• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim izmir bombası minnak hamurum kızlar :D dinleniyo şuan bakalım güzel yapabilcemmi nyt sayfasında görüp duruyodum tatlı krizimde tutmusken deniyim dedim ins olur da :kk77:

Eklentiler

• 20191030_155456.jpg
    20191030_155456.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 28
Akşam önden tatlı yapacağım tüm gün gözümün önünde uçuştular :KK53:
Brownii veya kek evett 😍
Çorba,ton balıklı salata,karnabahar kızartması veya fırında pişiririm yoğurtlu şekilde servis yaparım 😋
Yeterli🤗
Ben bütün bunları yapsam şey aşçı olurdum 🤭🤭🤭

Buda benim izmir bombası minnak hamurum kızlar :KK70: dinleniyo şuan bakalım güzel yapabilcemmi nyt sayfasında görüp duruyodum tatlı krizimde tutmusken deniyim dedim ins olur da :kk77:
Vayyy
O nasıl tatlı kız?
Ilk defa duyuyorum.

Buda benim izmir bombası minnak hamurum kızlar :KK70: dinleniyo şuan bakalım güzel yapabilcemmi nyt sayfasında görüp duruyodum tatlı krizimde tutmusken deniyim dedim ins olur da :kk77:

Bugün bende bi videoda gördüm merak ettim tadını 😍 yaparsın canım nutellaları güzel dondurmak önemli sanırım

Ben bütün bunları yapsam şey aşçı olurdum 🤭🤭🤭
Fesleğen Kokulu Nanecim yay burcunun vermiş olduğu enerjiye dayanarak yemek, tatlı, pasta yapmak için pek erinmem genelde kalori boyutuna takılırım.
Kilom da yok aslında form tutmak diyelim🤗
Çok ilgim vardı oldum olası mutfağı seviyorum.
Boş zamanlarım olsa yemek, pasta kurslarına giderdim kesin. 😜
Yemek yapması da,yemesi de çok keyifli bir eylem. 😍

İlk kez duydum tarif verir misiniz. 🥰

Canım bende hiç yapmadım ama izledim yapılışını
Kolay bişey sanırım
Önce birer kaşık nutellaları tepsi gibi bir şeye dizip dondurucuya atıyprlar sonra hamur yoğurup dinlendiriyorlar
Hamuru bezelere bölüp içine nutella koyuyırlar
Sonra 5 dk mı ne fırına atılıyor

Yani ekmek arası sıcak çikolata gibi bişey zannediyorum ki 🤗

Yapan arkadaşa soralımmm

Canım bende hiç yapmadım ama izledim yapılışını
Kolay bişey sanırım
Önce birer kaşık nutellaları tepsi gibi bir şeye dizip dondurucuya atıyprlar sonra hamur yoğurup dinlendiriyorlar
Hamuru bezelere bölüp içine nutella koyuyırlar
Sonra 5 dk mı ne fırına atılıyor

Yani ekmek arası sıcak çikolata gibi bişey zannediyorum ki 🤗

Yapan arkadaşa soralımmm
Kurabiyeli olanı da güzel oluyor.🥰
Kruvasan tadında birşey oluyordur.😋
Ellerinize sağlık,afiyet olsun şimdiden Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi hanımcım. 🥰

Gelen yesin giden yesin, bugunluk benden bu kadar😑 kimse baska bisey beklemesin😂
Eki Görüntüle 2549590 Eki Görüntüle 2549591
Vallahi ben başka birşey beklemem gelebilirmiyim size :kk77:
Ellerine sağlık :super:
Bu kesinlikle adının hakkını veren bir tatlı..❤

Fesleğen Kokulu Nanecim yay burcunun vermiş olduğu enerjiye dayanarak yemek, tatlı, pasta yapmak için pek erinmem genelde kalori boyutuna takılırım.
Kilom da yok aslında form tutmak diyelim🤗
Çok ilgim vardı oldum olası mutfağı seviyorum.
Boş zamanlarım olsa yemek, pasta kurslarına giderdim kesin. 😜
Yemek yapması da,yemesi de çok keyifli bir eylem. 😍
Benim için yeme kısmı daha zevkli :kk77:

Back