O kadar çok uyuyorum ki

Yatsı namazını kılmıyor musunuz .Kusura bakmayın tuhafima gitti sanki sürekli uyuyor arada namaza kalkıyor gibisiniz bir kan testi yaptırın hormonlarla da alakalı olabilir ya da depresyondasiniz.
Bazen uykuya yenik düşüp yatsıyı kılmıyorum rabbim affetsin

Yatıp kalkıp namaz mı kılıyorsunuz :)
Çocuklar da eve geliyor anne hala uyuyor musun diyordur :)
Şaka bir yana depresif durumlarda insan sürekli uyuyarak vakit geçirmek ister diye biliyorum.
Çocukların tüm herşeyini hazırlıyorum hayat onlar için sekteye uğramıyor ama ben yatakdan çıkamıyorum :-(

Amin inşallah
Hemen yarın baktıracağım

Aynı durum bende de var,sürünerek kalkıyorum yataktan, kan değerlerim ve b12 m özellikle çok düşük çıktı b12 kullanınca biraz kendime geliyorum.Bırakınca yine başlıyor B12 takviyesi almaya devam ediyorum doktor kontrolünde.

B12 eksikliği olabilir .

Fiziksel mi? Korktum şimdi
Ne olabilir ki :-(

Ben bir dönem aynısını yaşadım, idrar yolları iltihabı çıktı, dr a bıktım artık uyumaktan demiştim.
Demir veya yüksek şeker de olabilir.
Başka belirtiler de vardır, ama bunu biz anlayamayı ki

Ilk başlarda ilaç aldım.. ama uyumayınca çok sinir stres yapıyordu.. bir müddet kullandım bıraktım..bana dr gizli depresyon dedi..
_ sonra kurslara yazıldım öğlene kadar.. çocuklar var diye.. inanır mısınız.. kursta bile uyukluyordum.. çok zor atlattım.. en fazla 3 ay böyle geçti. Kış günüydü.. kursta bir müddet sonra uyumadım.. şimdik arada sırada 1 gün uyuyorum buna şükür diyorum..
_ siz önce dr gidin bir tahlil yaptırın sonuçlara göre hareket edersiniz.. bende tahlil yaptırmıştım..

Doktora " ben çok uyuyorum" mu diyeceğim tuhaf olmaz mı ki :-(
_ evet ben öyle söylemiştim.. çok uyuyorum demiştim.. çocuklar okula ben uyumaya öğlene kadar.. öğlen çocuklar geliyor tekrar gidiyor.. tekrar uyurdum koltukta bile.. yerimize yadırgamıyorum... böyle söyledim.. bütün kan tahlili yaptı..

Moralin nasıl bu aralar? İştahın nasıl? Aşırı uyuma isteği depresyon habercisi olabilir.

Vitamin eksikliği veya hatta gebelik de olabilir. Ben en son hamileyken bu kadar uyuduğumu hatırlıyorum.

Bi de son olarak 3 çocukla bu kadar uyuyabilmek de bi meziyet:) Püf noktası nedir ben de biraz uyusam fena olmazdı.

Çocuklara hiç vakit ayiramiosun bu çok kötü tabi esinede hastaneye git birazda sinir bozucu sürekli uyku hali

Çalışmıyorsunuz sanırım. En küçük kızınızı tam gün değilde yarım gün kreşe verseniz. O evde olunca uyuyamazsınız zaten.

İyi değilim antidepresan kullanıyorum fakat bana uyku yapan ilaç değil bunu biliyorum çünkü bu ilacı daha evvel de kullanıp gebeliğim sebebiyle bırakmıştım o zaman böyle bir sorunum olmamıştı
O zaman yapmaması şimdi de yapmaması na garanti değil ki

Esinden hic bahsetmemissin. O bir sey demiyor mu bu duruma?

Cnm merak ettim bu kadar uyurken 3 cocukla ev islerini kim yapiyor birde cocuklar kac yasinda iyi uyutuyorlar sizi
Uyumayip islerinizi yapsaniz kotu mu oluyorsunuz yani basagrisi goz yanmasi filan mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…