• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronum ve Üslubu..

Sadece finansmanci bile minimum 2000tl aliyor, muhasebecide o kadar alir hadi Onmuhasebe olarak geçse nerden baksan bi asgari ucrette on muhasebeciye verilir. İs ilanlarini surekli takip et yeni bi is bul kendine bence. Calisma suren zaten yasal degil. Bu adamin yaptigi tum usulsuz islemler senin elinden geciyo adamdaki nasil bi cesaretse onada şaştım

ceo olacak kadınsın helal olsun. versin hakkını maaşını o zaman yap elbette ama muhasebe maaşına ceoluk yapman isteniyor yok daha neler ya

Bende zaten o yüzden susuyorum ama kaç kişi her gün neredeyse aşağılanıyor ki? Herkesi ben takip edeceğim, muhasebeyi yapacağım, finansal olarak şirket parasını çevireceğim aldığım maaş 1.500 bile olmayacak. Ben mümkün değil yetişemem bunlara, e her gün azar mı yiyeceğim diyorum? Motivasyonum düşüyor. Memnun olmayan adama iş yapıyorum. Ailesi konusunda ise elimizden bir şey gelmiyor annesi eşimi çok sever ama işte bu sıkıntılarımızı görmeyince ben laf' ta diyorum.

Bir de sürekli gözümüzün içine bakar, en çok eşimi seviyormuş öyle diyor. Nedeni de bana smuwila biz de anneye, babaya küçük çocuk bakar sen bize bakacak mısın demişti? Yolunu hazırlıyor sanırım, bundan olduğunu düşünüyorum zaten k.pederim hayatta olmasa ilk durağı biziz, bu anlaşıldı yani laf arasında çok ben geleyim yemeğini yaparım diyor.

İş konusunda birşey diyemeyeceğim, inşallah daha iyi bi yer bulursunuz.

Ancak aile ve ev konusunda sizi haklı bulmuyorum. Hakkınız diyenler de saçmalıyor resmen. Öncelikle söz konusu evler miras falan değil ki eşinizin de hakkı olsun. Ayrımcılık söz konusu olabilir, ama hayatta olan insanların malını hesap etmemelisiniz. Eğer evleri çocuklarının üstüne yaptıysa, kendi evi, istediğini yapar. Ama eğer tapuları kp üstüneyse, o vefat edince mirastan hakkını ister eşiniz.

Bu ayrımcılığa rağmen, bize sen bakarsın diyen kv.ye de, evleri kime verdiysen git onlar baksın derim ben olsam.

Edit: davulun sesi uzaktan hoş demesin kimse. Aynı durum bizde de var. Biz işsiz halimizle evlenip kiraya çıktık. Kv ve kp üst katı boştu, gelin oturun demediler. Bizden sonra evlenen diğer oğullarına verdiler orayı. Kendileri bilir dedim, yaptıkları ayrımcılık yanlarına kalmaz dedim. Kalmadı da zaten, çekiyorlar şimdi altlı üstlü

Özel sektörde bende çalıştım .
Bi dönem çağrı merkezindeydim .
Patron aynı dediğin gibiydi insanları arıyorum tabi artık kimseye güven kalmamış , yüzüme kapatıyor bazıları patron kızıyor kapattırmayacaksın diye .
Sonra ordan çok zor ayrıldım ve kalan maaşımı da vermediler .
Bence sen işi ara daha iyi şartlarda bulunca buradan ayrıl .
Başın çok ağrıyacak burada .
Miras için de diyeceğim benim anneannemlerde de aynı durum söz konusu .
Abileri evlerde yıllarca oturup sahiplendiler anneannemin hakkı yok gibi davranıyorlar .
Tabi anne baba öldüğü için işler daha da zorlaşıyor tartışmalar küslükler giriyor araya .
Eşin konuşsa ailesiyle bu durumu ?

İş konusunda birşey diyemeyeceğim, inşallah daha iyi bi yer bulursunuz.

Ancak aile ve ev konusunda sizi haklı bulmuyorum. Hakkınız diyenler de saçmalıyor resmen. Öncelikle söz konusu evler miras falan değil ki eşinizin de hakkı olsun. Ayrımcılık söz konusu olabilir, ama hayatta olan insanların malını hesap etmemelisiniz. Eğer evleri çocuklarının üstüne yaptıysa, kendi evi, istediğini yapar. Ama eğer tapuları kp üstüneyse, o vefat edince mirastan hakkını ister eşiniz.

Bu ayrımcılığa rağmen, bize sen bakarsın diyen kv.ye de, evleri kime verdiysen git onlar baksın derim ben olsam.

Edit: davulun sesi uzaktan hoş demesin kimse. Aynı durum bizde de var. Biz işsiz halimizle evlenip kiraya çıktık. Kv ve kp üst katı boştu, gelin oturun demediler. Bizden sonra evlenen diğer oğullarına verdiler orayı. Kendileri bilir dedim, yaptıkları ayrımcılık yanlarına kalmaz dedim. Kalmadı da zaten, çekiyorlar şimdi altlı üstlü

Hayır yapmadı, ama vefat etsede kimse alamazmış onlardan, miras olacağı için eşim hakkını onlara devredecek böyle düşünüyorlar sıkıntı zaten o güzellikle razı edilmek isteniyor ve bu evler bizim hakkımız diye düşünüyorlar. Ortanca kaynım bu evi bizden alacak kimse anasının karnından doğmadı diyor.
Biz evlenirken o abiler o evlerde diye haksızlık olmasın diye ev alınacak denmişti, ki krediyi biz ödeyecektik onlar bir miktar yardım edeceklerdi.
Heh zaten sıkıntım o, ben bu halde kendime bakamıyorum sana nasıl bakayım ki bana düşmüyor bu konumda iken ama onlar öyle düşünmeyince ben sinir oluyorum.

Aldığın para çok az deneyimli ve genç olduğun için iş bulursun fazla patronların kahrı çekilmez , 35 sonra kadınların iş bulması zorlaşıyor bunu iyi düşün

Hayır yapmadı, ama vefat etsede kimse alamazmış onlardan, miras olacağı için eşim hakkını onlara devredecek böyle düşünüyorlar sıkıntı zaten o güzellikle razı edilmek isteniyor ve bu evler bizim hakkımız diye düşünüyorlar. Ortanca kaynım bu evi bizden alacak kimse anasının karnından doğmadı diyor.
Biz evlenirken o abiler o evlerde diye haksızlık olmasın diye ev alınacak denmişti, ki krediyi biz ödeyecektik onlar bir miktar yardım edeceklerdi.
Heh zaten sıkıntım o, ben bu halde kendime bakamıyorum sana nasıl bakayım ki bana düşmüyor bu konumda iken ama onlar öyle düşünmeyince ben sinir oluyorum.

ev meselesi senin değil, daha çok eşinin düşüneceği bir durum bence..

Aldığın para çok az deneyimli ve genç olduğun için iş bulursun fazla patronların kahrı çekilmez , 35 sonra kadınların iş bulması zorlaşıyor bunu iyi düşün

Bende bunu düşünüyorum ben daha rahat bi şekilde bu paranın kat be kat üstünde alırım ki aldığım da oldu. Sırf iş arama sürecinin sancısı düşündürüyordu beni, görüş haber bekle veya başka yere alışma süreci vs. Ama burada da kendimi yipratiyorum iş aramaya başladım zaten buradan bana hayir yok

Bence aldığın karar doğru
Bende bunu düşünüyorum ben daha rahat bi şekilde bu paranın kat be kat üstünde alırım ki aldığım da oldu. Sırf iş arama sürecinin sancısı düşündürüyordu beni, görüş haber bekle veya başka yere alışma süreci vs. Ama burada da kendimi yipratiyorum iş aramaya başladım zaten buradan bana hayir yok

Back