Canım ben hiç tavuğu haşlayıp yapmam bana kokuyor nedense

Bence baharatlarını koy karıştır tavaya kat altını biraz kıs pişsin gerçekten çok lezzetli oluyor aynı mangalda pişmiş gibi

Canım ben hiç tavuğu haşlayıp yapmam bana kokuyor nedense

Bence baharatlarını koy karıştır tavaya kat altını biraz kıs pişsin gerçekten çok lezzetli oluyor aynı mangalda pişmiş gibi
Bu seklde pisirince kac dk da pisiyor tahmini cnm

Bu arada karar verdm trilece yapiyorum

Bende istiyorum benim kızım brokoli yesin
Bebeklikten alistrdim bunlari...biri digerine bakarak yedi.. kuzda simdi tirtikladi.. ama karnabahar vs yemezler mesela:)) ay su erkeklere bile yediremiyoz cocuklara ne diyelim. Senin kiz baya buyumus nasil alisir bilemedim: (

Bebeklikten alistrdim bunlari...biri digerine bakarak yedi.. kuzda simdi tirtikladi.. ama karnabahar vs yemezler mesela:)) ay su erkeklere bile yediremiyoz cocuklara ne diyelim. Senin kiz baya buyumus nasil alisir bilemedim: (
Ne güzel canım küçüğün de eline veriyorum brokoli karnabahar yiyor ama tadımlık olsun yeşimde az yesin küçük mesela yeşil fasulyeyi eliyle yer makarnayı herşeyi kendi yemek istiyor bende veriyorum yiyor

Keşke büyük de yese şimdi başıma gelmiş hala hazır makarna diye tutturmuşşşş

Her cocuk bir olmuyoki: ( benim biri tavuk yer digeri az yer mesela..yani napayim olani yesin o da : (

Yap gitsin yaninada domates filan koy ne bilim.. ekmek yerine say makarnayi..buarada sebzeyi yemiyorsan farkki meyve yedir.. posali o da sonucta.. he kalorisi sekeri daha fazla tabii.. ama olsun kilo sorunu yokmus

Domates de yemezzz canımmmmm çok fena napim yaaaa çok da üzmeyeceğim kendimi de kızımı da napimmmm

Okuldan arkadaşlarım gelecek akşama. Sevdiğim bir kafeden peynirli su böreği sipariş ettim. Ben de kısır, kabak-havuç tarator ve ıslak kek yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…