O kadar çok uyuyorum ki

Benim yerime de uyur musun :) günlük en fazla 5 saat uyuyorum ..uyuduğum her saniye hayattan caliyormusum gibi geliyor ..uykuyu da çok severim .

Sanırım bir uzmana gorunmelisin..

Lütfen ihmal almayın, kan değerlerinizi ölçtürün. D vitamini ve demir eksikliğinde bu durum olabiliyor. Eğer bu değerler normal çıkarsa psikiatri doktoruna muayene olun. Depresyon belirtisi olabilir

Bir tek çocuklarınıza bakıyor bir tek de (allah kabul etsin) namaz kılıyorsunuz o kadar.başka bir şey yapmıyorsunuz insan kendine zaman ayirmali, gününü dolu dolu yaşamali diye düşünüyorum. Diğer bayanlar gezmeye giderken,arkadaşları ile vakit geçirirken siz kanepede uyuyorsunuz bence de bir an önce dr a gidin. Bu hayata bir kez geliyoruz.

Ev temizliği yemek kişisel bakım ve çocuklarınızın kişisel bakımları ni nasıl yapıyorsunuz birde uyidugunuz için mutlu musunuz yoksa sizi uzuyormu.antidepresani ne için kullaniyorsunuz belki yardimci olabiliriz diye sordum

Bana mı sordunuz?

Dördüncü çocuğuna hamilesin o yüzden çok uyuyorsun, hamilelik uyku yapar:)

Benim aklımda da sürekli bir uyku konusu var, günlerce uyusam yadırgamam. B12 eksikliğim var, bu uykulu ve yorgun hissetmemi tetikleyen bir unsurmuş. Siz de bir kan degerlerinize baktırın derim.

Ayrıca konunuzda cok fazla "uyku" kelimesinin olması aniden uykumu getirdi. Simdi gidip uyuycam.

Şu son günlerde hergün olmasa da bende de bu durum var gözümü açamıyorum resmen çok kötü bir durum gerçi ben gece de uyumuyorum. Yorumlarda fibromiyaljiden olabilir denmiş benim de fibromiyaljim var mevsim değişikliğinin yarattığı etkidir inşallah ama yine de yarın kan tahlili yaptıracağım konu sahibi siz de bir tahlil yaptırın gerçekten çok berbat bi durum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…