Tekrar gidelim o zaman doktora canım sağol. Bugün surekli uykum var diyo atesi yükseldi kulağım agriyo diyo
iltihaptan o canim, ihmal etme tekrar gotur daha kotu olmasin. bogazdakini bilmem ama kulaktaki iltihap sagirliga kadar gidebilir diyorlar. tabii hemen olmazda..iltihap kadar kotu birsey var mi yaa : ( biz buyukler bile dayanamiyoruz onlar napsin

iltihaptan o canim, ihmal etme tekrar gotur daha kotu olmasin. bogazdakini bilmem ama kulaktaki iltihap sagirliga kadar gidebilir diyorlar. tabii hemen olmazda..iltihap kadar kotu birsey var mi yaa : ( biz buyukler bile dayanamiyoruz onlar napsin
Allah korusun ya valla ben kendi hastalığımı felan unuttum iyi olsa bi an önce artik.enerjisini özledim

Allah korusun ya valla ben kendi hastalığımı felan unuttum iyi olsa bi an önce artik.enerjisini özledim
soylede birsey var ama canim, antibiyotik biter bitmez iyilesecek diye birsey yok : (

ama benim kendi tecrubem; eger ise yarayacaksa antibiyotik 7 gunluk kur ise, 3. ya da 4. gun biraz rahatlatiyor cocugu

soylede birsey var ama canim, antibiyotik biter bitmez iyilesecek diye birsey yok : (

ama benim kendi tecrubem; eger ise yarayacaksa antibiyotik 7 gunluk kur ise, 3. ya da 4. gun biraz rahatlatiyor cocugu
Aslında kullandıktan sonra rahatladı biraz iyi oldu. Hatta dün akşam cok iyiydi uyurken ateşlendi sabahta surekli agladi burnu akmaya başladı

Kızlar ya size bişey soracam.ben 5litrelik yağı hemen hemen 3 buçuk haftada falan bitiriyorum.bana çok kullanıyorum gibi geliyor.öyle zırt pırt kızartmada yapmam. Sizde durumlar nasıl?
Ben 5 litrelik yağı 2 2,5 ay kullanıyorum .
Ama günde bir sefer yemek yapıyorum. Sen iki sefer yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…