- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #13.781
Haklisin ama şöyle düşün. Minnacık bebekle zaten gidemezsin bir yere. Bu halinle de gelene gidene hizmet edemezsin. Senin dinlenmen lazım.Şu virüste var ya canm ne bi yere gidiyon ne biri gelebiliyo
Annemgil yeter bana kızHaklisin ama şöyle düşün. Minnacık bebekle zaten gidemezsin bir yere. Bu halinle de gelene gidene hizmet edemezsin. Senin dinlenmen lazım.
Ee bebek görmeye diye dünyanin insanı gelecekti.Annemgil yeter bana kızbaşkasını napim
Evet aldim sukur degisiklik olduKuzucuk yaa
Sen de hava almışsındır biraz.
Inşallah biter bu virüs de biz de normale döneriz.
Teşekkür ederim canım buzluktan yapacaktık ama sonra mücvere döndükAllah kabul etsin, afiyet olsun canım.
Yeşil fasulye çıktı mı orada?
Ben o işi çözmüştüm mevlutleEe bebek görmeye diye dünyanin insanı gelecekti.
Aynen canım sagol.Rabbim hepimizin oruclarinı kabul etsinEvet yaaa. Sebze yemekleri daha güzel ve mide için rahat oluyor.
Allah kabul etsin canım.
Ben buzluktakileri çoktan bitirdimTeşekkür ederim canım buzluktan yapacaktık ama sonra mücvere döndük
Yeni fasulye e çıktı canım
Sebze varsa sebze yemeği yap.Yarınki iftar menüyü düşünüyorum daha gün olmadan
Tavuklu tantunibdüşünüyorum yarınSebze varsa sebze yemeği yap.
Hafif olur.
Ee bastan yazsanaTavuklu tantunibdüşünüyorum yarın
DüşünüyorumEe bastan yazsana
Lezzetli olur bence
Nasıl vermiş acep?Düşünüyorumbilemedım
YouTube de tarif alıyorum
Tuğba’nın günlüğü var orda bakıyorum kadın zayıfladı kiloluydu ilk tanıdığımda :)
5 senedır izliyorum onu
Evde koşu bandı vardi bide az yemiş öle vermiş :) şu an dudakları ve dişleri yaptırdı evini yeniledi çocuklar da büyüdü yemek tanıtıyor şimdiNasıl vermiş acep?
Kolay gelsin canım.Günaydın kızlarr dunden biraz kuru fasulye mercimek corbası var salatada yaparm . Eğer eşim gidip malzeme alırsa tavuk tantuni yapcm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?