- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.481
Bak onu hiç düşünmedimMikrodalga dolabını nereye katacam canımcım☺☺
Ben de düdüklü de yaparım.Kız düdüklüye de ilk defa duydum patates atanı
Yaaaa bi ben mi yapmıyor muşum gerçi dediğim gibi bizde patates çoğunlukla kızartma olur yemeğini sevmezlerBen de düdüklü de yaparım.
Ay hiç sorma 2 gün önce yeni bi ev tuttum.ankastre falan aldık.ertesi gün eşimin müdürü aradı.yazın tayin yapcaz diye.çok üzüldk geri vazgeçtik.bugün eve soba kuracaz.şansıma bakınBaktığın evi ona göre tut
Patates tavası da mı yemiyor benim büyük cadımYaaaa bi ben mi yapmıyor muşum gerçi dediğim gibi bizde patates çoğunlukla kızartma olur yemeğini sevmezler
Yok yaaaaaaaaa aksine bende çok severim genelde tavuklu yaparım zaten o tavuğunu yer bende patatesleriniPatates tavası da mı yemiyor benim büyük cadım
Her işte bir hayır vardır. Belki memlekete çıkar tayinAy hiç sorma 2 gün önce yeni bi ev tuttum.ankastre falan aldık.ertesi gün eşimin müdürü aradı.yazın tayin yapcaz diye.çok üzüldk geri vazgeçtik.bugün eve soba kuracaz.şansıma bakın
Normal tencere de yapıyodum canım ya aşırı uzun sürüyordu belki 2 saate yakın. Ama bu patatesin cinsinden sanırım cabuk pişiyorKız düdüklüye de ilk defa duydum patates atanı
İşte müdür memlekete gönderecem demiş.ne zaman taşınmaya niyetlensek bişiler çıkıyo.vardır heralde bi Hayır. Lojman bizi bırakmiyoHer işte bir hayır vardır. Belki memlekete çıkar tayin
Benim hastalıkta tavan yaptı.. eşim halledecekmiş yemeği.. demek ki bizde de makarna varGünaydın kızlar. Bugün çok değişik bir yemek yapacağım.
MAKARNA
Alışveriş yapmak lazım. Evde bir şey kalmadı
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
]BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
Bende atiyorum, sadece 8 dkKız düdüklüye de ilk defa duydum patates atanı
Teflon tavada susuz isitabilirsinYok canım dediğim gibi pilavı kup kuru yapmam yağlı yaparım hem daha lezzetli olur hemde güzelce ısınır taze gibi olur
Ben makarnayla beraber haşlıyorum bazen patates ve havucu hepsi aynı anda haşlanıyor.Ben rus salatasi icin filan 5 dk haslarim hemde dograyarak sebzeligi var ya duduklunun.. buharla piser.. hemen bezelye tursmu mursu . Max, yarim saate hazir rus salatam
nasil? duduklude mi hasliyorsun makarna?Ben makarnayla beraber haşlıyorum bazen patates ve havucu hepsi aynı anda haşlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?