Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aycangülüm sormaya utanıyorum çekiniyorum ama en yakın ne zaman boya günü var yada yarın boyatsam mı ki? bana bir fikir ver lütfen cnm boya gününü kaçırmıştım ben en son hatırladın mı?

aycangülüm sormaya utanıyorum çekiniyorum ama en yakın ne zaman boya günü var yada yarın boyatsam mı ki? bana bir fikir ver lütfen cnm boya gününü kaçırmıştım ben en son hatırladın mı?

daha önce cevaplamıştım canım :)

Son düzenleme:
arkadaşlar bu güne kadar sinameki,turplu su,sarmısak vs vs...deneyipte hiçbir şekilde ekstra uzama elde edemeyen var mı? benden başka

aycangül evt canım cevap vermiştin teşekkür ederim. yakın tarihte boya günü varsa beklemek istemiştim.içime sinmiyor böyle ama belki boyatırım öğleden sonra teşekkürler....

özelden mesaj yazdım canım.bi bakarmısın.hem özelden hem topikten soruları cevaplamak eminim zordur.sabrına hayran kaldım.biyandanda ders

Aycangülüm ve diğer kızlarrrr, herkese iyi seneler diliyorum, bu yıl allah herkesin gönlüne göre versin...

Aycangülüm ve diğer kızlarrrr, herkese iyi seneler diliyorum, bu yıl allah herkesin gönlüne göre versin...

AMİİİİİİNNNNNN canım..çok ihtiyacımız var gerçekten iyiliklere güzelliklere...
hepimize bol bol gelsin inşallah,sadece bu yıl değil bundan sonraki tüm yıllarda :)

arkadaşlar bu güne kadar sinameki,turplu su,sarmısak vs vs...deneyipte hiçbir şekilde ekstra uzama elde edemeyen var mı? benden başka

Bende sinameki uyguladım ama bi değişiklik yok uzama olmadı

Bende sinameki uyguladım ama bi değişiklik yok uzama olmadı

merhaba,ben de sinameki kullandım çok uzun sayılmayacak ama kısa da denilmeyecek bir süre kullandım,uzatmamasının yanında avuç avuç saçlarım döküldü,bıraktıktan bir süre daha da dökülmem devam etti..aynı işyerinde çalıştığım bir çalışma arkadaşımın da avuç avuç döküldü..birlikte başlayıp birlikte bıraktık zaten..açıkçası uzama yönünden aycangüll de biliyor ben çok şanslı değilim,ne yapsam fayda etmedi.içten dıştan ne bulsam yedim içtim sürdüm olmuyor olmuyor.

sarmısak dışında herşeyi denedim özel tarihlere de dikkat ettim ama aylatdır neredeyse sadece 1 cm uzadı

biliyorum belki defalarca sorulmuştur ama bütün sayfaları tek tek okumak çok zor oluyo bakım günlerinde sinameki dışında tavsiye edeceğiniz bakım kürleri varsa yazar mısınız lütfen saçlarımın biran önce uzamasını istiyorum lütfen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…