Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri o mu? bu mu? şu mu? :))

hepsi birbirinden güzel drapeli modellere bayılıyorum çok hoşuma gidiyo hangisi desem bilemedim valla :44: ama 3. modelin etek kısmı daha güzel sanki diğerlerinden
mutluluklar dilerim canım bi ömür boyu mutlu olursunuz inşallah

Teşekkür ediyorum kızlarr :)) ben de 3.yü daha çok beğeniyorum. Model ne olursa olsun saks rengi istiyorum.. 2 model daha buldum bakalım onlar için ne düşünüyorsunuz

canım fikrimizi sorduğun için bir bilgi vereyim . aslında önce sorayım =) uzun boylusundur umarım.
çünkü belden oturtmalı olup kalçanın altından drape mi diyorlar ne diyorlar şuan hatırlayamadığım o hareketin kalça altında başlıyor olması boyu kısa gösteriyormuş.
bir arkadşım düğününde giydi. boyu uzun olmasına rağmen orta boylu gibi duruyordu.
bende haftasonu nişan kıyafeti bakarken bir iki model giydim. platformlu ayakkabı giymeme ragmen boyumu gene de kurtarmadı.
sağolsun onlarda benm böyle bir elbise tercih etmemem gerektiğini söylediler. ben zaten düğünüm için düşünüyordum hazır denerken ona da bakaym demişştim seneye kadar boyum uzamayacağı için o modelden vazgeçtim.
belki senn boyun yerindedir, belki sende öyle durmaz bilemiyorum. 2. yolladığın resimlerdeki sen misin bilmediğim için söylemek istedim.

:)) yok tatlım o resimlerin hiç birinde ben yokum :) boyum 1.68, kilom 53 ,daha önce balık model elbise giymiştim denemek için sözlüm de beğenmişti :) Olur diye düşünüyorum inşaAllah yaa.. benim aklım 3te kaldı :26:

1. harika bence. Sonra ki koyduğun resimde de pembe olan güzel ama çok alışılageldik model. saks düşünüyomuşsun 1. hazır olarak varsa denemende fayda var

Sağolun kızlarrr :)) Fikirleriniz için teşekkür ederim , Saks olması ve bu tarz bir model olması yüksek ihtimal, yorumlara göre , etek konusunda da seçenekleri düşürdüm, 1-3- ve pembe olan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…