Allah akil fikir versin
Enerjimizi nerelere harcatiyorlar.

Yapalım
Ama ben pek sevmem. Hepinize afiyet olsun

Ben de yemezdim artık yiyorum. Sana tarif vereyim bir dene. Karnabaharı haşla suyunu süz ılıyınca ince saplarını koparmadan dalından ayır hepsini. 2 yumurtayı çırp. İçine 1 bardak yoğurt, yarım çay bardağı sıvıyağ, tuz, pulbiber koy karıştır. Fırın kabında baharlarla sosu karıştır fırına at. Pişmeye yakın üzerine kaşar rendesi koy. Tarifte 1 kaşık un var ama ben koymuyorum.

heeh şimdi buldum su katmayacakmıyız nasıl pişcek patatesler çeker sosu hep
Sosu sulu yap. Biber dolması pişirir gibi. Hani suyu çekiyor ya o da çeker suyunu. Kıvamlı olur yemeğin.
1 1mirac

Tatlım hasimato hastasiyim. Karnabahar, brokoli, lahana, şalgam falan yememem gerekiyor zaten.
Eğer bir yerde önüme gelirse ancak yerim bir iki çatal.

Bende akşam anama kaçacam, öğleni çorbayla geçiştirecem galiba
Anne gibisi yok kızzzz
Hadiyaa yapalım topluca karnabahar şenliği
Ayyy evet benim de canım istiyor karnabahar kızartması
Yaaaa kuzum var ya İnan ki stresten bi arkadaşım var 3 çocuğu var o da 40 kilo
Ufff geçmiyor hastalığım dışardan bir şeyler getiririm yemek yapma hasta hasta dedi kocam neyseki
Geçmiş olsun canım
Hiç bir zaman yemeye üşenmedim canım istesin gecenin 2 sinde patates de kızartırım makarna da tost da yaparım,,,, arkadaşım kilo almak için diyetisyene gitti verdiği listeyi görünce dedi ki ben bundan daha fazla yiyorum ama kilo almıyor,,, onda da kaynana sorunu var

Bende de kaynana sorunu var ama habire alıyorum kız

Evet ya sonuna kadar katılıyorm herşeyin başı stres canım ama Allaha havale ediyorum

Domates ćorbasi nı çok severim.çocuklar yemiyor.benim yerimede içbugün sabah kalktım hemen bi hamur mayaladım.hamur kızarttım.iyi oldu valla ne zamandır yapmıyodrum. Kızım Günlerdir elmalı kek istiyordu netten tariflere baktım bi tane beğendim yaptım fırında pişiyor inşallah güzel olur. Akşama da tavuk kızartacam yanına pilav salata. Çok şükür iyiyim.valla sağlıklı olup iş yapmak çok güzelmiş

Usenme can bogazdan gelir.. halsizlik filan kotu heleki kucuk cocuklarin var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…