eşimde onlara hıc bı tepkı vermedı
babam babandan ozur dılyeecek dıye soz verdı tutmadı
babam bu olaydan sonra serum yedi adam ölüyordu uzuntuden
haklısın allah hıdayet versın ne deyım ama dedıgım gibi hakkımı hıc helal etmıyorum .
bana yaptıkları ıcın
Allahım bizdemi böyle olcazki yaa bunlar nasıl insan benimde var erkek kardeşim, evlense isterse sinsi sevimsiz geçimsiz bi kız olsun kardeşim düşünsün der çekilirim kenara, ya da annem sapıtsa dizginlerim bende gelinim bak napıyosun sen derim, insanlar çocuklarını kendilerine bağımlı olarak gördükçe bu seviyesizlikler çok yaşanır, Avrupa özentisi değilim ama orda ne güzel yaa herkesin hayatı kendine, çocuğunu evlendiriyo sonrada kendi hayatına dönüyo adam tabiki görüşüyolar ama ayrı ev olduklarının bilincindeler
sorun sadece kardeşinde kalsa belki fazla umursamazsın,ama sonucu annene dayanınca ister istemez tepki veriyorsun
bunun konu sahibiyle alakası yok tabiiki
adil davranmak ne kadar zor oluyo bazen, şimdiden kendimi hazırlıyorum görümceliğe, sende kayınvalideliğe hazırlanıyosun dimi abla :)
ben görümceyim.uzaktan uzağa annemin yaşadıklarını görüyorum ve elimden sinir olmaktan başka birşey gelmiyor.vakti gelince de kaynana olacağım.allah sonumuzu hayıretsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?