How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Günaydın canım :) kolay gelsin. Öğleden sonra kayınvalidemler gelicekler. Kayseri yağlaması yapacagım. Yeşil salata ve havuc tarator düşünüyorum. Birde Kıbrıs tatlım var yeterli bence 🥰 ayrıca bir tonda ütüm var. Oglum gece altına kaçırmış bir ton çamasır var ve serecek yerim yok. 🤣🤣

Kolay gelsin o zaman. Senin durum benden de vahim o_O
Günaydın canım :) kolay gelsin. Öğleden sonra kayınvalidemler gelicekler. Kayseri yağlaması yapacagım. Yeşil salata ve havuc tarator düşünüyorum. Birde Kıbrıs tatlım var yeterli bence 🥰 ayrıca bir tonda ütüm var. Oglum gece altına kaçırmış bir ton çamasır var ve serecek yerim yok. 🤣🤣

Benim de ev aldı başını gidiyo yemek yok. Temizlik yapılacak oglum izin verirse. Ben supurcem felan diyo yada oynamak istiyo beni birakmiyo 😑
Benimki de süpürgeyi ters çeviriyor.
Eşim evde o ilgilenecek ben yapacağım artık:(

Çok severim Kayseri yağlamasını afiyet olsun canım😋😋

Back