- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #3.261
Kız o halinle turşu mu yapacak senBugün Pazar alışverişi yaptım turşu malzemesi aldım belim kopuyor kebap yaptırmaya gidiyorum valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız o halinle turşu mu yapacak senBugün Pazar alışverişi yaptım turşu malzemesi aldım belim kopuyor kebap yaptırmaya gidiyorum valla
Bunlar daha iyi günlerinAyy birde koltuğa falan mı çıkıyorlar ben daha yerdeyken başedemiyorum
Sagolasin canimVallahi ben başka birşey beklemem gelebilirmiyim size
Ellerine sağlık
Bu kesinlikle adının hakkını veren bir tatlı..❤
Benimkiler masaya konsola filan cikiyolarAyy birde koltuğa falan mı çıkıyorlar ben daha yerdeyken başedemiyorum
Ne diyeyim Başa gelen çekilirBunlar daha iyi günlerin
Deme öyle deme yüreğime inecekBenimkiler masaya konsola filan cikiyolar
Birde dusuyolar ben masada cikabilecegi sandalyeleri kaldirdim bi bakiyorum cocuklarin ucude masada dans ediyolaryatakta zipliyolar cam kenarlarina cikiyolarDeme öyle deme yüreğime inecek
Evet sonra kızımla oturup yiyeceğiz ama kurmak kaç günümü alır Allah bilirKız o halinle turşu mu yapacak sen
Ay yaptım canım, yapana kadar canım çıktı oğlan uyandı baya ugrastırdı beni. tam 5 dk durdurdum çikolatası filan akışkan 10 tane çıktı benim ya bide kurabiyenin alt tarafı tam pismemisti ben baştan sağma yaptım baya : ( istersen yaptıgım siteyi söyleyeyim püf noktolarıyla videosu filan var ordan yap , istersen yazabilirim deTarif alabilir miyiz?
Allah allah niye ki su kiloya takan arkadaş degil mi onun yüzünden banlanmistim bak şimdi hatırladım sen deyinceTuhaf bi arkadas o takms
Evett canım tat olarak cok güzel cikolata sevenlere göre tam yani ben ama ugrastırıcı ve özen istiyor kucuk bebisle zor olduBugün bende bi videoda gördüm merak ettim tadını yaparsın canım nutellaları güzel dondurmak önemli sanırım
Ne kilosu? Onu bilmemde dun bi konuda yorum yapmista, ordan beri oyke dusunuyorum ben kilo konusu neymisAllah allah niye ki su kiloya takan arkadaş degil mi onun yüzünden banlanmistim bak şimdi hatırladım sen deyince
Kiz cok ugrastırdı yaa bebeyle yapicem die öldümm :))) ama tad olarak güzele benziyoVayyy
O nasıl tatlı kız?
Ilk defa duyuyorum.
Biliyorum o kurabiyeyi ama vicik vucuk isler ugrastirici seyler bana gore degil, bu yuzden hic yapmaya tesebbus etmedim:)Kiz cok ugrastırdı yaa bebeyle yapicem die öldümm :))) ama tad olarak güzele benziyo
Ya bi kadına 63 kilo diye sisko bilmem ne beni kiskaniyosun ben zayifim fitim sen şişkosun felan yazmıştı hatırladım sen tuhaf deyinceNe kilosu? Onu bilmemde dun bi konuda yorum yapmista, ordan beri oyke dusunuyorum ben kilo konusu neymis
Ayy valla bende pisman oldum hani güzel amaa ona genis vaktin olcak özene bezene yapcan bende nerde o vakit :))Biliyorum o kurabiyeyi ama vicik vucuk isler ugrastirici seyler bana gore degil, bu yuzden hic yapmaya tesebbus etmedim:)