• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ooo sana çok çok çok kolay gelsin.
Ben eve yemek yetiştiremiyorum 🙈🙈🙈
[/QUOTE
😊😊😊Allahtan seviyorum yemek yapmasını.okul mecburi oluyor.arkadaşımında o günü boştu.kakaolu topları yaptım bile zaten kolay Şipşak. Yarın patates salatası yapacam.miniklere tost yaparken o ocakta pişer.öğlene de yemek lazım.oğlum patates salatasınsı sevmez ama yoğurtlu mayonezli yapacam belki yiyebilir.oğlan simit istiyordu okula götürürüm diyor belki akşamda simit ypabilirim.ay çok konuştum susayım ben:KK43:

Estağfurullah canım.
Çok konusmadin da çok isin var. Okurken sanki ben yapacakmışım gibi içim bir tuhaf oldu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Alıntı yapamadım nedense O1deren87 O1deren87
😊😊😊😊😊😊öyle dimi.ama bu sefer okul tost istedi basit ya.geçen sefer 30 kişilik krep yaptım.tavayı döndüre döndüre omuzum aģrımısti😆😆

Çok erken bu saatler akşam acikirsin :KK43: arasından en az 4 saat olması gerekiyormus öğünlerin o zaman akşam 5-6 gibi 3. Bir öğün yersin olur
sabah sağlam kahjvaltı yapınca öğleye kadar acikmiyorum.
sonra öğle yemeginden sonra kahve içiyorum.
saat 8 de yemek yiyoruz. ve kapatıyorum.:KK43:
ara ögün kesicem ıflı karatay gibi oldubu:KK70:

Çok erken bu saatler akşam acikirsin :KK43: arasından en az 4 saat olması gerekiyormus öğünlerin o zaman akşam 5-6 gibi 3. Bir öğün yersin olur
saat 8 de yemek yiyoruz. ve kapatıyorum.:(
ara ögün kesicem ıflı karatay gibi oldubu:D

saat 8 de yemek yiyoruz. ve kapatıyorum.:KK43:
ara ögün kesicem ıflı karatay gibi oldubu:KK70:
Ama çok iyi geliyor biliyormusun benim şuan vücudum sporla toparlandı bence Karatay ile daha güzel olacak zayıflama işi diyetisyen i20 günde bıraktım 😂

Benim menu gene iskembe çorbası kızlar makarna da kaldı yanına kızım için birseyler yapıcam ama belki babannesinde yiyebilir öyle olursa yapmam zaten eşim sofrada ekmekle çorbayi içiyo bitek yanına bişey aranmıyo
Afiyet olsun canım. 😘😘😘
Severim ben işkembe çorbasını 😋😋

Back