Biz genelde erpilic alıyoruz ama ben de güvenmiyorum açıkçası. Onun yerine et süt kurumundan et ve kıyma alıyoruz. Arada bir de but alıyoruz o kadar.
Eğer tanıdığınız varsa köylülerin sattığı köy tavuklarindan alın.

:) aksamdan hazirladim ben malzemeleri.. hamuruda yogurup buzdolabina kaldrmstm. Kolaylik oldu erkenden bittii
Benim küçük cimcimeyle mümkün değil. Bütün hamurları alıp yere sürüp ziyan eder
Biraz daha aklı başına gelirse belki yaparım

Benim küçük cimcimeyle mümkün değil. Bütün hamurları alıp yere sürüp ziyan eder
Biraz daha aklı başına gelirse belki yaparım
Haklisin canim ben tezgahin uzerine bi tahta koyuyorum onun uzerinde yspiyorum, biraz ayakta kaliyosun ama degiyor

Haklisin canim ben tezgahin uzerine bi tahta koyuyorum onun uzerinde yspiyorum, biraz ayakta kaliyosun ama degiyor
Bahane bulmak gibi algılama ama ayakta durunca da yaptığım şeyi merak edip kucağına gelmek istiyor. Almayınca da eteklerimi çekiştiriyor.

Bahane bulmak gibi algılama ama ayakta durunca da yaptığım şeyi merak edip kucağına gelmek istiyor. Almayınca da eteklerimi çekiştiriyor.
Haha yok canim zamanla gececek hepsi:) ben yerde tahtada yaparsam ellerine hamur verirdim hep.. ayaktada yorucu aslinda ama.. zaten 5 kilo yogurcak degilim.

Evet canım Ben istemiyorum aslında ama eşim çok tatlı seviyor bende her zaman yapmıyorum dün yine bi şeyler aradı durdu
Un kurabiyesi, kakaolu kurabiye, mozaik pasta, havuçlu bisküvili pasta, çikolata soslu kek, biskuvi topları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…