- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.621
iltihaptan o canim, ihmal etme tekrar gotur daha kotu olmasin. bogazdakini bilmem ama kulaktaki iltihap sagirliga kadar gidebilir diyorlar. tabii hemen olmazda..iltihap kadar kotu birsey var mi yaa : ( biz buyukler bile dayanamiyoruz onlar napsinTekrar gidelim o zaman doktora canım sağol. Bugün surekli uykum var diyo atesi yükseldi kulağım agriyo diyo
Kolay gelsin o zamanBende hünkar beğendi yapacağım.. yanına yoğurt falan çıkartırım yeter. Köz kırmızı biber salatası da olabilir..
Allah korusun ya valla ben kendi hastalığımı felan unuttum iyi olsa bi an önce artik.enerjisini özledimiltihaptan o canim, ihmal etme tekrar gotur daha kotu olmasin. bogazdakini bilmem ama kulaktaki iltihap sagirliga kadar gidebilir diyorlar. tabii hemen olmazda..iltihap kadar kotu birsey var mi yaa : ( biz buyukler bile dayanamiyoruz onlar napsin
Kaç yaşında canım?Tekrar gidelim o zaman doktora canım sağol. Bugün surekli uykum var diyo atesi yükseldi kulağım agriyo diyo
soylede birsey var ama canim, antibiyotik biter bitmez iyilesecek diye birsey yok : (Allah korusun ya valla ben kendi hastalığımı felan unuttum iyi olsa bi an önce artik.enerjisini özledim
3 yaşında canımKaç yaşında canım?
Diş çıkarmıyor değil mi?
Eğer öyle değilse hemen acile götür.
Aslında kullandıktan sonra rahatladı biraz iyi oldu. Hatta dün akşam cok iyiydi uyurken ateşlendi sabahta surekli agladi burnu akmaya başladısoylede birsey var ama canim, antibiyotik biter bitmez iyilesecek diye birsey yok : (
ama benim kendi tecrubem; eger ise yarayacaksa antibiyotik 7 gunluk kur ise, 3. ya da 4. gun biraz rahatlatiyor cocugu
burnuyla iltihap akiyor olabilir canim..istersen 1 gun daha gozlemle oyle gotur doktora....Aslında kullandıktan sonra rahatladı biraz iyi oldu. Hatta dün akşam cok iyiydi uyurken ateşlendi sabahta surekli agladi burnu akmaya başladı
Çok ateşi var o zaman. Allah sifa versin canım.3 yaşında canımgidelim dedik dışarı çıkmamak icin agladi boyle devam ederse gideriz zaten canım gozunu acamiyo cocuk
Arkadaşım telefon oğlandaydı yeni gördüm sarmısaklı yoğurtlu un çorbası, yumurtalı mantar kavurmaKızlar aklımda hiçbir şey yok. Bari siz yazın belki bana da ilham gelir
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
Afiyet olsun canımArkadaşım telefon oğlandaydı yeni gördüm sarmısaklı yoğurtlu un çorbası, yumurtalı mantar kavurma
Gel beraber yiyelimAy çok severim ben o çorbayıı
Ben 5 litrelik yağı 2 2,5 ay kullanıyorum .Kızlar ya size bişey soracam.ben 5litrelik yağı hemen hemen 3 buçuk haftada falan bitiriyorum.bana çok kullanıyorum gibi geliyor.öyle zırt pırt kızartmada yapmam. Sizde durumlar nasıl?
Doğru canım bununda etkisi var.Ben 5 litrelik yağı 2 2,5 ay kullanıyorum .
Ama günde bir sefer yemek yapıyorum. Sen iki sefer yapıyorsun.
Çok teşekkür ederimmm afiyetler olsun ❤Gel beraber yiyelim
Canım aynen iltihap gibi akiyo cidden. Simdi daha iyi ama şükürburnuyla iltihap akiyor olabilir canim..istersen 1 gun daha gozlemle oyle gotur doktora....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?