Güzel filmdi vesselamAklıma ''Zamana Karşı'' filmi geldi , Justin Timberlake oynuyordu..
(Zamana karşı deyince akla zaman gazetesi olayı gelmesin)
Benim iki tane yavrum var. Onlara herkes annelik yapabilir
Bir kadının kadınlığını ayaklar altına alıp aciz duruma düşmesi ve bundan gururlanıp hunharca alkışlayan gözyaşlarına boğulan bir güruh.
Allah'ın işine neden burunlarını sokarlar ki? Allah bilir kie ne kadar ömür vereceğini.ben ancak çocuğum için diyebilirim, Allahım benim canımdan al ona ver diye, hatta o da mantıksız... insanlar ilginç...
çocuklarına herkesin annelik yapabilceğini söyleyip, fantastik bi şekilde ömründen vazgeçmesi de ayrı bi ilginç
Oyun olduğunu anlamayıp ağlayanlar ve gururlananlar da var. Çakallar Vadisi'ni dizisini bile gerçek zannediyor bazıları. Laz fıkralarından daha komik bir hayatımız var.Bırakın artık bu oyunları ya
O intihar eden adamda oyundu , bu da öyle .
Yok ömrümden alınsın tayyipe verilsin de bilmem ne
Ben güldüm valla komik .
Peygamberim diyecegine cumhurbaskanım demis..dili surctu heralde..
İyi iki yavrum kurban olsun sana dememis..buna da sukur..
Yok ben kendi adıma ağlarım:) gem bak hamileyim en çok ben duygulanırım.ben herkes adına ağladım
kim intihar etmişBırakın artık bu oyunları ya
O intihar eden adamda oyundu , bu da öyle .
Yok ömrümden alınsın tayyipe verilsin de bilmem ne
Ben güldüm valla komik .
Boğaz köprüsüne çıkan adam vardı ya, Erdoğan o sırada aracıyla geçerken adamı konuşup ikna etmiş.. (!)kim intihar etmiş
haaa hatırladıım.sağol.bende Atatürk öldü diye intihar eden salih bozok'un taklidimi çıktı dedim bir anda.malum atamız taklit ediliyor ya :)Boğaz köprüsüne çıkan adam vardı ya, Erdoğan o sırada aracıyla geçerken adamı konuşup ikna etmiş.. (!)
İyi ve ya kötü, taklitler asılını yaşatır/yüceltirhaaa hatırladıım.sağol.bende Atatürk öldü diye intihar eden salih bozok'un taklidimi çıktı dedim bir anda.malum atamız taklit ediliyor ya :)
evet sağından solundan köşesinden kıyısından bile geçemez artık kimse.İyi ve ya kötü, taklitler asılını yaşatır/yüceltir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?