- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
- 108
Basın engeli her yerden.yeni açılmış ortak takipçiniz olmayan hesaplardan gelen istekleride onaylamayın.kız benim yanımda aradığında son kez ben açtım telefonu saat 11e geliyor arkadaşlarımızla oturmuşuz eğleniyoruz nasıl sinir oldum.ben açtım işle ilgili bişeyi soracakmış onu bahane etti oysaki yalan işten bahaneler uydurup erkenden kaçtığını biliyordum.ne olursa olsun bu saatte aramaya utanmıyo musun ya ben yanlış anlasaydım sorun yaşasaydık aynı şeyi sana yapsalar napardın bu ne saygısızlık dedim.kusura bakma dedi kapattı.zaten o haftada işten atıldı.tweetterdan kendince yazdı çizdi baktı prim yapamıyor başkasına sardıNasıl koydunuz tavrınızı çok merak ediyorum? Benim yapabileceğim birşey var mı? Genellikle ulaşmamam taraflarında yazılar. Hoş kızda ayrı şehirde uzak, sanal alemde de birşeyler yazmak saçma olabilir.
Eğer kızı sizinle aldatmadıysa nedir bu tepkiniz anlam veremedim.Nasıl koydunuz tavrınızı çok merak ediyorum? Benim yapabileceğim birşey var mı? Genellikle ulaşmamam taraflarında yazılar. Hoş kızda ayrı şehirde uzak, sanal alemde de birşeyler yazmak saçma olabilir.
Kız demek ki psikolojik olarak iyi değil.Bu arada takipleşmiyorlar, kız kendisi nasıl stalker ise her yerden ulaşıyor tek ben değil kız akrabalarına da istek atıyormuş hep. Beni engellemiş takipleşmiyoruz... zaten binbir çeşit sahte hesap isteği geldi takıntılı gibi.
Yok canım ben değilim, merak ettiysen tabi özelden gösterebilirim kendimiFotoğraftaki sensen ben maşallah demeye geldim
Tepki derken? Ben normal sordum ki :)Eğer kızı sizinle aldatmadıysa nedir bu tepkiniz anlam veremedim.
Cok teşekkür ederim kapılmak, bağlanmak çok zor zaman gerekli kolay değil. Cok teşekkür ederim tekrardan.Kız demek ki psikolojik olarak iyi değil.
Sen tanımaya bak. Ama fazla da kapılma derim.
Rica ederim mutluluklar.Cok teşekkür ederim kapılmak, bağlanmak çok zor zaman gerekli kolay değil. Cok teşekkür ederim tekrardan.
Şöyle söyleyeyim beni şahsi hesabını açmadan önce dükkan hesabından takipliyordu beyfendi, hesabı açık birde oradan görmüş olmalı ki ne adamdan ne kızdan bi haberdarım tabii o zamanlar kız atınca kabul ettim öylesine. Sonra 3 gün önce yine atmış tabii bu sefer tanıdım. Kabul edeyim amaç ne belki konuşmak isteyecek dedim takipleştik. Şu an zaten anlıyorum ki gereksiz evet. Birde adam çok konuşmuyor bu konu hakkında ne kıza sallıyor ne kız hakkında konu açıyor. En son benim patlamamla bunları söyledi ne yapabilirim artık amacı ne gibisinden konuştu.Kızın takip istediğini ne maksatla kabul ettiniz anlayamadım. İletişim kurmaya çalışmanız gereksiz geldi. Neyin vicdanı yani sizle ilgili bir durum yok ki. Yalnız beyefendinin ayrıldığımızın farkında değil ifadesi biraz rahatsız edici. Neden farkında olmasın ki? Alt tarafı 1,5 yıllık ilişki. Sanki 10 olmuş.
Yıllar önce beraber olduğum kişi de benimle tanışmadan önce 1,5 yıllık ilişkisini bitirmişti. O da aynen böyle ayrılığı kabullenemedi, beni stalklıyor diye kızın arkasından sallayıp duruyordu. Sonra ilgi budalası salağın teki çıktı. Bunu engellemenin her zaman bir yolu vardır. Kabullenemiyor lafı saçma geliyor bana.
İşte sizler böyle yazdıkça farkına varıyorum. Haklısınız evet.Eğer siz ulaşılmak istemezseniz bence size ulaşamaz fake hesapları kabul etmeyin kendisinide engelleyin bitti bu kadar.
Gerekirse bi süre kapalı tutun sayfanızı.
Hayır da elalemin takıntılı kadını yüzünden neden adamı terk ediyorsunuz çok manasiz gerçekten.
Aci çekiyorsa çekiyor yani bu onun sorunu neden tweetlerini okuyorsunuz ki ?
Hayır siz ayrılsaniz başkasıyla olacak yani bu adam mantiginiz çok saçma kusura bakmayın.
Güzel bir şekilde aramak gerekecek tabii bu süreç içinde özür dilemem gerek teşekkür ederim.Bence devam et
O üzülüp acı çekebilir keşke birini bulsa mutlu olsa ama o zamanlar da yakındır endişelenme
Yani sana gerekli açıklamayı yapmış ne lafı dolandırmış ne de yalan söylemiş gayet net anlatmış
Hem telefonlara cevap vermemekle hata yapmışsın keşke düşüneyim bir iki gün deseydin
Abla çok sağ ol yorumun için yeni yeni topluyorum akılı fonksiyonlar kapanınca, sizler sayesinde ne kadar gereksiz ve hatalı olduğumu anladım, ulaşacağım kendisine.Sen olmasan baskasi olacak adamin hayatinda ve o kiz yine aci cekecek
Bir iliski bitmisse bitmistir , kizin yaptigi bana cok hastalikli gelen bir durum , adamin sevgilisi olmasa neyse de adam sevgili yapmis bu neyin acisi artik
Ben olsam devam ederdim
Evet hatalıyım burada. Biraz da vicdan yaptım konuşacak mı derdi ne diye.. benimki de aptallık oldu çok haklısınız.Sosyal medyadan anlamam da o size takip isteği gönderince neden kabul ettiniz
Neden kıza merhaba dediniz ki
Hiç görmeyecek duymayacaktınız
Bence Adamın hatalı davranışı yok ama siz bir kendi davranışlarınızı tartın
Yani insan sevgilisinin eski sevgilisi ile neden takipleşir ki
Güzel bir şekilde aramak gerekecek tabii bu süreç içinde özür dilemem gerek teşekkür ederim.
Abla çok sağ ol yorumun için yeni yeni topluyorum akılı fonksiyonlar kapanınca, sizler sayesinde ne kadar gereksiz ve hatalı olduğumu anladım, ulaşacağım kendisine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?