''O kıza Çiçek mi gönderdin?''

Basın engeli her yerden.yeni açılmış ortak takipçiniz olmayan hesaplardan gelen istekleride onaylamayın.kız benim yanımda aradığında son kez ben açtım telefonu saat 11e geliyor arkadaşlarımızla oturmuşuz eğleniyoruz nasıl sinir oldum.ben açtım işle ilgili bişeyi soracakmış onu bahane etti oysaki yalan işten bahaneler uydurup erkenden kaçtığını biliyordum.ne olursa olsun bu saatte aramaya utanmıyo musun ya ben yanlış anlasaydım sorun yaşasaydık aynı şeyi sana yapsalar napardın bu ne saygısızlık dedim.kusura bakma dedi kapattı.zaten o haftada işten atıldı.tweetterdan kendince yazdı çizdi baktı prim yapamıyor başkasına sardı

Saçmalamayın lütfen. Kısmet şans her neyse ayağınıza gelmiş ve bunu birileri duygu sömürüsü yapıyor diye reddedeceksiniz öyle mi? Hem de gurursuz yüzsüz birinden bahsediyoruz. Ayrıca flortunuz muhtelemen o kızla evlenmeyecek geri dönmeyecek yani o kız sizin yüzünüzden olmasa bile her türlü üzülecek. Saçma bir karar vermeyin ilişkinizin keyfini çıkarın

Eğer kızı sizinle aldatmadıysa nedir bu tepkiniz anlam veremedim.

Kız demek ki psikolojik olarak iyi değil.

Sen tanımaya bak. Ama fazla da kapılma derim.

Eğer kızı sizinle aldatmadıysa nedir bu tepkiniz anlam veremedim.
Tepki derken? Ben normal sordum ki :)
Hani benim yapabileceğim birşey var mı diye.. acaba kıza yazmak gibi siz koymuşsunuz tavır benim de koymam gerekli mi diye düşüncenizi merak ettim. Genelde yorumlar ulaşmamam yönümde siz ne diyorsunuz bu duruma demiştim. Tepki olarak algıladınjz sanırım yanlış anlaşıldım. Sevgiler

Kızın takip istediğini ne maksatla kabul ettiniz anlayamadım. İletişim kurmaya çalışmanız gereksiz geldi. Neyin vicdanı yani sizle ilgili bir durum yok ki. Yalnız beyefendinin ayrıldığımızın farkında değil ifadesi biraz rahatsız edici. Neden farkında olmasın ki? Alt tarafı 1,5 yıllık ilişki. Sanki 10 olmuş.
Yıllar önce beraber olduğum kişi de benimle tanışmadan önce 1,5 yıllık ilişkisini bitirmişti. O da aynen böyle ayrılığı kabullenemedi, beni stalklıyor diye kızın arkasından sallayıp duruyordu. Sonra ilgi budalası salağın teki çıktı. Bunu engellemenin her zaman bir yolu vardır. Kabullenemiyor lafı saçma geliyor bana.

Bu kadar tepki niye anlamadım
Kız yazmıs evet yokmu hayatımızda böyle sülükler benim gayet var görüyorum adam itiyo kız geri geliyo
Ki adamda terslemiş
Sen neyin tribini yapıp ayrılıyosun anlamadım
Cocugu istemiyorsan ok ama yaptıgı bişey yok ki bu naz niye

Şöyle söyleyeyim beni şahsi hesabını açmadan önce dükkan hesabından takipliyordu beyfendi, hesabı açık birde oradan görmüş olmalı ki ne adamdan ne kızdan bi haberdarım tabii o zamanlar kız atınca kabul ettim öylesine. Sonra 3 gün önce yine atmış tabii bu sefer tanıdım. Kabul edeyim amaç ne belki konuşmak isteyecek dedim takipleştik. Şu an zaten anlıyorum ki gereksiz evet. Birde adam çok konuşmuyor bu konu hakkında ne kıza sallıyor ne kız hakkında konu açıyor. En son benim patlamamla bunları söyledi ne yapabilirim artık amacı ne gibisinden konuştu.
Sizce ne yapmalıyım. “Biz bir daha artık konuşamayacak mıyız” demiş... devam etmeli miyim iletişime?

Eğer siz ulaşılmak istemezseniz bence size ulaşamaz fake hesapları kabul etmeyin kendisinide engelleyin bitti bu kadar.
Gerekirse bi süre kapalı tutun sayfanızı.

Hayır da elalemin takıntılı kadını yüzünden neden adamı terk ediyorsunuz çok manasiz gerçekten.
Aci çekiyorsa çekiyor yani bu onun sorunu neden tweetlerini okuyorsunuz ki ?
Hayır siz ayrılsaniz başkasıyla olacak yani bu adam mantiginiz çok saçma kusura bakmayın.

İşte sizler böyle yazdıkça farkına varıyorum. Haklısınız evet.

Bence devam et
O üzülüp acı çekebilir keşke birini bulsa mutlu olsa ama o zamanlar da yakındır endişelenme
Yani sana gerekli açıklamayı yapmış ne lafı dolandırmış ne de yalan söylemiş gayet net anlatmış
Hem telefonlara cevap vermemekle hata yapmışsın keşke düşüneyim bir iki gün deseydin

Sen olmasan baskasi olacak adamin hayatinda ve o kiz yine aci cekecek

Bir iliski bitmisse bitmistir , kizin yaptigi bana cok hastalikli gelen bir durum , adamin sevgilisi olmasa neyse de adam sevgili yapmis bu neyin acisi artik

Ben olsam devam ederdim

Sosyal medyadan anlamam da o size takip isteği gönderince neden kabul ettiniz

Neden kıza merhaba dediniz ki

Hiç görmeyecek duymayacaktınız

Bence Adamın hatalı davranışı yok ama siz bir kendi davranışlarınızı tartın

Yani insan sevgilisinin eski sevgilisi ile neden takipleşir ki

Güzel bir şekilde aramak gerekecek tabii bu süreç içinde özür dilemem gerek teşekkür ederim.
Abla çok sağ ol yorumun için yeni yeni topluyorum akılı fonksiyonlar kapanınca, sizler sayesinde ne kadar gereksiz ve hatalı olduğumu anladım, ulaşacağım kendisine.

Evet hatalıyım burada. Biraz da vicdan yaptım konuşacak mı derdi ne diye.. benimki de aptallık oldu çok haklısınız.

Ne demek tatlim , hic beklemeden ara , kusura bakma de :)

sizdeki de ne cesaret.yankiz resimlerinizi alsa kullansa (psikoloji iyi degil) yada arkadaş listenize kötü şeyler yazsa.bence tedbirli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…