- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.741
GünaydınMutlu pazartesi sendromları herkese. Bugün de yemek pişecek ve yine aklımda bir şey yok
Benim balıklar yine yalan oldu yine. Bir daha balık dersem ne olsun
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
Begonya2
@maralalmila
@pembepepe08
Çocuklar mırın kırın ediyor ama napim.alışsınlar. onu yeme bunu yeme nereye kadar.canım ıspanaklı börek istiyor korkudan alıp yapamıyorum. Oğlum başlıyor benim sevmediğim yemekleri yapıyorsun bilmem Ne. Geçen sordum canın ne istiyor söyle neyse yapacam dedim.ben hiç bi yemeği sevmiyorum diyorBende geçen gün yaptım valla yendi artık yapıcam önceden hiç yapmıyordum
Çokkkk güzel afiyet olsunhaftalık menüm
pzt: balık
salı: dolmalık biber
çarş: annemdeyim.
perşembe: taze fasulye
cuma: ıspanak / karnabahar
cts: kıymali bişeyler. ( köfte içli köfte vs.. )
pazar: Balık:)
Canım nasılsın bebiş nasılGünaydınbalik nie yalan oldu bizim dünden var yemekler
Süperrrr☺☺haftalık menüm
Ayyyy bizde dün haftalık menü belirliyoruz kumsal diyor benim sevdiğimi de yap ne istiyorsun tavuk makarna tamam başka düşündü düşündü kendi de bulamadıÇocuklar mırın kırın ediyor ama napim.alışsınlar. onu yeme bunu yeme nereye kadar.canım ıspanaklı börek istiyor korkudan alıp yapamıyorum. Oğlum başlıyor benim sevmediğim yemekleri yapıyorsun bilmem Ne. Geçen sordum canın ne istiyor söyle neyse yapacam dedim.ben hiç bi yemeği sevmiyorum diyor
Cadı yaAyyyy bizde dün haftalık menü belirliyoruz kumsal diyor benim sevdiğimi de yap ne istiyorsun tavuk makarna tamam başka düşündü düşündü kendi de bulamadı
içli köfte yap belki sever:)Çocuklar mırın kırın ediyor ama napim.alışsınlar. onu yeme bunu yeme nereye kadar.canım ıspanaklı börek istiyor korkudan alıp yapamıyorum. Oğlum başlıyor benim sevmediğim yemekleri yapıyorsun bilmem Ne. Geçen sordum canın ne istiyor söyle neyse yapacam dedim.ben hiç bi yemeği sevmiyorum diyor
Evet bak onu seviyor.1 haftaya babam gelecek o zaman yapacam.kendinede söyledim yap anne dediiçli köfte yap belki sever:)
Sorma ben de yana yakıla balık da balık diyorum ama nerdeeee alacak vakit bile yokMutlu pazartesi sendromları herkese. Bugün de yemek pişecek ve yine aklımda bir şey yok
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
Begonya2
@maralalmila
@pembepepe08
Yaprakları ni soğanlı salçalı kavurmak guzel oluyor yapraklarını kavuracagim zaman kendini de ince ince dogruyorumPancarı nasıl yapıyorsun canım ben sadece salataya rendeliyorum yemeğini bilmiyorum
Ya bugun benmde isim zor oglen mevlude gidecegim gelince ne pisirecegm hic bi fikrim yok malesefMutlu pazartesi sendromları herkese. Bugün de yemek pişecek ve yine aklımda bir şey yok
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
Begonya2
@maralalmila
@pembepepe08
Iyim canm da bu aralar baş agrım sıklaştı onun dışında bende bebiş de iyi çok şükür kontrol günümü bekliyomÇokkkk güzel afiyet olsun
Canım nasılsın bebiş nasıl❤❤
Ya bugun benmde isim zor oglen mevlude gidecegim gelince ne pisirecegm hic bi fikrim yok malesef
Bezelye yada barbunya yapim diyorum bakalımMutlu pazartesi sendromları herkese. Bugün de yemek pişecek ve yine aklımda bir şey yok
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
Begonya2
@maralalmila
@pembepepe08
Bende dünden kalan yemekler var yanina corba yaparim tarhana olabilir. Bugün oğlumu doktora goturcem yemekle uğraşmamış olurum hem iyi olduMutlu pazartesi sendromları herkese. Bugün de yemek pişecek ve yine aklımda bir şey yok
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
Begonya2
@maralalmila
@pembepepe08
MaalesefHadi ya yiyemedin mi
Ben bugün düşünüyorum ne yapsam diye önceden kalan pancar var onu yapacağım sanırım
Baska bişey yok aklımda henüz.
Hamarat kadın ❤❤❤☺☺☺ben bugün
etli kuru fasulye
Pirinç pilavı
Yoğurt
yapacağım. Fasulye pişiyor.pilavı da kahvaltıdan sonra yaparım.yemeklerim hazır olsun kız okula gitsin mutfak dolaplarının dışını silecem.çok yorulmazsam camları girişecem.o yüzden kolay yemek sectim
Heyy nerelerdeydinbugün balık günü
Ben de ne zaman niyetlensem balik gibi bir engel çıkıyor. Neredeyse 1 senedir pişirmedim.Bende geçen gün yaptım valla yendi artık yapıcam önceden hiç yapmıyordum
MuhteşemGünün menüsü:::::::Anne❤❤❤❤
Ben son dakika karar verdiğim için haftalık menü hiç bana göre değilhaftalık menüm
Dün çocuklara ayakkabı almak için dışarı çıktık. Bebiş huysuzlanınca eve dönmek zorunda kaldık.Günaydınbalik nie yalan oldu bizim dünden var yemekler
Kolay gelsin canımTavuk sote
makarna yanına yaparım bişiler
Kolay gelsin canımBezelye yada barbunya yapim diyorum bakalım
Yanına da bulgur pilavı
Çorba
Salata
Ne güzel ben hala bulamadimDünden kalan yemeklerim var benimde fırında patates köfte pilav salata bugün rahatım :)
Çok geçmiş olsun canım tekrardan.Bende dünden kalan yemekler var yanina corba yaparim tarhana olabilir. Bugün oğlumu doktora goturcem yemekle uğraşmamış olurum hem iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?