- 13 Mart 2019
- 13.704
- 46.577
- 598
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.061
Günaydın kızlar.
Aklımdaki menü domates çorbası ve ali nazik kebabı.
Sizinkileri alalım.
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
1 1mirac
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
Sabahtan bir sürü poğaça kaldı akşam bir suku yemek yapayım diyorum sadece ..eşime balık demiştim ama akşam çayına misafirim var o iş yattı kuru fasulye yapa bilirim :))Günaydın kızlar.
Sizinkileri alalım.
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
1 1mirac
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
Diyetisyen e git canım sana güzel bir menü verir ://Kızlar fazla kilo gibi zayıflıkta cok kotu bu sabah tartıldım 39-40 kilo geldim. Cok moralim bozuk herkes sana noldu yüzün gözün çökmüş diyo. Boyum kısa 153 civarlarında ama kiloyu yüzüme ve orantılı aldıgım için 53-54 olduğumda bile güzel oluyor. Gerçi 48-49 en ideali. Şuan yüzüm küçücük kalmıs vucudumda öyle kemiklerim çıkık duruyo. Halsizlikte cabası mecalim yok resmen. hele hödük eşim biraz yemek ye kilo al bitiklerdesin noldu boyle dedi . İştahım sıfır bazen günde 1 öğün yetiyo ya. Bana öneriniz var mı napabilirim hızlıca toparlamak için her türlü oneriye açığım
Ay bi ortası yok:)) ben evlendim evleneli bitek hamileliklerimde güzel kilodaydım onun dışında hep kemikten ibaretDiyetisyen e git canım sana güzel bir menü verir ://
Ben zeyiflamaya çalışıyorum benim boyum da 1.55 77 kiloyum an itibariyle
Diyetisyenler kilo almak için de yardımcı olurlar insallaj sağlığına kavuşursun yani sağlıklı kilo alırsın
Kaç kilosun kızzzzzAy bi ortası yok:)) ben evlendim evleneli bitek hamileliklerimde güzel kilodaydım onun dışında hep kemikten ibaretbide benim eşim boyu uzun kilosu 85 filan ben onun yanında iyice yavru gibi kalmaya basladım
Bizim eşimle aramız da iki kilo var sürekli kilo almada vermede yarış yapıyoruzAy bi ortası yok:)) ben evlendim evleneli bitek hamileliklerimde güzel kilodaydım onun dışında hep kemikten ibaretbide benim eşim boyu uzun kilosu 85 filan ben onun yanında iyice yavru gibi kalmaya basladım
Bugün tavuk sote yaparim diye düşünüyorum bende dünden corba var yanina pilav yaparim bideGünaydın kızlar.
Sizinkileri alalım.
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
1 1mirac
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
Geldiniz mi canım evinizeBugün tavuk sote yaparim diye düşünüyorum bende dünden corba var yanina pilav yaparim bide
Yok canım yarin binicez insallahGeldiniz mi canım evinize
Biraz daha iyisin galiba.Bugün tavuk sote yaparim diye düşünüyorum bende dünden corba var yanina pilav yaparim bide
Canım bugün gözümün önü biraz açıldıBiraz daha iyisin galiba.
Sana ekistradan kolay gelsin canımGünaydın bugün yemekler benden annem babam evime geliyoo
Mercimek çorbası, bulgur pilavı,etli kuru fasulye,salata,revani.
Ana sözü dinleCanım bugün gözümün önü biraz açıldı
Ama tam iyi değilim eşim gel diyo annem hastasın gidemezsin diyo
Nedense bu aralar herkesin canı karnabahar kızartması çekiyor topikte. Acep telepatik miBende dünden tavuk patates var az karnabahar kızartcam canım istedi. Bakalım başka neyaparım
Ben de onu diyorum. Yok da ne yapacaksınvalla evde yemek yok
Afiyet olsun tekrardanHaha dun yaptim ya yemek.. kuru pilav dun yapmistim.. bugun pilav yapcam iste:)
Yarin hamurisi gunum olur sanirim
Teşekkür ederiz canımİyi bayramlar hanımlar.
Biraz mantar sote ve pilav var. Ek olarak fırında karnabahar yapacağım.
Hiç duymamıştım daha önce. Una hassasiyet olduğu için kullanılıyor o zamanCanım nohut ya da kuru fasulyeyi un haline getirip browni yapabilirsin nohut unu hazır da satılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?