- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi VuslataDair
-
Aynen bende maalesef izin günlerimde de iş günlerim de de başım çatlıyor şöyle yayıla yayılanuyıyamıyorum yıllardırBen de düşünmekten, gerilmekten uyuyamıyorum. Orta noktasını yaşayanlara imreniyorum.
Fibromiyalji sürekli uyku mu yapıyor bende fibromiyalji ağrılarım dan uyuyamiyorum ama bütün gün uyukluyorumuyku apnesi , fibromiyalji bir sürü sebep var ama dr gitmen şart.
Tiroid,şeker,kansızlık,vitamin eksiklikleri uyku yapar,kullandığınız ilaç vs varsa oda yapabilir.Amin inşallah
Hemen yarın baktıracağım
Ev temizliği yemek kişisel bakım ve çocuklarınızın kişisel bakımları ni nasıl yapıyorsunuz birde uyidugunuz için mutlu musunuz yoksa sizi uzuyormu.antidepresani ne için kullaniyorsunuz belki yardimci olabiliriz diye sordumBir tek çocuklarınıza bakıyor bir tek de (allah kabul etsin) namaz kılıyorsunuz o kadar.başka bir şey yapmıyorsunuz insan kendine zaman ayirmali, gününü dolu dolu yaşamali diye düşünüyorum. Diğer bayanlar gezmeye giderken,arkadaşları ile vakit geçirirken siz kanepede uyuyorsunuz bence de bir an önce dr a gidin. Bu hayata bir kez geliyoruz.
Bana mı sordunuz?Ev temizliği yemek kişisel bakım ve çocuklarınızın kişisel bakımları ni nasıl yapıyorsunuz birde uyidugunuz için mutlu musunuz yoksa sizi uzuyormu.antidepresani ne için kullaniyorsunuz belki yardimci olabiliriz diye sordum
Yok yanlış alıntı yapmisim Kusura bakmayınBana mı sordunuz?
Fibromiyalji sürekli uyku mu yapıyor bende fibromiyalji ağrılarım dan uyuyamiyorum ama bütün gün uyukluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?