- 13 Mart 2019
- 13.704
- 46.578
- 598
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.241
Yoksa kek yap
Un kurabiyesi, kakaolu kurabiye, mozaik pasta, havuçlu bisküvili pasta, çikolata soslu kek, biskuvi topları...
Geçmiş olsun canımBugün hiç halim yok biraz hastayım
Bende mercimek çorbası yapıcam inşallah
Bide pırasalı patatesli börek yapmayı düşünüyorum
Yapabilirsem tabi
Geçmiş olsun canım
Ben bütün bunları yapsam şey aşçı olurdumAkşam önden tatlı yapacağım tüm gün gözümün önünde uçuştular
Brownii veya kek evett
Çorba,ton balıklı salata,karnabahar kızartması veya fırında pişiririm yoğurtlu şekilde servis yaparım
Yeterli
VayyyBuda benim izmir bombası minnak hamurum kızlardinleniyo şuan bakalım güzel yapabilcemmi nyt sayfasında görüp duruyodum tatlı krizimde tutmusken deniyim dedim ins olur da
Buda benim izmir bombası minnak hamurum kızlardinleniyo şuan bakalım güzel yapabilcemmi nyt sayfasında görüp duruyodum tatlı krizimde tutmusken deniyim dedim ins olur da
Fesleğen Kokulu Nanecim yay burcunun vermiş olduğu enerjiye dayanarak yemek, tatlı, pasta yapmak için pek erinmem genelde kalori boyutuna takılırım.Ben bütün bunları yapsam şey aşçı olurdum
İlk kez duydum tarif verir misiniz.Bugün bende bi videoda gördüm merak ettim tadınıyaparsın canım nutellaları güzel dondurmak önemli sanırım
Bugün Pazar alışverişi yaptım turşu malzemesi aldım belim kopuyorGünaydın kızlar. Sadece mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum.
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
İlk kez duydum tarif verir misiniz.
Kızlar iyi çok şükür minnoş beni öldürüyor koltuğa çıkmayı öğrendi çıkıp çıkıp gülüyor
Ayy birde koltuğa falan mı çıkıyorlarBenimkinin de eli kulaginda. Şimdilik ablasını yere yatırıp üstüne basıp çıkıyor ama yakında ablasına ihtiyaç kalmayacak
Kurabiyeli olanı da güzel oluyor.Canım bende hiç yapmadım ama izledim yapılışını
Kolay bişey sanırım
Önce birer kaşık nutellaları tepsi gibi bir şeye dizip dondurucuya atıyprlar sonra hamur yoğurup dinlendiriyorlar
Hamuru bezelere bölüp içine nutella koyuyırlar
Sonra 5 dk mı ne fırına atılıyor
Yani ekmek arası sıcak çikolata gibi bişey zannediyorum ki
Yapan arkadaşa soralımmm
Vallahi ben başka birşey beklemem gelebilirmiyim sizeGelen yesin giden yesin, bugunluk benden bu kadarkimse baska bisey beklemesin
Eki Görüntüle 2549590 Eki Görüntüle 2549591
Bu kesinlikle adının hakkını veren bir tatlı..❤Buda benim izmir bombası minnak hamurum kızlardinleniyo şuan bakalım güzel yapabilcemmi nyt sayfasında görüp duruyodum tatlı krizimde tutmusken deniyim dedim ins olur da
Yapan arkadaş farklı bir arkadaşmış karıştırmışım afedersiniz.Kurabiyeli olanı da güzel oluyor.
Kruvasan tadında birşey oluyordur.
Ellerinize sağlık,afiyet olsun şimdidenGonulmeyvesi hanımcım.
Tarif alabilir miyiz?Buda benim izmir bombası minnak hamurum kızlardinleniyo şuan bakalım güzel yapabilcemmi nyt sayfasında görüp duruyodum tatlı krizimde tutmusken deniyim dedim ins olur da
Benim için yeme kısmı daha zevkliFesleğen Kokulu Nanecim yay burcunun vermiş olduğu enerjiye dayanarak yemek, tatlı, pasta yapmak için pek erinmem genelde kalori boyutuna takılırım.
Kilom da yok aslında form tutmak diyelim
Çok ilgim vardı oldum olası mutfağı seviyorum.
Boş zamanlarım olsa yemek, pasta kurslarına giderdim kesin.
Yemek yapması da,yemesi de çok keyifli bir eylem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?