O tontiş bir gelsin popişini ısıracam....

berkuncan

Gel bebişim.....
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
1.116
21
Artık bebişimiz gelisin dediğimiz anda türlü türlü aksilikler yaşadık sanırım haydi hep beraber paylaşalım birbirimize destek olalım bebişlerimizi beklerken dertlerimizi hep beraber savuralım ne dersiniz ??? :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :emir_bebek:
umarım bu topikte benim uğurlu topiğim olur hep beraber hamiş kalırız :KK49::KK49::KK49::49
Haydi kızlar batlarınızı söyleyin güzel bir liste yapalım...:KK24::KK24::KK24::KK24::nazar::nazar:

Evett beklenmeyen adet tarihlerimizzz

longingstar................16 Ocak:KK49:

nilepis.........................10 Şubat

alnaok.........................13 Şubat

öcük.............................28 Şubat

gusel...........................9 Mart

berkuncan....................16 Mart

Son düzenleme:
berkuncanım ilk gelen ben olayım hayatımmm topiğin hayırlı olsunn :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
inşallahhh bol bebişli bir topic olsunnn :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
kızz konu açtın yaa sende bu ay hamile kalacaksın hadi bakalım allahın izniyleee:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

ayyy hadi inşallahh canım benim benim yaaa inşallah hepimiz hamiş olalım artık. Bu ay yalandan değilde gerçekten hamişlik belirtilerimiz olsun canım benim :KK1:

bebek isteyen herkese allah hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah...kızlar stress yapmayın sakı bu konuda...hormonlarınız etkilenmesin:)
Hoşgeldin canım :KK1:
stres kötülüklerin anasıdır :KK1: cidden her şeyimizin şekli değişiyor stresten...

Girip girip kaçmak yokk hadi kızlarrrr
O zaman ben kendi sıkıntılarımı paylaşayım sizlerle ben bundan 4 ay önce rahim kanseri teşhisiyle bir ameliyat geçirdim ömrümden ömür gitti çok kötü bir ay geçirdim :KK14::KK14:
rahimin görüüntülenmesini bile engelleyen kocaman bir kitle tespit edildi ve ön tespitlere göre kötü olduğu söylendi %90 ihtimalle ameliyatta rahim ve yumurtalıklarım alınacaktı resmen hayattan kopmuştum:KK14::KK14: anlayacağınız ağlaya ağlaya ameliyata girdim ve ameliyat sırasında önce kitle çıkartılmış ve bir ön pataloji yapılmış patalojide o küçücük %10 luk ihtimal tuttu ve temiz geldi kitle 1 kg ağırlığında 17-18cm çapında korkunç birşeydi ve sadece onu alarak rahim ve yumurtalıklarıma dokunmadılar çok şükür şimdi iyiyim allah yüzüme güldü sağlıklı bir kadın olarak çıktım girdiğim ameliyattan 1 aylık iyileşmeden sonra doktorum bebek için bize strart verdi işte son iki aydır deniyoruz tekrardan allahım inşallah bu kadar sıkıntıdan sonra yüzümüze tekrar gülerde birde bebişimiz olursa katmerli ekmek kadayıfı oluruz o zaman:KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
Herkesin mevlüd kandili mübarek olsun allahım bu gecede ettiğiniz duaları kabul etsin inşallahhh hepimizin göbüşleri dolsunnnn :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

canım merhaba sende mi topik açtın şimdi gördüm hayırlı olsun, nisanbu topiği açtığı ay hamile kalmıştı darısı sana inşallah :)))ilk batta benden gelsin o zmn kimse batları söylememiş benimki 30 ocak ya da 1 şubat rötar yaşamazsam eğer :)))

canım merhaba sende mi topik açtın şimdi gördüm hayırlı olsun, nisanbu topiği açtığı ay hamile kalmıştı darısı sana inşallah :)))ilk batta benden gelsin o zmn kimse batları söylememiş benimki 30 ocak ya da 1 şubat rötar yaşamazsam eğer :)))

Canım hoşgeldin evet ilk bat senden geldi inşallah nisanbunun şansı hepimize gecer de bu ay bebişlerimiz bizimle olur :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

ay benide ekleyin bende geldim kızlaaar :KK4:
benim bat 16 aralıktı henüz sonuç belli değil :KK1::KK1:

dediğin gibi bi gelsinler popişlerini ıssıralım insan annesini babasını bu kadar bekletir mi demi ama :emir_bebek::KK1:

Ayy sorma canım yaa bi gelsin bak ben neler yapacağın popişini göbüşünü falan heryerlerini minik minik ısıracahım o haylazınnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

AAAAAA eeeee test yapmadınmııı??? yapsana kız belki bu topiğinde ilk hamişi sen olursunnnn....:KK49::KK49::KK49::KK49:

yapmadım canım yaaa yarın yapcam inşallah öyle olurum :KK1:7 aydır hep hüsran olduğu için bu ay kendimi sakin tutmaya çalışıyorum canım:18:sen ne zamandır istiyorsun

yapmadım canım yaaa yarın yapcam inşallah öyle olurum :KK1:7 aydır hep hüsran olduğu için bu ay kendimi sakin tutmaya çalışıyorum canım:18:sen ne zamandır istiyorsun
hadi bakalım inşallah umutların boşa çıkmaz canım benim benim işler biraz karışık ilk sayfada biraz bahsettm hikayemden ama toplamda 5 ay oldu sanırım

hadi bakalım inşallah umutların boşa çıkmaz canım benim benim işler biraz karışık ilk sayfada biraz bahsettm hikayemden ama toplamda 5 ay oldu sanırım

inşallah hepimizin umutları boşa çıkmasın canım.anladım tatlım okucam şimdi benide listeye ekler misin uğur olsun :KK16::KK16:

X