- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #3.521
İmkânın varsa dışarıdan söyle o zamanhiçbir şey yapmak istemiyorym
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmkânın varsa dışarıdan söyle o zamanhiçbir şey yapmak istemiyorym
Hep öyle olur.Ne zaman cam silsem yağmur yağıyor
pisirme tekniginle ilgili olabilir canim, celik tencerede yapismaz normal sartlarda.Ben pişirirken bile yapışıyor
O yüzden granit aldım.
Ay saģol canım .yapmaya üsenirdim ayrı ayrı pişiyor diye.bundan sonra daha kolay yaparım.oh at tencereye pişsin.Pisme süreleri birbirine yakın.
İlkten emin olamadım ama hepsi aynı anda gayet güzel haslanıyor.
Kesinlikle pratik.
Bilmiyorum vallahi. Bayağı yapışıyorpisirme tekniginle ilgili olabilir canim, celik tencerede yapismaz normal sartlarda.
eskiden delirene kadar pirinci kavururdum ben, simdi azicik kavuruyorum. pilav kesinlikle daha guzel oluyor
Daha kimseyi çağırmadın yaniHazırlık yapmışken arkadaşlarımı çağırayım diyorum
Ay senin kaderin bu ya☺☺☺☺☺ay valla Gülesim geldi.elin bereketli mi ne.ne zaman silsen hakketen yağıyor. İlerde yağmur sıkıntısı olursa sen camları sil bak nasıl şakir şakır yağıyoNe zaman cam silsem yağmur yağıyor
Geçmiş olsun canım? Neyin var?Benim hastalıkta tavan yaptı.. eşim halledecekmiş yemeği.. demek ki bizde de makarna var
tereyagla mi kavuruyorsun? yoksa sonradan mi katiyorsun tereyagini?Bilmiyorum vallahi. Bayağı yapışıyor
Hatta su döküp bekletiyorum, sonra da onlarla çorba yapıyorum ziyan olmasın diye.
Ay senin kaderin bu ya☺☺☺☺☺ay valla Gülesim geldi.elin bereketli mi ne.ne zaman silsen hakketen yağıyor. İlerde yağmur sıkıntısı olursa sen camları sil bak nasıl şakir şakır yağıyoNe zaman cam silsem yağmur yağıyor
Aa niye òyle olsun kız.merak ettim sen nasıl yapıyon bu pilavıBilmiyorum vallahi. Bayağı yapışıyor
Hatta su döküp bekletiyorum, sonra da onlarla çorba yapıyorum ziyan olmasın diye.
Geçmiş olsun canım? Neyin var?Benim hastalıkta tavan yaptı.. eşim halledecekmiş yemeği.. demek ki bizde de makarna var
Bildiğimiz gibi yapıyorum. Altını da en kısığa alıyorum.Aa niye òyle olsun kız.merak ettim sen nasıl yapıyon bu pilavı
Tereyagla sıvı yağı karıştırıp kavuruyorum ama yağı çok koymam. Dininden süzülünce midemiz almıyor eşimle.tereyagla mi kavuruyorsun? yoksa sonradan mi katiyorsun tereyagini?
Yetişmez bu saatten sonra yazacaktımBence hiçbir şey yapma. Hem alışveriş hem yemek getirmek nu saatten sonra. Bugünlük dışardan idare edin.
Bende dun sildim ama olsun camlarimdan tek 1 tanesine yagmur degme ihtimali var mis gbi evmde cay demledim iciyorm ohNe zaman cam silsem yağmur yağıyor
canim zaten pilav yagli olurda hani icinde yuzecek gibi olsa kimsenin ici almaz oyleTereyagla sıvı yağı karıştırıp kavuruyorum ama yağı çok koymam. Dininden süzülünce midemiz almıyor eşimle.
Iki tane çelik pilav tenceresi var. Ikisinde de yapıştı.canim zaten pilav yagli olurda hani icinde yuzecek gibi olsa kimsenin ici almaz oyle
farkli tencerelerdede denemissindir herhalde..
ben pisirmesini celik tencerede yaparim, isitmasini mikrodalgada.
Ya benmde pirincim degissin pilavim tutmuyor alisana kadr 3 4 pilav geciyor uyuz oluyorum bu arada oglunun dogumgnu kutlu olsn canimpisirme tekniginle ilgili olabilir canim, celik tencerede yapismaz normal sartlarda.
eskiden delirene kadar pirinci kavururdum ben, simdi azicik kavuruyorum. pilav kesinlikle daha guzel oluyor
Afiyet olsun.Bende dun sildim ama olsun camlarimdan tek 1 tanesine yagmur degme ihtimali var mis gbi evmde cay demledim iciyorm oh
Öyle yapariz buyuk ihtimalle canim zaten daha iyi olmadım getirdiklerimi yerleştirdim camasir yikadim kıyafetleri yerleştirdim yoruldum bayaBence hiçbir şey yapma. Hem alışveriş hem yemek getirmek nu saatten sonra. Bugünlük dışardan idare edin.