- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.461
Aynen, sabrim yok benimdebenim elim hızlıdır canım ya.ev işi falan yaparken gergin olduğumu söylerler.özenerek yaparım ama hemen bitsin her taraf biranda toplansın isterim.bazen yavaş yapim kendimi yormadan derim ama sonradan sinir basar.
Doģru söylüyorsun.ben önceden yemeği çok yavaş yerdim.tabiki çok zayıftım.hiç 50 kiloyu görmemiştim. Sonra ilk çocuğum oldu annem kızım dedi çocuklu kadın hızlı yer yemeğini dedi.sonra yetişmez sin dedi.bende öyle öyle alıştım. Hızlı hızlı yiyorumKomşunda kendimi gördüm ama ben aheste aheste yemem. Ömrüm hep bir yerlere yetismekle geçtiği için hızlı hızlı yemeği alışkanlık etmişim maalesef. Keşke yavaş yavaş yesem. Kilo almada çok etkili
İkimizde patates yapmışızBenim dün patates salatasi yalan olduu düdüklüye 4 tane patates attım 2si çürük çıktı diğer ikisi de komple dağılmış :) 15 haşlamıştım halbuki
Neyse bugun dunden mercimek çorbası var yanına patates yemeği yaptım. Bugünde böyle
Eline sağlık canım sizede afiyet olsun,İkimizde patates yapmışızafiyet olsun
Yok canım dediğim gibi pilavı kup kuru yapmam yağlı yaparım hem daha lezzetli olur hemde güzelce ısınır taze gibi olurEline sağlık canım sizede afiyet olsun,buarada bulguru su ekleyerek mi ısıtıyosunn
Tamam sağol canım bende bazen önceden yapıyormda su eklıyodum ısıtmak icin iyi olmuyodu oyle:)Yok canım dediğim gibi pilavı kup kuru yapmam yağlı yaparım hem daha lezzetli olur hemde güzelce ısınır taze gibi olur
Mikrodalga varsa çok güzel ısınıyor pilavTamam sağol canım bende bazen önceden yapıyormda su eklıyodum ısıtmak icin iyi olmuyodu oyle:)
Tabi lezzeti gidebilir öyle.Tamam sağol canım bende bazen önceden yapıyormda su eklıyodum ısıtmak icin iyi olmuyodu oyle:)
Kız düdüklüye de ilk defa duydum patates atanıBenim dün patates salatasi yalan olduu düdüklüye 4 tane patates attım 2si çürük çıktı diğer ikisi de komple dağılmış :) 15 dk haşlamıştım halbuki
Neyse bugun dunden mercimek çorbası var yanına patates yemeği yaptım. Bugünde böyle
Çocukların sevmesi ne kadar guzel
bugün düşündüm mikrodalga yi ama yerim yok anacım.Mikrodalga varsa çok güzel ısınıyor pilav
Ben düdüklü kullanmıyorum ama arkadaşımda patatesi düdüklüye katarKız düdüklüye de ilk defa duydum patates atanı
Mikrodalga dolabı al önce sonra mikrodalga ahahhahhhhhhhbugün düşündüm mikrodalga yi ama yerim yok anacım.
Ben hiç atmamBen düdüklü kullanmıyorum ama arkadaşımda patatesi düdüklüye katar
Yaaaa.bana da gönderin o dolmalardanKızlar bende yayla çorbası yaptım salata yapıcam annemde dolma yapacakmış uğrayıp alacam
Mikrodalga dolabı al önce sonra mikrodalga ahahhahhhhhhh
Ben hiç atmam
Gerçi bizde patates genelde kızartma olur
Mikrodalga dolabını nereye katacam canımcım☺☺
Baktığın evi ona göre tutMikrodalga dolabını nereye katacam canımcım☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?