- 9 Aralık 2015
- 967
- 1.845
- 113
- 39
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.501
dimi :) ilk basta bi koydum bu avatari degistirmedim bir daha :))
dur hele bisey anlamadim yaa : (Düdüklü kullanmadan.
Makarna salataları yapacağım zaman hepsini normal tencerede hasliyorum.Bezelye de dahil oluyor bazen.
Yok hep ćelik pilav tencerede yaparım.hiç yapışmaz☺Teflon tavada susuz isitabilirsin
Rus salatası gibi düşün.dur hele bisey anlamadim yaa : (
hepsi karisik mi yani?
Hareketli olması ayrı bir güzel.dimi :) ilk basta bi koydum bu avatari degistirmedim bir daha :))
Aa gerćekten çok pratik.hiç aklıma gelmemiştiRus salatası gibi düşün.
Patates küp küp, havuç küp küp ve bezelye Ben ona kuskus makarnası da ekleyip haslarken hepsini bir atıyorum suya ve aynı anda haslaniyor ayrı ayrı uğraşmıyorum yani.
Ellerine sağlık canım.Bende ıspanakla , makarna yaptim
Misafirin mi var kız?Ispanaklı börek,kısır,makarna salatası,tiramisu oldu mu tamamdır.
yaparken oylede, tekrar isitirken yapismiyor mu?Yok hep ćelik pilav tencerede yaparım.hiç yapışmaz☺
Sevindim senin adına. İnşallah memlekete gidersiniz canımİşte müdür memlekete gönderecem demiş.ne zaman taşınmaya niyetlensek bişiler çıkıyo.vardır heralde bi Hayır. Lojman bizi bırakmiyo
tamam onu anladim, ama diyelimki makarnalari ayri birsey yapacaksin??Rus salatası gibi düşün.
Patates küp küp, havuç küp küp ve bezelye Ben ona kuskus makarnası da ekleyip haslarken hepsini bir atıyorum suya ve aynı anda haslaniyor ayrı ayrı uğraşmıyorum yani.
Vallahi oyle kis geldi hava buz gibiEllerine sağlık canım.
Ispanak deyince birden kış geldiği gerçeğiyle yüzleştim.
Ben pişirirken bile yapışıyoryaparken oylede, tekrar isitirken yapismiyor mu?
Hazırlık yapmışken arkadaşlarımı çağırayım diyorumMisafirin mi var kız?
Yok hatta oğlum Okuldan geldi acıkmış ymek istedi.pilavı ısıttım.akşam yemekte bi daha ısıtacam yine yapışmicakyaparken oylede, tekrar isitirken yapismiyor mu?
İnşallah canım hayırlısiylaSevindim senin adına. İnşallah memlekete gidersiniz canım
Bence hiçbir şey yapma. Hem alışveriş hem yemek getirmek nu saatten sonra. Bugünlük dışardan idare edin.Ben sabah beste indim evde hic bisey yok alışveriş yapılacak. Aksama ne yaparim hic bilmiyorum
Pisme süreleri birbirine yakın.Aa gerćekten çok pratik.hiç aklıma gelmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?