- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.681
- 598
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #6.461
Canım ben hiç tavuğu haşlayıp yapmam bana kokuyor nedenseYok canım but kısımları varya adını bulamıyorum inciksiz hali orasıyanına pilavla yaparım muhtemelen. Haşlayıp didikliyorum,bol baharatla yağda kavuruyorum pilavın üstüne. Yanına bir ayran yetiyor. Benim eşim akşam yemeklerine nadiren yetişiyor,işleri yoğun, oyüzden kolay menüler bize yetiyor çocuklarla.
Bu seklde pisirince kac dk da pisiyor tahmini cnmCanım ben hiç tavuğu haşlayıp yapmam bana kokuyor nedense
Bence baharatlarını koy karıştır tavaya kat altını biraz kıs pişsin gerçekten çok lezzetli oluyor aynı mangalda pişmiş gibi
Canım tavuk butlarının arasını açarsan 40 dk filan sürüyor ama gerçekten lezzetli oluyorBu seklde pisirince kac dk da pisiyor tahmini cnm
Bu arada karar verdm trilece yapiyorum
Ben tavugu firinda yapiyorum genelde de tavada pek yapmamCanım tavuk butlarının arasını açarsan 40 dk filan sürüyor ama gerçekten lezzetli oluyor
Bebeklikten alistrdim bunlari...biri digerine bakarak yedi.. kuzda simdi tirtikladi.. ama karnabahar vs yemezler mesela:)) ay su erkeklere bile yediremiyoz cocuklara ne diyelim. Senin kiz baya buyumus nasil alisir bilemedim: (Bende istiyorum benim kızım brokoli yesin
Tavada daha pratik oluyor canımBen tavugu firinda yapiyorum genelde de tavada pek yapmam
Bebeklikten alistrdim bunlari...biri digerine bakarak yedi.. kizda simdi tirtikladi.. ama karnabahar vs yemezler mesela:)) ay su erkeklere bile yediremiyoz cocuklara ne diyelim. Senin kiz baya buyumus nasil alisir bilemedim: (Bende istiyorum benim kızım brokoli yesin
Ne güzel canım küçüğün de eline veriyorum brokoli karnabahar yiyor ama tadımlık olsun yeşimde az yesin küçük mesela yeşil fasulyeyi eliyle yer makarnayı herşeyi kendi yemek istiyor bende veriyorum yiyorBebeklikten alistrdim bunlari...biri digerine bakarak yedi.. kuzda simdi tirtikladi.. ama karnabahar vs yemezler mesela:)) ay su erkeklere bile yediremiyoz cocuklara ne diyelim. Senin kiz baya buyumus nasil alisir bilemedim: (
Her cocuk bir olmuyoki: ( benim biri tavuk yer digeri az yer mesela..yani napayim olani yesin o da : (Ne güzel canım küçüğün de eline veriyorum brokoli karnabahar yiyor ama tadımlık olsun yeşimde az yesin küçük mesela yeşil fasulyeyi eliyle yer makarnayı herşeyi kendi yemek istiyor bende veriyorum yiyor
Keşke büyük de yese şimdi başıma gelmiş hala hazır makarna diye tutturmuşşşş
Domates de yemezzz canımmmmm çok fena napim yaaaa çok da üzmeyeceğim kendimi de kızımı da napimmmmHer cocuk bir olmuyoki: ( benim biri tavuk yer digeri az yer mesela..yani napayim olani yesin o da : (
Yap gitsin yaninada domates filan koy ne bilim.. ekmek yerine say makarnayi..buarada sebzeyi yemiyorsan farkki meyve yedir.. posali o da sonucta.. he kalorisi sekeri daha fazla tabii.. ama olsun kilo sorunu yokmus
Aynen canim sen kendini paralasanda ayni : (Domates de yemezzz canımmmmm çok fena napim yaaaa çok da üzmeyeceğim kendimi de kızımı da napimmmm
Günaydın kızlar. Aklımda sadece şehriye çorbası var. Yanına patlıcan musakka yapmayı düşünüyorum.
Ya siz ?
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@D e f n e
@terliksi06
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis_
@pembepepe08
Kolay gelsin canım size iyi muhabbetlerOkuldan arkadaşlarım gelecek akşama. Sevdiğim bir kafeden peynirli su böreği sipariş ettim. Ben de kısır, kabak-havuç tarator ve ıslak kek yapıyorum.
Çok kafaya takma canım. Inanki bir zaman sonra kendisi yiyecek. Bu şekilde kendini helak edersin.Bende istiyorum benim kızım brokoli yesin
40 dk da pisiyorsa pekte bi farki yokki firinda yapmaktan sankiTavada daha pratik oluyor canım
Canım lezzet farkı var40 dk da pisiyorsa pekte bi farki yokki firinda yapmaktan sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?