• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi takim hamur isleri, surpriz😑
79F1BD09-3C65-4475-B80F-AAD2C929D857.jpeg

Kızlar iyi çok şükür minnoş beni öldürüyor koltuğa çıkmayı öğrendi çıkıp çıkıp gülüyor😜😜😜
Benimkinin de eli kulaginda. Şimdilik ablasını yere yatırıp üstüne basıp çıkıyor ama yakında ablasına ihtiyaç kalmayacak 🤣🤣🤣

Benimkinin de eli kulaginda. Şimdilik ablasını yere yatırıp üstüne basıp çıkıyor ama yakında ablasına ihtiyaç kalmayacak 🤣🤣🤣
Ayyy hiç sorma var ya ödüm kopuyor daha tam inmeyi bilmiyor kendini birden atıveriyor oyun sanıp gülüyor😂😂😂😂
Gelen yesin giden yesin, bugunluk benden bu kadar😑 kimse baska bisey beklemesin😂
Eki Görüntüle 2549590 Eki Görüntüle 2549591
Offfffffff çok güzel yaaaaaaaa😋😋

Ben bi kere yapmıştım hamuru hiç güzel olmadı ya sen nasıl yapıyorsun hamurunu tam ölçü verir misin canım🤔🤔

Ayyy hiç sorma var ya ödüm kopuyor daha tam inmeyi bilmiyor kendini birden atıveriyor oyun sanıp gülüyor😂😂😂😂

Offfffffff çok güzel yaaaaaaaa😋😋

Ben bi kere yapmıştım hamuru hiç güzel olmadı ya sen nasıl yapıyorsun hamurunu tam ölçü verir misin canım🤔🤔

Nerde yaptinki? Hamuru nasil yaptin? Ben tost makinasinda yapiyorum. Az olcu vereyim ben sana canim.. 1 kglik..

3 su bardagi sut..
1 tane yas maya
2 tatli kasigi tuz
Yaklasik 1 kg un..
6 yemek kasigi sivi yag

Hamur manti hamuru gibi sert olmayacak ama civikta olmayacak.. unu kontrollu ekle sen.. biraz tok bi hamur olsunki etini doseyince alip koymasi kolay olsun.

Herkese iyi günler kızlar birşey sormak istiyorum.Tavuk konusunda biraz karasızım.Malum tavukları türlü türlü ilaçlarla şişiriyorlar.Piyasadaki tavuk markalarından güvenilir olan var mı ? Veya tavuklarınızı nasıl temin ediyorsunuz? Öptüm çok🥰😘

Back