canım ya bende yaşadım buna benzer bir durum ve hala saçının teline zarar gelsin istemediğim isimini bile duyduğum zaman içimin titrediği canım abimde bitti olay keşke babam annem açsaydı derim her zaman telefonu kaynanam evlenmeden önce aileme ve bana söz verdi 6 ay birlikte oturucaz sonra ayırıcam eşyası vs herşey hazır diye nişanlanana kadar hiç eve bile davt etmediler bizi ve beni ne zamanki nişanlandım evi gördüm şok 1 oda 1 salon ev küçümsemem şuan benimkide öyle ve çok şirin ve 6 ay geçti bu arada ben çatı katında yurt dışındaki kaynımın evindeyim aradılar biz gelicez çık daireden diye neyse 1 ay var dedim ineriz ve 6 ay geçti sessizce bekliyorum kiracı çıkıcak ben gircem bide ne göriyim rüyamda kiracı gece çıkıyor yenisi geliyor eşim e bende saklıyolar durumu 2- gün ben rüyanın eytkisinde ve şok bir gece zil çaldı ve rüyam gerçek oldu allahım ifşa etti :) ve be kıyameti kopardım kendi çapımda ağladım zırladım elşim bana geldi inanmadı vs sonra duydumki kaynanam annemleri aramış şans ya abim çıkmış çekinirler babam ve abilerimden :) bişi diyememiş annemi saymıyo sanırım fazla ama annem çıkaydı görürdü sonra bi gün kendisi dedi böyle böyle oldu die aahh kaynana dua et yetiştirildiğim yere asla kin tutmadım tutmamada belki bir çok kişi saçmaladığımı düşünücek ama 1 kere yüzüme gülsünler erşeyi silerim napım böleyim işte
üzülme sende düzelir zamanla şimdi çok iyiyiz kayınvalidemle :)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)