Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Nikah için öle bşey varsa tabi bende isterimm...Yeniayda mı almak lazım acabaa hani ay gibi aşkınız da büyüsün falan:)))

alıntı yapmaya çalışım ama vazgeçtim:)
konu evlilik olunca coşmuş sayfa:)))

evlilik tarihi için çiftlerin birlikte haritası çıkartılabiliyormuş.
tabi bu beni aşar:)
ama şunu söyleyebilirim.evlenmek için perşembe ve cuma günlerini tercih edin

evde kalmış kızlar kipin (kendime lafım, kimse alınmasın hemi )
mübarek gün demi aycanım
harita filan ohooo uzun iş tabiii (ben de astrolog kesildim birden )

evde kalmış kızlar kipin (kendime lafım, kimse alınmasın hemi )
mübarek gün demi aycanım
harita filan ohooo uzun iş tabiii (ben de astrolog kesildim birden )

evet canım mübarek günler:)
eskiden evliliklerin daha sağlam ve sağlıklı oluşunun nedeni bu herhalde.
hatta evliliğin ilk adımı olan kız isteme töreni bile bu günlerde yapılırmış.

bu arada size birkaç bilgi :)))
yatakodanızda siyah renk olmasın!
yatakbaşı kare yada dikdörtgen olsun,kale gibi yani :) yapılan istatistikler aldatmanın daha az olduğunu gösteriyormuş.
yuvarlak yatakbaşı kullananların evlilikleri daha karmaşış ve sadakatten yoksun oluyormuş..
son olarak yatağınız baza şeklinde olmamalı.karyolanın altı boş olmalı ki enerji dönüşümü olsun!

evliliğinizi kurtardım,farkında mısınız :))))yani hayatınızı :)))

ay canım benimmm (aaa hızlı söyleyince aycanım beniim oluyo )
ne kaa düşüncelisin eğer evlenebilirsem bu fikirlerini hatırlaycağım inş...
bu arada demek eskiden evlilikler bu günlerde yapılıyormuş öyle mi, biz de sevdicekle nişanımız bi kandil gününe gelse der dururduk ama tabii biz daha 1.aşamayı geçemedik hayırlı günde, hayırlı işler... Allah hayırlısını nasib etsin..
ii ki varsın

Son düzenleme:
selam canım senin yakından takipçinim.ama şimdiye kadar hiç yazmamıştım sana.ben ikizler burcuyum.saçımı kestirip boyatmayı düşünüyorum ne zaman yapayım? neredeyse bir sene oldu saçıma bakamadı.9 aylık bebeğim var.fırsat bulamadım birtürlü.bu arada saçım aşıra derecede dökülüyor bunun için bir formülünüz var mı?cevaplarsanız çok sevinirim.

Ayy okuyunca güldüm, cidden hepimiz evlilik olunca nasıl heveslenmişiz

Aaa ne güzel bilgiler vermişsin.
Tamam perşembe cuma aklımda.
Ayy siyah rengi de pek istiyordum ama olmasın o da , diğer odalarda olur mu peki ?

Bir derdin mi var aycangül hemen hallederr ..

herzaman ki gibi süpersin aycangülüm...

Valla öyle aycangülüm:) Bende izledim bugün saba tümerde kadını....Elimde kalem kağıt yazdım durdum ama bakalım uygulaması ne zamana kısmet olur

Aycangüll biz yatağımızın başlığını siyah aldık ya nişanlımla ben yatak odasını siyah beyaz kombinlemiştik :18: gerçi başlık dikdörtgen ama siyah deri işte tüh

Aycangüll biz yatağımızın başlığını siyah aldık ya nişanlımla ben yatak odasını siyah beyaz kombinlemiştik :18: gerçi başlık dikdörtgen ama siyah deri işte tüh

senin durumun daha acilmiş önce sana cevap vereyim.
ben olsam hiiiiiiiçç riske atmazdım.hemen değiştirin bence.
renklerin enerjisinden hiç şüphe duymam.herhangi bir kıyafet,bir saç vs gördüğümüzde hemen renginden etkileniriz.olumlu y da olumsuz ama mutlaka ilk fikrimizi renk belirler.yani aldığımız olumlu yada olumsuz enerji belirler.bu enerjinin varlığının kanıtıdır.
mesela ben mavi ve yeşilin olmadığı yerde yaşayamam derim hep.demekki ihtiyaç duyuyorum bu renklere.hatta bundan önceki avatarımda sağım masmavi göl ve gökyüzü solum yemyeşil çimen ve çam ağaçlarıydı,baktıkça ruhum dineniyor:)

bak birde ne hatırladım:bir renk uzmanı futbol takımlarından örnek vermişti.sarının başarı üzerinde çok önemli bir etkisi olduğunu söylemişti. gs ve fb renkleri..
beyazın tüm renklerin kaynağı olduğu için renk sayılmadığını; siyahın ise tüm renkleri soğurduğu yani renksizlik durumu olduğunu söylemişti.beşiktaşın bu nedenle uzun aralarla şampiyon olabildiğini söylemişti.

yani işin ucunda kupa var,bi daha düşünün :)))

herzaman ki gibi süpersin aycangülüm...

Valla öyle aycangülüm:) Bende izledim bugün saba tümerde kadını....Elimde kalem kağıt yazdım durdum ama bakalım uygulaması ne zamana kısmet olur

eyvallaaahhh arkadaşlar :)))

bende öylesine kulak kabarttım..aslında dikkatle dinlemeyi isterdim de işim vardı.kitabını almak lazım !!
bayan'ın söylediği bazı şeyler dikkatimi çekti.hakikaten bende evimde hissediyordum benzer şeyleri.
mesela sabah kalktığınızda yada eve girdiğinizde ilk gördüğünüz ya da duyduğunuz şey çok önemli.sinir bozucu birşey varsa tüm günü mahvoluyor insanın.

canım saçlarımız çok dökülüyor malesef.tamamen sonbaharı suçluyorum ben,okuyorsundur.
geçen hafta bir aromaterapistte aynı şeyden bahsediyordu.mevsimsel dökülmeye hiçbirşey yapılamaz dedi.
ama yinede siz bakımları bırakmayın ki mevsimsel dökülmeden fazlasını yaşamayın.
yazmadan geçemeyeceğim,o 9 aylık bebeğini mümkün olsada sevip koklasak.bayılırım çocuklara.

saçlarını ilk sayfayı takip ederek kestirip boyayabilirsin.az önce ekledim ama yine de yazayım. 7 kasım güzel bir tarih.hatta bende kestirmek istedim ama kuaför burda olmayacağını söyledi

Bu arada bildiğin kitap ismi varsa feng shui yle ilgili arada söyleyiversen çook memnun oluruz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…