- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #13.821
Teşekkür ederim canım. Ben pek sevmemValla canım patlıcan dolmasıni biber den daha çok severim ben .eline sağlık
Benim dünden yemeklerim var.çok azda domates soslu makarna yaparım .salata da yaparim.ıyki de dünden artmış valla bugün temizlik yaptım. Çok yoruldum
Kolay gelsin canim.Selam kizlar
Dunku corbamdan ve makarnamdan var
Pirincli kabak yemegi yapacagim
Bide cilekli pasta insallah
Afiyet olsun canım.Merhaba kızlar.. çok yiyemiyoruz diye dün sadece etli nohut yaptım yanına da salata. Eşim de irmik helvası yaptı.
Bugün de iç hazırlayıp kıymalı pide yaptıracağız. Dışardan pek yemiyoruz şu dönemde ama eşimin canı çekmiş. Yanına Salata ve ayran olur. Kıza da yoğurt çorbası yaptım. Önden belki ondan içeriz..
Basit bisey yapacagm canim borcama pandispanya gbi bi kek uzerini sutle islatacagm uzerine muhallebi yapip dokecegm uzerine de cilek sos yapicam njsastayla smdi yapcam bakim deneyeymKolay gelsin canim.
Çilekli pastayı nasıl yapıyorsun? Ben pasta yapmayı beceremedim bir türlü.
Çok mantıklıBasit bisey yapacagm canim borcama pandispanya gbi bi kek uzerini sutle islatacagm uzerine muhallebi yapip dokecegm uzerine de cilek sos yapicam njsastayla smdi yapcam bakim deneyeym
Benim eşim patlıcan yemez.patlıcan dolması yaptığım zaman için yer dışını bırakır. Bizde her ikisi ziyan olurTeşekkür ederim canım. Ben pek sevmemkendime domates doldurdum. Bu arada çıkan içleri ne yapayım? Yazık günah.
Sana da kolay gelsin canım. Ben de nedense bu ramazanda bayağı halsizim.
Ssgol canimÇok mantıklı
Şimdiden eline sağlık canım
Aleyküm selam :))Selamun aleykum kızlar.
Eşim dolma istedi. Ama biber yok. Kabak, patlıcan, domates, patates dolduracağım onun yerine. Bir de kızımın siparişleri var. Vaktim kalırsa onları yapacağım inşallah.
Siz ne düşünüyorsunuz
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
Efsun64
Allah kabul etsin canım.Aleyküm selam :))
Keşke benm eşim de biber dolması istese... çok özledim.
Bende de
Sarımsaklı naneli şehriye çorbası
Köz patlıcan yemeği (çok az eşime)
Tavada mangal tadında tavuk kanat
Arpa şehriye pilavı
İrmik helvası (ilk defa yaptım sevmem çünkü kuru olanını ben ıslak olandan yaptım bakalım nasıl olmş )
Var,
Allah kabul etsin :)
Benimki de küçülüyor canım. Sebebini ben de bilmiyorumKızlaaar ben gene bişey sorucaam. Şimdi benim yaptığım köfteler kocaman yuvarlakta yapsam kızartirken kuculup kucuccuk kalıyor. Pek cok tarif denedm ayniklasik anne köftesi yapiyorum . Kücülmemesi icin ne yapmaliyim bi öneriniz var mi
Canım köfteler hep kucülür yani.içindeki yağı erir çünkü. Bunu engelleyemeyiz.eğer köfteler iri olsun dersen büyük yap bide içine biraz kabartma tozu katarsan biraz şişer daha tok dururKızlaaar ben gene bişey sorucaam. Şimdi benim yaptığım köfteler kocaman yuvarlakta yapsam kızartirken kuculup kucuccuk kalıyor. Pek cok tarif denedm ayniklasik anne köftesi yapiyorum . Kücülmemesi icin ne yapmaliyim bi öneriniz var mi
Tamam canım öyle yapayım çok sağolCanım köfteler hep kucülür yani.içindeki yağı erir çünkü. Bunu engelleyemeyiz.eğer köfteler iri olsun dersen büyük yap bide içine biraz kabartma tozu katarsan biraz şişer daha tok durur
Afiyet olsun canım sende sagolTamam canım öyle yapayım çok sağol
Yavaş yavaş yemeye çalisiyorum iftarda normalde hızlı yerim değilse çorba bile mahvediyor zaten. Bugün hamur işi oldu hep bir de kek yaptım çayın yanına.Afiyet olsun canım.
Evet yaaa cidden yenmiyor. Ama pidenin önüne çorba iyi olur. Hamur yaa midenizi mahvetmesin.
Canım geç kaldım sanırım ama annem o patlıcanın içlerini az yağla kavurur. Yogurtlayip yeriz bende çok severim patlıcanı. Yoğurtla sevmezseniz üstüne domates sos maydonoz falanda güzel oluyor. Kahvaltılık gibi sahurda bile yenilebilir. Bende yapayım bari anlatırken bile canım çektiTeşekkür ederim canım. Ben pek sevmemkendime domates doldurdum. Bu arada çıkan içleri ne yapayım? Yazık günah.
Sana da kolay gelsin canım. Ben de nedense bu ramazanda bayağı halsizim.
Afiyet olsun canımYavaş yavaş yemeye çalisiyorum iftarda normalde hızlı yerim değilse çorba bile mahvediyor zaten. Bugün hamur işi oldu hep bir de kek yaptım çayın yanına.
Kenarda duruyorlar. Bir şey yapmadım daha. Ama sahura yapayım dedigin gibiCanım geç kaldım sanırım ama annem o patlıcanın içlerini az yağla kavurur. Yogurtlayip yeriz bende çok severim patlıcanı. Yoğurtla sevmezseniz üstüne domates sos maydonoz falanda güzel oluyor. Kahvaltılık gibi sahurda bile yenilebilir. Bende yapayım bari anlatırken bile canım çekti
Karnını ağrıtıyor biber acısı da tatlısı da bir de yumurta beyazı ağrıtıyor menemen de yapamıyorumAllah kabul etsin canım.
Islak olan irmik helvası mi var
Hiç sevmez mi biber dolmasını. Biraz kendine ve kızına pişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?