• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla benim de dünden taze fasulye ve pilav var ama az
Bugünde evde yokum gelince ek bi şeyeler yaparım olmadı
Mesela tarhana çorbası

Dun patates yemeği salata yaptım
Çiğ köfte yapmış Komşum onu ikram etti sağolsun

Bugünde fırında uskumru yapicam cuma balık günümüz çocuklar da uskumru hastası bir salata yaptinmi yeter inşallah
Çocukların sevmesi ne kadar guzel🤩🤩🤩

Yemeğim yok
Aklımda bi yemekte yok
Hiçbişe yapasım da yok
Küsüm eşimle
Canım 1 lokma bişey istemiyor
Niye küstünüz?
Hem küstüyseniz küstünüz.
Yemeğe niye küsüyorsun?
Sanki bizim ac kalmamız kadar değerliler 😒😒

Ben daha yatakları toplamadım 🙄🙄🙄
😊😊benim elim hızlıdır canım ya.ev işi falan yaparken gergin olduğumu söylerler.özenerek yaparım ama hemen bitsin her taraf biranda toplansın isterim.bazen yavaş yapim kendimi yormadan derim ama sonradan sinir basar.

😊😊benim elim hızlıdır canım ya.ev işi falan yaparken gergin olduğumu söylerler.özenerek yaparım ama hemen bitsin her taraf biranda toplansın isterim.bazen yavaş yapim kendimi yormadan derim ama sonradan sinir basar.
Ben de yarım saate bitecek işi 3 saate bitiririm :bicak: :bicak: :bicak:
ama şimdi cimcimeler yüzünden isim ilerlemiyor 😂😂😂

Canım istemiyor 😔 2 yaşında meleğim var onun için ve karnmdaki yavrum için yapmam lazm ama 😞
Kıyamam yaaa.
Boşver kocanı. Evlatlarinla ilgilen canım. Eminim kocanın umrunda bile değildir ama sen kendini helak ediyorsun.

Ben de yarım saate bitecek işi 3 saate bitiririm :bicak: :bicak: :bicak:
ama şimdi cimcimeler yüzünden isim ilerlemiyor 😂😂😂
Valla bende bazen yavaş insanlara özeniyorum.ama ben sabırsızım.yapmam gereken şey daha duruyorsa ben duramıyorum.komşum da öyle yavaş yavaş yemek yer.aheste aheste kendini hiç yormaz.bende sanki evi teftişe gelecekler.gereksiz yani

Valla bende bazen yavaş insanlara özeniyorum.ama ben sabırsızım.yapmam gereken şey daha duruyorsa ben duramıyorum.komşum da öyle yavaş yavaş yemek yer.aheste aheste kendini hiç yormaz.bende sanki evi teftişe gelecekler.gereksiz yani
Komşunda kendimi gördüm ama ben aheste aheste yemem. Ömrüm hep bir yerlere yetismekle geçtiği için hızlı hızlı yemeği alışkanlık etmişim maalesef. Keşke yavaş yavaş yesem. Kilo almada çok etkili :(

Back