- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #6.441
Hemen geliyorum ❤❤
Hiç denemedim trileceli.Kolay gele kizlaaarr
Bugun dunden patatesli kofte yemegim ve haslanmis brokolim var . Esim arpa sehriye pilavii istedi aksam o gelince bile yapsam olur sicak guzel oluyor ve de cabuk pisiyor nasilsa
Bugn evde baska hic isim.yok o yuzden soyle guzel bi tatli yapayim diyorumm ... karamelli trilece dusunuyorumm bakaljm
SeniKızlar evde lahmacun yapan var mı fırında mı pisiriyorsunuz tavada mı
Hamuru mayalı mı mayasız mıçok soru sordum illa bilen vardır
Sadece lahmacun değil hamur işi ustası
Günaydın canımGünaydın kızlar. Aklımda sadece şehriye çorbası var. Yanına patlıcan musakka yapmayı düşünüyorum.
Ya siz ?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
D e f n e
@terliksi06
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis_
@pembepepe08
Yoo zor degil sadece cok asamali ama yaptigina deger cok guzel oluyorrr ...Hiç denemedim trileceli.
Çok zormus gibi geliyor.
:) ben tost makinasinda yapiyorum ve hamuru mayali oluyor canim..
Cocuklara brokoli haslicam birazdan gelince yesinler yaninada ne alaka ama yumurtali ekmek kizartmasi.. dun ekmegi biraz ac gozlukukten fazla almisimdaGünaydın canım. Afiyet olsun. Zaten sadece pilav gider yanına.
Etleri pişiyor mu canım üstünü kapatıyor musun:) ben tost makinasinda yapiyorum ve hamuru mayali oluyor canim..
Benim tost makinasinin teli var yani tam kapanmiyor altli ustlu pisiyor tabii. Firindakini cok sevmiyorum ben.Etleri pişiyor mu canım üstünü kapatıyor musun
Teşekkür ederim cevabın icin
Aynen benimkinin teli yok yağlı kağıtla deniycem bugünBenim tost makinasinin teli var yani tam kapanmiyor altli ustlu pisiyor tabii. Firindakini cok sevmiyorum ben.
Senin o telden yoksa eger yagli kagitla yapabilirsin
Ellerine sağlık canımCocuklara brokoli haslicam birazdan gelince yesinler yaninada ne alaka ama yumurtali ekmek kizartmasi.. dun ekmegi biraz ac gozlukukten fazla almisimda
Marketten tavuk sipariş ettim gelince bir plan yapıcam ama ne ? Her gün hergün düşün düşün adını koyunca hemen oluyor da düşünmesi..Günaydın kızlar. Aklımda sadece şehriye çorbası var. Yanına patlıcan musakka yapmayı düşünüyorum.
Ya siz ?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
D e f n e
@terliksi06
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis_
@pembepepe08
O yüzden buradayız.Marketten tavuk sipariş ettim gelince bir plan yapıcam ama ne ? Her gün hergün düşün düşün adını koyunca hemen oluyor da düşünmesi..
Yok canım but kısımları varya adını bulamıyorum inciksiz hali orasıO yüzden buradayız.
Bütün tavuk mu aldın?
Afiyet olsun o zaman canımYok canım but kısımları varya adını bulamıyorum inciksiz hali orasıyanına pilavla yaparım muhtemelen. Haşlayıp didikliyorum,bol baharatla yağda kavuruyorum pilavın üstüne. Yanına bir ayran yetiyor. Benim eşim akşam yemeklerine nadiren yetişiyor,işleri yoğun, oyüzden kolay menüler bize yetiyor çocuklarla.
Sağol kuzumAfiyet olsun o zaman canım
Bende istiyorum benim kızım brokoli yesinCocuklara brokoli haslicam birazdan gelince yesinler yaninada ne alaka ama yumurtali ekmek kizartmasi.. dun ekmegi biraz ac gozlukukten fazla almisimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?