• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O mektup Erdoğan'ı ağlattı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir kadının kadınlığını ayaklar altına alıp aciz duruma düşmesi ve bundan gururlanıp hunharca alkışlayan gözyaşlarına boğulan bir güruh.

o da işin başka bi boyutu bana böyle sevgi gösterisi yapılsa ağlamak duygulanmak bi yana dursun utanırım herhalde ama o şahıs adına...

bazen başkası adına utanırsın, kanal değiştirirsin ya, bakamazsın öyle bişey işte:KK53:

Ne kadar sevdiği , sevgisini hangi veciz sözlerle ifade edeceği beni ilgilendirmez de ; Dünya Kadınlar Gününde bu konuşma , dam üstünde saksağan vur beline kazmayı olmuş .

Bu ne perhiz / ne lahanada olmuş.

Kadın ve kadın hakları konuşulurken , bir kadının bu vatan uğruna verebileceği tek şey , bir başkasının ömrüne ömür ... Bu mesaj cidden hoş değil.Günün anlam ve önemine de hiç uygun değil ....

ben ancak çocuğum için diyebilirim, Allahım benim canımdan al ona ver diye, hatta o da mantıksız... insanlar ilginç...

çocuklarına herkesin annelik yapabilceğini söyleyip, fantastik bi şekilde ömründen vazgeçmesi de ayrı bi ilginç:confused:

Son düzenleme:
Bırakın artık bu oyunları ya
O intihar eden adamda oyundu , bu da öyle .
Yok ömrümden alınsın tayyipe verilsin de bilmem ne
Ben güldüm valla komik .

ben ancak çocuğum için diyebilirim, Allahım benim canımdan al ona ver diye, hatta o da mantıksız... insanlar ilginç...
çocuklarına herkesin annelik yapabilceğini söyleyip, fantastik bi şekilde ömründen vazgeçmesi de ayrı bi ilginç:confused:
Allah'ın işine neden burunlarını sokarlar ki? Allah bilir kie ne kadar ömür vereceğini.

Bırakın artık bu oyunları ya
O intihar eden adamda oyundu , bu da öyle .
Yok ömrümden alınsın tayyipe verilsin de bilmem ne
Ben güldüm valla komik .
Oyun olduğunu anlamayıp ağlayanlar ve gururlananlar da var. Çakallar Vadisi'ni dizisini bile gerçek zannediyor bazıları. Laz fıkralarından daha komik bir hayatımız var.

Günün anlam ve önemine ters düşmüş. İçerik karmaşası yaşamış bu kadın. Hayır böyle yerlerde konuşma içerişi bile önceden biliniyor. Gösteriye dönüşmüş.

Geçmiş zamanda zevcesi olmak isteyenler vardı, şimdi canını vermek isteyenler.
Çok duygulandım.:KK42:
Padişahım çok yaşa!

Peygamberim diyecegine cumhurbaskanım demis..dili surctu heralde..

İyi iki yavrum kurban olsun sana dememis..buna da sukur..

Aslında bir cihaz olacak. O an bağlayacaksın cihazı kadına, HIK diye tüm canını alacaksın. Bakalım kolay mı o duayı etmek.

Ömür
loading-bar-decal.jpg

Boğaz köprüsüne çıkan adam vardı ya, Erdoğan o sırada aracıyla geçerken adamı konuşup ikna etmiş.. (!)
haaa hatırladıım.sağol.bende Atatürk öldü diye intihar eden salih bozok'un taklidimi çıktı dedim bir anda.malum atamız taklit ediliyor ya :)

İyi ve ya kötü, taklitler asılını yaşatır/yüceltir :KK48:
evet sağından solundan köşesinden kıyısından bile geçemez artık kimse.
churchill inde dediği gibi 100 yılda bir dünyaya böyle bir adam gelir.yani kimse şansını zorlamasın

Back