile canım çekti

Kenarda duruyorlar. Bir şey yapmadım daha. Ama sahura yapayım dedigin gibi
Teşekkür ederim canım.

Allah kabul etsin canım.
Islak olan irmik helvası mi var

Hiç sevmez mi biber dolmasını. Biraz kendine ve kızına pişir.
Karnını ağrıtıyor biber acısı da tatlısı da bir de yumurta beyazı ağrıtıyor menemen de yapamıyorum

Eşim yemeyince içime sinmiyor yediğimşey mutlu etmiyor annem yaparsa yiyorum

Evet kimisi kum gibi yapıyor kimisi hamur gibi :) benm helvam da güzelolmuştu sevdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…