O kadar çok uyuyorum ki

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.678
12.794
448
Ankara
merhaba
Başlıktan da anlayacağınız üzere konum uyku
Hayatımda ilk defa başıma geliyor
Öyle ki kızlarımın bebekliğinde bile böyle olmadım
Yani sabah kalkınca tamam uyku olayı biterdi benim için oysa şimdi
Akşamdan başlayayım
Akşam 21:00 civarı uyumuş oluyorum
Sabah namaza kalkıyorum namaz kılıp iki kızımı okula yollayıp yatıyorum bu esnada saat 07:00 oluyor
Derken 08:30 da kalkıp en küçük kızımı kreşe yolluyorum yine yatıyorum eğer engel olmasam İnanın akşama kadar uyurum
Kendimi resmen yataktan çekerek 11:30 gibi kalkıyorum kahvaltı edip ortalığı topluyorum ama aklımdaki tek şey yatmak
Öğleni kılıyorum 14:00 de ortanca kızım geliyor ben yatıyorum 16:00 da büyük kızım geldiğinde uyuyor oluyorum 18:00 e doğru en küçüğüm kreşden geleceği için bir de ikindi namazım kaçmasın diye kalkıyorum akşam yemeği akşam namazı derken saati 21:00 yapamadığım bile oluyor ve yine uyuyorum ve bakın bu uyuyorum dediğim anlarda gerçekten derin derin uyuyorum uyanık kaldığım zamanlarda aklımdaki tek şey uyumak

Yaşayan duyan bilen var mı bana nE oluyor

Okurken uyuştum resmen,
Burada okumuştum kan değerlerine baktırın falan deniyor,doktora gidin.
Bencede kan değerlerinize bir baktırın. Be im demirim düşük bu yüzden yorgunluk hissi ve uyuma isteği oluyor sık sık..... ama bir yerde hormonlarla da alakası olduğunu okumuştum onu da yaptırdım başka nedenlerden dolayı ve bi kaç hormon yüksek cikti bende onlardan da olabilir en iyisi bir doktora başvurmanız!

kan değerlerinize baktırın bir de ben özellikle mutsuz olduğum ya da bazı seylerden kaçmak istediğim zamanlarda çok uykum gelir sizinde hayatınızda sorunlarınız varsa belki ondan olabilir.

Evde olsam ben de sizin gibi olurdum muhtelemen.
Kronik sırt ağrısı,gereksiz yere yükselen bazı kan değerleri yüzünden yatsam şimdi,akşama kadar uyuyabilirim...

Beni anlattınız sandım... büyük ihtimalle depresyon buna gizli depresyon diyorlar.. ama bi dr gidin tahlil felan yaptırın... kendinizi kontrol ettirin..
Ben yeni yeni atlattım... arada bir oluyor öyle... kan tahlilim falan temiz çıkmıştı o zaman...

Yatsı namazını kılmıyor musunuz .Kusura bakmayın tuhafima gitti sanki sürekli uyuyor arada namaza kalkıyor gibisiniz bir kan testi yaptırın hormonlarla da alakalı olabilir ya da depresyondasiniz.

Yatıp kalkıp namaz mı kılıyorsunuz :)
Çocuklar da eve geliyor anne hala uyuyor musun diyordur :)
Şaka bir yana depresif durumlarda insan sürekli uyuyarak vakit geçirmek ister diye biliyorum.

Kan değerlerinize baktırın mutlaka, diyen arkadaşlarımda olmuş hoş.
Kan ve demir değerlerim yerlerdeyken kesintisiz 24 saat uyuduğumu biliyorum, yataktan kazıyarak kaldırıyorlardı beni.
Muhtemelen sorun bu, Rabbim daha kötü etmesin de İnşAllah.

24 saat uyumanıza bişi kalmamız azcıkta uykusuz anneler adına uyuyun

Doktora " ben çok uyuyorum" mu diyeceğim tuhaf olmaz mı ki :-(

Nasıl atlattınız yani terapi veya ilaç alarak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…