aycangül canım yarın yani 29 u saç boyayabiliyoruz demi?
gece 00.45 e kadar yanlış anlamadıysam saçlarımı boyatayım öğlenden sonra , bu saat meselesi aklımı karıştırdı
lütfen kızma aranıza yeni katıldım anlayamadım
29 aralık 00:45 e kadar demişim.şu an 29 aralık oldu tarih.yani boya zamanı geçti.bugün boyatabilirdin.
yeniyıl için boyatmak istiyorsan boya günü değil ama 31 aralık öğleden sonra boyayabilirsin.önceki günlerden daha iyi olur en azından..
aycangülüm sormaya utanıyorum çekiniyorum ama en yakın ne zaman boya günü var yada yarın boyatsam mı ki? bana bir fikir ver lütfen cnm boya gününü kaçırmıştım ben en son hatırladın mı?
İlahi Aycangül,
Gece gece güldürdün beni. :) :) :)
arkadaşlar bu güne kadar sinameki,turplu su,sarmısak vs vs...deneyipte hiçbir şekilde ekstra uzama elde edemeyen var mı? benden başka
Aycangülüm ve diğer kızlarrrr, herkese iyi seneler diliyorum, bu yıl allah herkesin gönlüne göre versin...
aycangül evt canım cevap vermiştin teşekkür ederim. yakın tarihte boya günü varsa beklemek istemiştim.içime sinmiyor böyle ama belki boyatırım öğleden sonrateşekkürler....
özelden mesaj yazdım canım.bi bakarmısın.hem özelden hem topikten soruları cevaplamak eminim zordur.sabrına hayran kaldım.biyandanda ders
Aycangülüm ve diğer kızlarrrr, herkese iyi seneler diliyorum, bu yıl allah herkesin gönlüne göre versin...
arkadaşlar bu güne kadar sinameki,turplu su,sarmısak vs vs...deneyipte hiçbir şekilde ekstra uzama elde edemeyen var mı? benden başka
Bende sinameki uyguladım ama bi değişiklik yok uzama olmadı
AMİİİİİİNNNNNN canım..çok ihtiyacımız var gerçekten iyiliklere güzelliklere...
hepimize bol bol gelsin inşallah,sadece bu yıl değil bundan sonraki tüm yıllarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?