- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.221
Tamam öyle yapayim sağol canım ayranı severiz zatenAyran yap. Yoğurdu sudan bol olsun. Akşam yemeğinin yanında için.
Kusura bakmayin canim yaa..
Kafayi hamurla bozuncaYoğurt kuzum ya
:) aksamdan hazirladim ben malzemeleri.. hamuruda yogurup buzdolabina kaldrmstm. Kolaylik oldu erkenden bittii
Şaka yapıyorum kız afiyet olsun.
Ne demişler nazar etme ne olur yap seni de olur
Biz genelde erpilic alıyoruz ama ben de güvenmiyorum açıkçası. Onun yerine et süt kurumundan et ve kıyma alıyoruz. Arada bir de but alıyoruz o kadar.Herkese iyi günler kızlar birşey sormak istiyorum.Tavuk konusunda biraz karasızım.Malum tavukları türlü türlü ilaçlarla şişiriyorlar.Piyasadaki tavuk markalarından güvenilir olan var mı ? Veya tavuklarınızı nasıl temin ediyorsunuz? Öptüm çok
Benim küçük cimcimeyle mümkün değil. Bütün hamurları alıp yere sürüp ziyan eder:) aksamdan hazirladim ben malzemeleri.. hamuruda yogurup buzdolabina kaldrmstm. Kolaylik oldu erkenden bittii
Günaydın kızlar. Sadece mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum.
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@samdan
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
Sen de miBugün hiç halim yok biraz hastayım
Bende mercimek çorbası yapıcam inşallah
Bide pırasalı patatesli börek yapmayı düşünüyorum
Yapabilirsem tabi
Kendine miKızlar bide çayın yanına pratik tatlı ne yapabilirim
Sen de mi
Geçmiş olsun canım yaaa
Biskuvi pastasiKızlar bide çayın yanına pratik tatlı ne yapabilirim
Kendine mi
Haklisin canim ben tezgahin uzerine bi tahta koyuyorum onun uzerinde yspiyorum, biraz ayakta kaliyosun ama degiyorBenim küçük cimcimeyle mümkün değil. Bütün hamurları alıp yere sürüp ziyan eder
Biraz daha aklı başına gelirse belki yaparım
Biskuvi pastasisevmeyeni yoktur. Ben pudinginide kendim yapiyorum
Yoksa kek yapEvet eşim de çok sever ama pek oralı olmadı dün
Ay brovni mi yapsam hazır fırın sıcakken
Acaba kakaom var mıydı
Yoksa bütün hevesim kaçar
Bahane bulmak gibi algılama ama ayakta durunca da yaptığım şeyi merak edip kucağına gelmek istiyor. Almayınca da eteklerimi çekiştiriyor.Haklisin canim ben tezgahin uzerine bi tahta koyuyorum onun uzerinde yspiyorum, biraz ayakta kaliyosun ama degiyor
Haha yok canim zamanla gececek hepsi:) ben yerde tahtada yaparsam ellerine hamur verirdim hep.. ayaktada yorucu aslinda ama.. zaten 5 kilo yogurcak degilim.Bahane bulmak gibi algılama ama ayakta durunca da yaptığım şeyi merak edip kucağına gelmek istiyor. Almayınca da eteklerimi çekiştiriyor.
Un kurabiyesi, kakaolu kurabiye, mozaik pasta, havuçlu bisküvili pasta, çikolata soslu kek, biskuvi topları...Evet canım Ben istemiyorum aslında ama eşim çok tatlı seviyor bende her zaman yapmıyorum dün yine bi şeyler aradı durdu
İnşallahHaha yok canim zamanla gececek hepsi:) ben yerde tahtada yaparsam ellerine hamur verirdim hep.. ayaktada yorucu aslinda ama.. zaten 5 kilo yogurcak degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?