- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.667
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
1 ay 1 haftadır diyet yapıyorum. 3 haftadır pilates yapıyorum 4 haftadır da yürüyorum. Sadece bir kilo gitti.. Hiç veremedim moralim git gide bozulmaya başladı hormonlar da normal ama gitmiyor..
Yürümeye devam edersem illa ki gitmeli diye düşünüp bırakmamaya çalışıyorum sizce ne yapmalıyım?
ÇikolatasıZ duramayan ben ondan bile vazgeçtim ama veremiyorum. Üstelik 18 kilo vermem gerekirken daha hiçbiri gitmedi
Şeker rahatsızlığı,insülin veya tiroit rahatsızlığınız yok degil mi?
eğer hormonal bi sorunun insülin direncin falan yoksa nasıl bir diyet yaptığını merak ettim, demekki sorun diyetinde
Su içiyor musun?Ne yiyorsun mesela ve 7den sonra birşey yememen lazım.Yiyor musunYok. Diyete 83.200 ile başladım bi hafta sonra 84.100 e çıkıp deli oldum 3 hafta üstüne yürüyüş pilates diyet yapıyorum bugün 82.700 çıktı.. Çıldırmamak elde değil bir aydır sadece bir kilo verebildim
Su içiyor musun?Ne yiyorsun mesela ve 7den sonra birşey yememen lazım.Yiyor musun
Can'ım bak ayrıca bende polikistik over var zor kilo veriyorum.Sende bir yazında evde sporla kilo verilmez demişsin.Ben 75 kilodan 58 E düştüm evde spor yaparak.Sende bir yanlış var diyeti Nasıl yaptığını bilmiyoruz çünkü
Aynı sorun bende de var
karatay diyetine başladım 1.5 ay önce hem diyet hem spor hiç kilo veremedim
bugün spor salonuna gidip ölçüm yaptırdım sonuç 500 gr yağ oranım artmış yani kilo almışım
o diyete o spora şimdiye kadar 5 kilo vermiş olmam lazımdı
Gelde çıldırma
Aynı sorun bende de var
karatay diyetine başladım 1.5 ay önce hem diyet hem spor hiç kilo veremedim
bugün spor salonuna gidip ölçüm yaptırdım sonuç 500 gr yağ oranım artmış yani kilo almışım
o diyete o spora şimdiye kadar 5 kilo vermiş olmam lazımdı
Gelde çıldırma
Insulin direnci,pcos,tiroid ,D vit.eksikligi,B12 bunlara baktirin .
Bir de karatayi deneyin bunlardan sonra .
Suyu bol tuketin
Yesilcay icin bir de
Bende hem tiroit hem pko var ona rağmen verdim.Diyet grubundaydım ben kk da pilates ve günlük 5 km evde leslie yaptım verdim öylelikle.Yazlık bölgede olduğumuz için evdeyim gündüz mecburenVideo ile mi verdiniz merak ettim ev yetersiz geliyo bana böle cardio videosu olacakki anca öyle verdirsin.. Yoksa normal egzersiz ile verilmez anlamında söyledim onu. Su içiyorum. Hava çok sıcak zaten baya içiyorum. Akşam da bişey yemiyorum
Bende hem tiroit hem pko var ona rağmen verdim.Diyet grubundaydım ben kk da pilates ve günlük 5 km evde leslie yaptım verdim öylelikle.Yazlık bölgede olduğumuz için evdeyim gündüz mecburen
Pilastesle kilo verilmiyor maalesef sadece sıkılasirsin. Kardiyo yapman lazim. Yuruyus bisiklet eliptik. Ardindan yer hareketleri.1 ay 1 haftadır diyet yapıyorum. 3 haftadır pilates yapıyorum 4 haftadır da yürüyorum. Sadece bir kilo gitti.. Hiç veremedim moralim git gide bozulmaya başladı hormonlar da normal ama gitmiyor..
Yürümeye devam edersem illa ki gitmeli diye düşünüp bırakmamaya çalışıyorum sizce ne yapmalıyım?
ÇikolatasıZ duramayan ben ondan bile vazgeçtim ama veremiyorum. Üstelik 18 kilo vermem gerekirken daha hiçbiri gitmedi
tebrikler canım darısı başımıza inş daim olur...Ben daha geçen gün veremediğimle ilgili yazı yazmıştım dün tartıya bir çıktım 2 kg birden gitmiş.. Nasıl sevindim anlatamam 1.5 ay da hiç kilo veremeyip 3 günde 2 kg çok ilginç geldi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?