• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ikiz81 ve paytak paytak koşan koala, güzel dualarınız için teşekkür ederim. Ben de dilerim ki kimsenin başına bir daha gelmesin. Artık zor da olsa sıra normal yaşama dönmekte ve güçlü olup daha zor durumda olanlara moral vermekte

inşallah canım, inşallah moral ve destek olabiliriz...
Allah herkesin yardmcısı olsun....

Sevgili arkadaşlar, beni arayıp soran tüm sevgili kk üyeleri.. Sizlerin mesajlarını daha yeni görme fırsatım oldu. Ben iyiyim, sizlere çok teşekkür ederim. Deprem dırasında Van da evimdeydim. Evim yıkılmadı fakat derin çatlaklar oluştu, zor da olsa çıkmayı da başarabildim (vestiyer vb eşyaların yıkılması kapının önünü tıkaması gibi durumlar). Bir süreliğine ailemin yanına dönmemiz için izin verdiler. Benim gibi atandığında çok sevinip şu anda hayatta olmayan meslektaşlarımın , ve yaşamını kaybeden herkesin ailelerine sabır, bu yaraları sarmamız için ülkece hepimize güç diliyorum.

Sizleri seviyorum. Yanıt yazdığım konuları bile araştırıp haber almaya çalışan ellere sağlık, beni hiç görmediğiniz halde arayıp soran kocaman yüreklerinize sağlık... Kelimeler bitiyor bazen

canım benim geri döndün nihayet
iyi olmana sağ olmana ansıl sevindik burda bilemezsin
can sağlığı önemli olan geri kalan herşey yerine gelir
allah seni sevdiklerine sevenlerine bağışladı

Sevgili arkadaşlar, beni arayıp soran tüm sevgili kk üyeleri.. Sizlerin mesajlarını daha yeni görme fırsatım oldu. Ben iyiyim, sizlere çok teşekkür ederim. Deprem dırasında Van da evimdeydim. Evim yıkılmadı fakat derin çatlaklar oluştu, zor da olsa çıkmayı da başarabildim (vestiyer vb eşyaların yıkılması kapının önünü tıkaması gibi durumlar). Bir süreliğine ailemin yanına dönmemiz için izin verdiler. Benim gibi atandığında çok sevinip şu anda hayatta olmayan meslektaşlarımın , ve yaşamını kaybeden herkesin ailelerine sabır, bu yaraları sarmamız için ülkece hepimize güç diliyorum.

Sizleri seviyorum. Yanıt yazdığım konuları bile araştırıp haber almaya çalışan ellere sağlık, beni hiç görmediğiniz halde arayıp soran kocaman yüreklerinize sağlık... Kelimeler bitiyor bazen

Çok geçmş olsun mavikuş...Yaşadığın travmayı çabucak atlatmanı dilyorum....Gerçekten çok zor bi olay...Çok şükür aramıza dönebildin...Allah dönmek nasip olmayanlara da rahmet eylesin....İnşallah bu olay deprem konusunda bizi bilinçlendirir artık....Geçmiş olsun canım....

Çok çok sevindim mavikus iyi olmana.
Eminim psikolojik olarak çok etkilemiştir bu durum.
Umarım bir an önce çok daha iyi olursun.
Haber almak çok mutlu etti.

haklısın mavikuşum,
bazen zihnin hızına,kalpteki yoğunluğa yetişemiyor dil.
en net hissettiğim şeyi yazayım sadece,mesajını görmek çoookk güzel :)

çok geçmiş olsun rabbim kimseye tekrar böyle acılar yaşatmasın rabbim tüm kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun :21:

aycangülüm bi şey sormak istiyorum...Benm ellerimde kışın da gelmesiyle çoğalan egzamalar var...Yazın da oluyor ama çok azalıyor şimdi ise çok fazla ve ellerim acayip kuru...Elim için ay ikizler burcundayken mi bakım yapmam gerekiyor? Kendi burcum da ikizler, o zaman daha mı etkili olacak?Yada ne zaman yapmamı önerirsin?

aycangülüm bi şey sormak istiyorum...Benm ellerimde kışın da gelmesiyle çoğalan egzamalar var...Yazın da oluyor ama çok azalıyor şimdi ise çok fazla ve ellerim acayip kuru...Elim için ay ikizler burcundayken mi bakım yapmam gerekiyor? Kendi burcum da ikizler, o zaman daha mı etkili olacak?Yada ne zaman yapmamı önerirsin?

canım kesinlikle daha iyi olur ama bence o zamana kadar beklemenin anlamı yok.sana bir link göndereceğim birazdan.

Aycangülüm bakım saatlerini dün baktığımda yanlış görmüşüm bugn öğlen yaptığım sinamekili bakım boşa gitti sanırım:5:

Mavikuş arkadaşımıza çok çok geçmiş olsun .. Allah başka kaza bela vermesin inşallah..

Aycangül'cüm ya belki biraz alakasız olacak ama bir soru sormak istiyorum ..
Acaba kaşları almak için hangi günler uygun olur mesela bugün uygun olur mu ? .

Bende akşam saçıma besleyici krem sürdüm ucundan da kestim duştan sonra....İnşallah en kısa zamanda uzar....Bunun dışında bakım yapmak için ne önerirsin aycangül?

canım suan reglim saçımı kestirmem dogru olurmu ???

canım kusura bakma görmemişim,bayram telaşından saniyeler içinde bakıp çıkıyorum.
arkadaşımız abdest açısından önemli olduğunu yazmış ama benim bu konuda bilgim yok.hatta belkide kestirmişimdir o dönemde.
o dönemdeki hormonlar açısından durum nedir onu da bilmiyorum.
bence hiç risk alma,zaten ayın 25 i gibi yeniden olur uygun zaman.

merhabalar,
ben bu ay verdiğiniz tarihlere uygun olarak bakım yapmaya çalıştım. en son dün yaptım bakımı ama 9 kasım da bitiyor tarihler, şimdi ne zaman bakım yapmamız uygun olur acaba ?

Back