- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #4.321
Ayran çorbası, musakka pilav, lor dolması.
Dün yapmıştım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayran çorbası, musakka pilav, lor dolması.
Allah analı babalı büyütsünKız ne yemeği doğurdum ben şuan ki menüler su, çorba, kahve ve süt yapabilecek herşey
Allah analı babalı buyutsun inşallahKız ne yemeği doğurdum ben şuan ki menüler su, çorba, kahve ve süt yapabilecek herşey
CümlemizdenAllah razı olsun
Benek iyimi kuzumKız ne yemeği doğurdum ben şuan ki menüler su, çorba, kahve ve süt yapabilecek herşey
Aaa allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınKız ne yemeği doğurdum ben şuan ki menüler su, çorba, kahve ve süt yapabilecek herşey
Ooo afiyet olsunOyy bir melek daha hayata merhaba demiş.
Anneli babalı,sağlıkla büyüsün inşallah.
Bugün kayinvalidemle dışarıda yedik.
Ama yarin menü paylaşımı yapacağım mutlaka Feslegen Kokulu Nane 'ciğim
Teşekkür ederim.Ooo afiyet olsun
Kız şu kolayı unut gitsin. Hem acayip ekonomi yaparsın.Kızlar hadi ilk menü benden gelsin
Kemik sulu mercimek çorbası
Ciğer tantuni
Soğan salatası
Lavaş
Ayran-cola
Sorma. Bacım yaaaaa olmuyor ama yarın kesin diyete başlıyorum içmicemKız şu kolayı unut gitsin. Hem acayip ekonomi yaparsın.
Hadi inşallahSorma. Bacım yaaaaa olmuyor ama yarın kesin diyete başlıyorum içmicem
Benim de ev aldı başını gidiyo yemek yok. Temizlik yapılacak oglum izin verirse. Ben supurcem felan diyo yada oynamak istiyo beni birakmiyoMerhaba hanımlar. Bugün yemeğim yok
Üstüne temizlik ve ütü yapacağım. Ben ağlamayayım da kimler ağlasın?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek Tatlım gözün aydın olsun
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
tontriko Kız bitmedi mi mahpus
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
] Astoria
Night owl
MelodiminEsi
Scss94
] beybisi35
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
M maralalmila
pembepepe08
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
Günaydın canım :) kolay gelsin. Öğleden sonra kayınvalidemler gelicekler. Kayseri yağlaması yapacagım. Yeşil salata ve havuc tarator düşünüyorum. Birde Kıbrıs tatlım var yeterli bence ayrıca bir tonda ütüm var. Oglum gece altına kaçırmış bir ton çamasır var ve serecek yerim yok.Merhaba hanımlar. Bugün yemeğim yok
Üstüne temizlik ve ütü yapacağım. Ben ağlamayayım da kimler ağlasın?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek Tatlım gözün aydın olsun
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
tontriko Kız bitmedi mi mahpus
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
] Astoria
Night owl
MelodiminEsi
Scss94
] beybisi35
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
M maralalmila
pembepepe08
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
Aynen benim oglanda öyle. Oynayalım hep oynayalım. Hiç yalnız oynamazBenim de ev aldı başını gidiyo yemek yok. Temizlik yapılacak oglum izin verirse. Ben supurcem felan diyo yada oynamak istiyo beni birakmiyo
Günaydın canım :) kolay gelsin. Öğleden sonra kayınvalidemler gelicekler. Kayseri yağlaması yapacagım. Yeşil salata ve havuc tarator düşünüyorum. Birde Kıbrıs tatlım var yeterli bence ayrıca bir tonda ütüm var. Oglum gece altına kaçırmış bir ton çamasır var ve serecek yerim yok.
Benimki de süpürgeyi ters çeviriyor.Benim de ev aldı başını gidiyo yemek yok. Temizlik yapılacak oglum izin verirse. Ben supurcem felan diyo yada oynamak istiyo beni birakmiyo
Çok severim Kayseri yağlamasını afiyet olsun canımGünaydın canım :) kolay gelsin. Öğleden sonra kayınvalidemler gelicekler. Kayseri yağlaması yapacagım. Yeşil salata ve havuc tarator düşünüyorum. Birde Kıbrıs tatlım var yeterli bence ayrıca bir tonda ütüm var. Oglum gece altına kaçırmış bir ton çamasır var ve serecek yerim yok.