- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #3.201
Kızlar dun yoğurt corbasının yanına salcali makarna yapıverdim. Bugunede makarna var. az bişiycik corbada kaldı kızıma. Patates salatası yapablrm. Bide yaparsam kedi dili almıstım ekler yapıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhhhh iyi iyi canım kolay gelsin❤❤❤
Kız ablam gelmedi bende gitmedim valla bugün bizim yazlık kuşluklarını yapayım bari kaç gündür evi ,ok götürüyor valla
Üfffff hiç sorma yaaaa
Kızlar iyi çok şükür minnoş beni öldürüyor koltuğa çıkmayı öğrendi çıkıp çıkıp gülüyorSağol canım sen nasılsın kızlar nasıl
Günaydın kızlar. Sadece mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum.
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
pembepepe08
Benim dünden varGünaydın kızlar. Sadece mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum.
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
pembepepe08
Kızlar iyi çok şükür minnoş beni öldürüyor koltuğa çıkmayı öğrendi çıkıp çıkıp gülüyor
Ayran yap. Yoğurdu sudan bol olsun. Akşam yemeğinin yanında için.Kızlar 2 kiloluk hazır yoğurdum vardı dolapta yarın son kullanma tarihinin sonu daha dolu sayılır çöpe gitmesin ne yapabilirm bunla sizce
Yine bize zaafiyet gecirteceksin.Bi takim hamur isleri, surpriz
Eki Görüntüle 2549549
Atlattin yaniBenim dünden var
Benimkinin de eli kulaginda. Şimdilik ablasını yere yatırıp üstüne basıp çıkıyor ama yakında ablasına ihtiyaç kalmayacakKızlar iyi çok şükür minnoş beni öldürüyor koltuğa çıkmayı öğrendi çıkıp çıkıp gülüyor
Yine bize zaafiyet gecirteceksin.
Ne yogurdun?Kızlar 2 kiloluk hazır yoğurdum vardı dolapta yarın son kullanma tarihinin sonu daha dolu sayılır çöpe gitmesin ne yapabilirm bunla sizce
Bunu bize yapmayacaktınGelen yesin giden yesin, bugunluk benden bu kadar kimse baska bisey beklemesin
Eki Görüntüle 2549590 Eki Görüntüle 2549591
Aynn oyle bi tavuk yaparım pilavın yaninaAtlattin yani
Ayyy hiç sorma var ya ödüm kopuyor daha tam inmeyi bilmiyor kendini birden atıveriyor oyun sanıp gülüyorBenimkinin de eli kulaginda. Şimdilik ablasını yere yatırıp üstüne basıp çıkıyor ama yakında ablasına ihtiyaç kalmayacak
Offfffffff çok güzel yaaaaaaaaGelen yesin giden yesin, bugunluk benden bu kadar kimse baska bisey beklemesin
Eki Görüntüle 2549590 Eki Görüntüle 2549591
Kusura bakmayin canim yaa..Bunu bize yapmayacaktın
Ayyy hiç sorma var ya ödüm kopuyor daha tam inmeyi bilmiyor kendini birden atıveriyor oyun sanıp gülüyor
Offfffffff çok güzel yaaaaaaaa
Ben bi kere yapmıştım hamuru hiç güzel olmadı ya sen nasıl yapıyorsun hamurunu tam ölçü verir misin canım
Yoğurt kuzum yaNe yogurdun?