Bende karar verdim int.te tarif baktim zaten kafamda da oyle yapacaktm ama etli mi kiymali mi tavuklumj yapacagima karar verememistim kofteli sebze kebabi yapacagim.firinda insallah. Ayrica kizartmadan ins guzel olur misafire yapacagim
Tencere yemeği olarak da yapılabilir türlüvari olur biraz kıymalı falan güzel olur aslında.Ama biraz günlük kaçar.
Fırında daha lezzetli oluyor sanki.
Köfte şeklinde veya kuşbaşılı da olabilir önemli olan lezzetlendirebilmek..
Güzel yaparsınız bence.
Ellerinize sağlık şimdiden.

Bende karar verdim int.te tarif baktim zaten kafamda da oyle yapacaktm ama etli mi kiymali mi tavuklumj yapacagima karar verememistim kofteli sebze kebabi yapacagim.firinda insallah. Ayrica kizartmadan ins guzel olur misafire yapacagim
İslim kebabı diyecektim ben de.

Mutlu pazarlaarr

Çok şükür bugün benimde yemeğim var
Menü güzel olmuş ama
Herkese kolay gelsiinn

Mutlu pazarlaarr

Çok şükür bugün benimde yemeğim var
Menü güzel olmuş ama
Herkese kolay gelsiinn
bugünün yemegi Tavuk izgara.:)
yemekler eşimden
Öğlene 1 tepsi içli köftem var.akşamda etli patates pilav düşünüyorum
Dünden kalanlar var
Sarma dolma
El açması hem kıymalı hem ıspanaklı börek
Mercimek çorba
Ev yapımı biber tursusu
Ayran
Kızlar hepinize afiyet olsun. Vaktim olmadığı için ayrı ayrı yazamıyorum.

Oyy menun cok guzelmus canim bnim iki gundur annmler bendeydi kucuk erkek kardesim carsamvaya kadar bnde ve diyet yapiyo o yüzden yesillik yapacagim sagolsun bizimkiler gelirken doldurmuslar pirasalari isbanaklari karnabaharlari bnde cok severim artik pirasa yaparim galiba esime de dunden karni yarik pilav mercimek corbask vardi onu veririm var bnim menum hanimlarrr

Kolay gelsin canım. Bende kaşarlı köfte patates püresi salata yapmayı düşünüyorum canım .
Ellerinize sağlık kızlar ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…