- 1 Haziran 2024
- 37
- 22
- 3
- 19
- Konu Sahibi hurremsultannnn
-
eylemmiiiiTam lokasyon veremeyiz tabiiki. Ama ne kadar sosyal ilişkileri arttırırsan tanışacağın insan sayısı artacağı için ihtimalin de artar. Bol arkadaş, bol seyahat, bol hobi.
Hatta bence şu an eylemlere de gidersen kesin tanışırsın tüm düzgün delikanlılar orada
Ya iste erkeklerin çok olduğu hobiler falan nelerTam lokasyon veremeyiz tabiiki. Ama ne kadar sosyal ilişkileri arttırırsan tanışacağın insan sayısı artacağı için ihtimalin de artar. Bol arkadaş, bol seyahat, bol hobi.
Hatta bence şu an eylemlere de gidersen kesin tanışırsın tüm düzgün delikanlılar orada
11-12 halısahaYa iste erkeklerin çok olduğu hobiler falan neler
Ya yok valla kampüs küçük başka nerede bulabilirimÜniversitede okuyomuşun işte yokmu orda hic begendigin biri
Valla ne yapsanız da nasip olmayınca olmuyor
yani ne bilim aşko arkadas ortaminda olur illede olcaksa talip ariyorum de sosyal medyadanYa yok valla kampüs küçük başka nerede bulabilirim
Böyle olunca hayalimizdeki gibi bir ilişki yaşayamıyoruz işte malesef, hatta sonrasında neden görüştüm ki pişmanlığı yaşıyoruz. Ne kadar zor olsa da akışına bırakmayı deneHırs yaptım olacak ümidi kesmek yok hhahahahah
Sen o zamanlarda nasıl davranmıştın pekiManifesto yapmak istiyorsan eğer o öyle aramakla olmuyor. Ben de hayatımda ne zaman erkek arkadaş aradıysam bulamadım. Hiç aramadığım zamanlarda da hayallerimi süsleyen biriyle tanıştım. Aradığın zaman, aradığın şeyi kendinden uzaklaştırıyorsun.
Artık aramaktan sıkılmıştım, lanet olsun istemiyorum zaten kafasındaydım. Biriyle arkadaşlarla dışarıya çıktığımda tanıştım. Biriyle de işyerimdeSen o zamanlarda nasıl davranmıştın peki
manifest gibi saçmalıkları bırakın.Ben üniversite de okuyorum ve hayatımda bana iyi gelen eğlenceli bana uygun birisi olsun istiyorum çok doğal bir düşünce bence tabi ki önceliğim okulum ama ikisi de aynı anda yurutulebilir. Sosyal biriyim laf açmaktan da çekinmem güzel de bir kızım.
Size sorum şu ben karakterli istediğim gibi birini nasıl ve nereden bulabilirim manifest vs yaptiniz mi siz nereden buldunuz yorumlarınızı bekliyorum nerede tanıştınız yada tanıştığınız kişiyle nasıl ilerlettiniz ve beğendiğiniz biriyle ilk olarak konuşmayı siz baslattiysaniz nasıl başlattınız lütfen iyi kötü demeden yazın okumak için sabırsızlanıyorum.
Ben de Uni sevgilimle evlendim. İngilizce kursunda tanıştık. Not defteri almak vermek ile başladı selam merhaba muhabbet numaraların alınması benim yalandan biseyler sormam kafede buluşma vs ilerledi gitti.Ben üniversite de okuyorum ve hayatımda bana iyi gelen eğlenceli bana uygun birisi olsun istiyorum çok doğal bir düşünce bence tabi ki önceliğim okulum ama ikisi de aynı anda yurutulebilir. Sosyal biriyim laf açmaktan da çekinmem güzel de bir kızım.
Size sorum şu ben karakterli istediğim gibi birini nasıl ve nereden bulabilirim manifest vs yaptiniz mi siz nereden buldunuz yorumlarınızı bekliyorum nerede tanıştınız yada tanıştığınız kişiyle nasıl ilerlettiniz ve beğendiğiniz biriyle ilk olarak konuşmayı siz baslattiysaniz nasıl başlattınız lütfen iyi kötü demeden yazın okumak için sabırsızlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?