Karatay a uyarsan nefis gidiyor :))

Başka al kız bu sefer kim kazanır belli olmaz bak benden söylemesi

En son dolma kazanmıştı ama bakalım bu sefer nasıl olacak
menüm genelde karatay.
ekmek şeker yok diyor ben az önce bitter çikolata yedim ik parçacik

Karatay a uyarsan nefis gidiyor :))

Başka al kız bu sefer kim kazanır belli olmaz bak benden söylemesi

En son dolma kazanmıştı ama bakalım bu sefer nasıl olacak
menüm genelde karatay.
ekmek şeker diyor diyor ben az önce bitter çikolata yedim ik parçacik

Barbunya pişiyor ,yapabilirsem mantı yapasım var tabi yapabilirsem çok miğdem bulanıyor 2 gündür yaa. Keşkem hepinizin yemeğinden accık tabağıma koyabilseydim
Geçmiş olsun. Hasta mısın?

menüm genelde karatay.
ekmek şeker diyor diyor ben az önce bitter çikolata yedim ik parçacik
Bende baştan gitmiyor çok mi yiyorum diyordum ama iki öğün arasinda leplebi kadar bişey yememen gerekiyormuş
Benim şuan yemek duzenime çok müsait Karatay öğlen 11 gibi kahvaltı akşam 5-6 arası yemek yiyorum bugün başladım hadi hayırlısı

Akşam lahana sardım canım sabahta pişirdim.birazdan kakaolu toplardan yapacam yarın arkadaşım gelecek.yarın okul yemeği bende miniklere tost yapacam.yarın bayaģi bi mutfakta yım anlaşılan
Ooo sana çok çok çok kolay gelsin.
Ben eve yemek yetiştiremiyorum

ben ara ögünleri biraktim..
bakalım deniyorum.
5:30-12-20 yemegi yiyorum maalesef

ben ara ögünleri biraktim..
bakalım deniyorum.
5:30-12-20 yemegi yiyorum maalesef
Çok erken bu saatler akşam acikirsin arasından en az 4 saat olması gerekiyormus öğünlerin o zaman akşam 5-6 gibi 3. Bir öğün yersin olur

Canım nasıl yaprak sarması çekiyor anlatamam. Böyle bol limonlu. Saracak kimse de yok. Konserveler nasıl, hiç yiyip deneyen var mı içinizde? Anne eli lezzetinde olmasına gerek yok tadı güzel olsun yeter.
Fena değiller bir dene istersen ama ev yapımı yemek yapan lokantalar var. Bir araştır, cevrede muhakkak vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…