Tamam sevsinde ömründen ömür vermek nedir,biraz abartı olmuş.Malesef çocuklara herkes annelik yapamaz.Çocukları için ,anne için ömrümden Ona ver denilirde bir başkası için saçma olmuş.Böyle haberleri okuyunca, bende ağlamak istiyorum
Şaka, şaka
Banlanmalar olmasaymış,çoğu kişinin gözleri dolarmışvalla ne yalan söyleyeyim benim de gözlerim doldu.. bu kadın gibi zeka ürünleri ile aynı gemideyiz.. vah ki ne vah..
Banlanmalar olmasaymış,çoğu kişinin gözleri dolarmış
Bu ne fedakarlık,bu seferde benim gözlerim dolduben herkes adına ağladım
Belki iş yerinde maaşa zam ve terfidir.. Kim bilir.. Malum, iktidara kıvırmak moda..kaç para vermişler kadına bilen var mı
Sözüm senin şahsına değil ama, burada çok hararetli savunucuları varken insan bi düşünüyor ister istemez..Tamam sevsinde ömründen ömür vermek nedir,biraz abartı olmuş.Malesef çocuklara herkes annelik yapamaz.Çocukları için ,anne için ömrümden Ona ver denilirde bir başkası için saçma olmuş.
Niye, C.başk kurtuluş savaşında kumandanmı imiş?Aklıma Nene Hatun geldi.Kadın Ondan esinlendi herhalde.
Yani, ömür kontör değil ki,başkasına yüklensin.kimsenin omrunden digerine omur aktarımı olmayacagını bildiginden rahat bence:))
Aklıma ''Zamana Karşı'' filmi geldi , Justin Timberlake oynuyordu..kimsenin omrunden digerine omur aktarımı olmayacagını bildiginden rahat bence:))
Aklıma ''Zamana Karşı'' filmi geldi , Justin Timberlake oynuyordu..
(Zamana karşı deyince akla zaman gazetesi olayı gelmesin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?