- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kurban olduğum Allah o an canını alacaktı ki verdiği ömrü başkasına adamak neymiş görsün alemANam öyle bir etkilendim öyle bir etkilendim ki tüylerim tiken tiken oldu.
Ede mendil peçete hiçbir şey bırakmadim.
Allahım sen bunlara akıl fikir ver. Eminim ki Anasını babasına coluguna çocuğuna bile kolay kolay demez bu kelimeyi
Acinacak hala geldik vah vah vah. Ne demek ya benim canımı al ona ver. Bi kadının çolugu çocuğu yok mukurban olduğum Allah o an canını alacaktı ki verdiği ömrü başkasına adamak neymiş görsün alem
Acinacak hala geldik vah vah vah. Ne demek ya benim canımı al ona ver. Bi kadının çolugu çocuğu yok mu
Ben dün akşam haberler de izledim. Mektubu okurken sayın RTE ellerinde mendil ağlama modundaydı bnde o kadar duygulandim ki son cümlesini hatirlayamiyorum. Ağla ağla içim şişti.iki çocuğuma başkasıda annelik yapabilir demiş ya, mektubunu bitirirken![]()
ne karaktesiz insanlar var ya.daha çok şey söylerimde malum esnesek dava açılıyor.ben yinede susayımiki çocuğuma başkasıda annelik yapabilir demiş ya, mektubunu bitirirken![]()
Profil mesajlarında ,BDVde kutlayan kutlayana.Eki Görüntüle 1790896
Konu açılmadı ben de burdan kutlayayım dedim
Mune banlayabilirsin canım konu dışı oldu
iki çocuğuma başkasıda annelik yapabilir demiş ya, mektubunu bitirirken![]()