- Konu Sahibi VuslataDair
-
Bencede kan değerlerinize bir baktırın. Be im demirim düşük bu yüzden yorgunluk hissi ve uyuma isteği oluyor sık sık..... ama bir yerde hormonlarla da alakası olduğunu okumuştum onu da yaptırdım başka nedenlerden dolayı ve bi kaç hormon yüksek cikti bende onlardan da olabilir en iyisi bir doktora başvurmanız!Okurken uyuştum resmen,
Burada okumuştum kan değerlerine baktırın falan deniyor,doktora gidin.
Fiziksel mi? Korktum şimdiBüyük ihtimalle fiziksel bir sorun var, en kısa zamanda kan testi yaptırın
İyi değilim antidepresan kullanıyorum fakat bana uyku yapan ilaç değil bunu biliyorum çünkü bu ilacı daha evvel de kullanıp gebeliğim sebebiyle bırakmıştım o zaman böyle bir sorunum olmamıştıBu kadar uyku anca depresyonda olur
Genel ruh durumunuz nasıl
Doktora " ben çok uyuyorum" mu diyeceğim tuhaf olmaz mı ki :-(Bencede kan değerlerinize bir baktırın. Be im demirim düşük bu yüzden yorgunluk hissi ve uyuma isteği oluyor sık sık..... ama bir yerde hormonlarla da alakası olduğunu okumuştum onu da yaptırdım başka nedenlerden dolayı ve bi kaç hormon yüksek cikti bende onlardan da olabilir en iyisi bir doktora başvurmanız!
Gebeliğimde şeker çıkmıştıŞekerinize kesinlikle baktırın veya depresyon belirtiside olabilir
Nasıl atlattınız yani terapi veya ilaç alarak mı?Beni anlattınız sandım... büyük ihtimalle depresyon buna gizli depresyon diyorlar.. ama bi dr gidin tahlil felan yaptırın... kendinizi kontrol ettirin..
Ben yeni yeni atlattım... arada bir oluyor öyle... kan tahlilim falan temiz çıkmıştı o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?