Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilissel davranışçı terapi tekniklerine nsl çalıştınız kendi kendinize mi. Nsl hangi kaynaklardan yararlandınız? Ne durumdaydınız şikayetleriniz nelerdi ve şu an nasılsınız? Çok soru sordum kusura bakmayınBilişsel davranışçı terapi teknikleri çalıştım kendi kendime.
Bir de bilimsel makalelere yöneldim.
Hem bilimsel konularda bilgim gelişti, bir sürü çalışma ve deney gördüm hem de odak noktam değişmiş oldu.
Bilissel davranışçı terapi tekniklerine nsl çalıştınız kendi kendinize mi. Nsl hangi kaynaklardan yararlandınız? Ne durumdaydınız şikayetleriniz nelerdi ve şu an nasılsınız? Çok soru sordum kusura bakmayın
Bilissel davranışçı terapi tekniklerine nsl çalıştınız kendi kendinize mi. Nsl hangi kaynaklardan yararlandınız? Ne durumdaydınız şikayetleriniz nelerdi ve şu an nasılsınız? Çok soru sordum kusura bakmayın
Düşünsel takıntılar var bende şizofren olma korkusu ile başladı. Kendimi kaybetmekten delirmek çıldırmaktan korkuyorumIyi hissetmek adli kitabi 7 kere hatim ediosun canim :)) yok ya kurtulamiosun ama oldukca azalıyor. Hangi konuda takinti var sende en cok?
O kitabı almıştım ama bir türlü başlayamadım, mutlaka uyguluycam, peki kitabın ne kadar oranda bi.faydası oldu mesela %50 daha iyiyim diyebiliyor musunuz?Bazı üzücü şeyler yaşadım, istismar gibi. Dolayısıyla kendi özdeğerimle ilgili sıkıntılarım vardı, değersiz hissediyordum, kafaya takıyordum insanların tavırlarını falan çok düşünüyordum.
İyi Hissetmek diye bir kitap var o, bir de daha profesyonel bir kitap var Ertuğrul Köroğlunun ama o daha profesyonel yaklaşıyor.
İlkinde temelini açıklıyor kendi kendinize yapacağınız egzersizler var içinde.
Şu an bir şeyi takma sürem en fazla 10 dakikadır, bir daha tekrarlamadı.
Herkes kadar üzülüp takıyorum tabii ki ama geçiyor gidiyor, normal insanlar gibi.
Bu teknikler ayrıca bana duygularımı kontrol etmeyi de öğretti, dürtüsel davranıyordum öncesinde biraz duygularım beni kontrol ediyordu, şimdi rahat bakış açımı değiştirebiliyorum.
Bana delircek ya sizofren olacak insan dusunmez olur demişlerdi. Yani dusunuyorsun diye delirmezsin ... Zaten bunlar oldugunda da dusunmezsin.... Yani karmancorman seylerle teselliyi buldum ha bide İzzet Güllü okudumDüşünsel takıntılar var bende şizofren olma korkusu ile başladı. Kendimi kaybetmekten delirmek çıldırmaktan korkuyorum
O kitabı almıştım ama bir türlü başlayamadım, mutlaka uyguluycam, peki kitabın ne kadar oranda bi.faydası oldu mesela %50 daha iyiyim diyebiliyor musunuz?
Biraz azaliyor sonra hortluyor ben psikolog+ İzzet Güllü makaleleri okuyarak cok şey aştım.O kitabı almıştım ama bir türlü başlayamadım, mutlaka uyguluycam, peki kitabın ne kadar oranda bi.faydası oldu mesela %50 daha iyiyim diyebiliyor musunuz?
Senin adına çok sevindim darısı bana ben de birşeyi takamamak istiyorumBen %99 iyiyim canım ya, şimdi de bir şeyi takamıyorum 2 senedir çok rahatım valla
Geriye dönüp bakınca şaşırıyorum
Ve şey dedim yıl 2016: Vay be demek normal insanlar böyle hissediyormuş
Su herşeyi takmak benden tamamen gitmedi siz o kitapla mi astiniz???Ben %99 iyiyim canım ya, şimdi de bir şeyi takamıyorum 2 senedir çok rahatım valla
Geriye dönüp bakınca şaşırıyorum
Ve şey dedim yıl 2016: Vay be demek normal insanlar böyle hissediyormuş
İzzet güllü.hastalık değil bu diyo ama tıpta beyindeki seratonin hormonlarının azalması diyor ozaman izzet güllü bende inandırıcılığını yitiriyorBiraz azaliyor sonra hortluyor ben psikolog+ İzzet Güllü makaleleri okuyarak cok şey aştım.
Senin adına çok sevindim darısı bana ben de birşeyi takamamak istiyorum
Su herşeyi takmak benden tamamen gitmedi siz o kitapla mi astiniz???
O zaman psikologla konuşunca nasıl atak hafifliyor?İzzet güllü.hastalık değil bu diyo ama tıpta beyindeki seratonin hormonlarının azalması diyor ozaman izzet güllü bende inandırıcılığını yitiriyor
Mesleğe dönüştürdüm derken? Ne tür takıntılarınız vardıYaparsınız.
Şunu diyorum: ben aştıysam herkes aşar. O kadar kötü hissettiriyordu.
Kafamdan atamazdım asla, sanki dünyanın en önemli meselesi oymuş, onu çözmezsem ölecekmişim gibi üzülürdüm.
Bu kitaptaki tekniklere çalışarak yaptım evet.
Bir de yeni bir odak noktası bularak: benim için bilim ve araştırma idi bu.
Bir süre sonra baktım bilgi biriktirdikçe kendimi daha donanımlı, güçlü ve özgüvenli hissediyorum, sonra mesleğe dönüştürdüm.
Kafaya takacak vakit kalmadı zaten. :)
İzzet güllü.hastalık değil bu diyo ama tıpta beyindeki seratonin hormonlarının azalması diyor ozaman izzet güllü bende inandırıcılığını yitiriyor
Benimde bebgim prematüre dogdu o ara aslinda biterim diye düşünmüştüm ama cok is oldugu icin hayatimin en guclu psikolojik donemini uasadim diyebilirim. Simdi hala takma varYaparsınız.
Şunu diyorum: ben aştıysam herkes aşar. O kadar kötü hissettiriyordu.
Kafamdan atamazdım asla, sanki dünyanın en önemli meselesi oymuş, onu çözmezsem ölecekmişim gibi üzülürdüm.
Bu kitaptaki tekniklere çalışarak yaptım evet.
Bir de yeni bir odak noktası bularak: benim için bilim ve araştırma idi bu.
Bir süre sonra baktım bilgi biriktirdikçe kendimi daha donanımlı, güçlü ve özgüvenli hissediyorum, sonra mesleğe dönüştürdüm.
Kafaya takacak vakit kalmadı zaten. :)
İyi hissetmek kitabı dışında neyi önerirsin?İzzet Güllü kimdir bilmiyorum ama Nörobilimciyim, tam da bunları görüyoruz, evet serotonin eksikliği bir sebep, kimyasal yani:)
İngilizcede ayrımı var hastalık ve disorder, Türkçede bozukluk diye geçiyor sanırım, belki onu kastetmiştir...
Evet hastalik demiyorlar diyor ...bu bozukluk diyor... Ay dur simdi atcam.İzzet Güllü kimdir bilmiyorum ama Nörobilimciyim, tam da bunları görüyoruz, evet serotonin eksikliği bir sebep, kimyasal yani:)
İngilizcede ayrımı var hastalık ve disorder, Türkçede bozukluk diye geçiyor sanırım, belki onu kastetmiştir...