• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
belki de zeytinyağı maskesi iyi gelmiyordur sana canım.badem yağıyla da bir dene istersen.

Badem yağı benim bildiğim küçücük şişelerde satılıyor. Daha önce kaşlarım için almıştım. Saçıma yetmesi için, 20-30 şişe kullanmam gerekir. :33:

Sanırım büyük şişelerde de satılıyor ama benim haberim yok. :26:

aycangüüll kesim tarihini kaçırmışım yaa
bakımlara bu ara ara verdim diye pek takip etmiyordum, bayramdan önce veya bu bayram tatili döneminde uygun ve etkili bir kesin tarihi olacak mı
bu arada bu özel uygulamayı kestim ya bi problemdden dolayı
eyvah eyvah diyorum
3 kür de saçım bi uzadı bi güzelleşti, bir de ben hepsini yapsaymışım ne olacakmışş bilemiyorum :32:

bundan sonra ekleyeceğim kısımda,yani 6 kasımdan hemen sonra olacak..

Badem yağı benim bildiğim küçücük şişelerde satılıyor. Daha önce kaşlarım için almıştım. Saçıma yetmesi için, 20-30 şişe kullanmam gerekir. :33:

zannediyorum 25 cc lik şişelerde var.yani şurup şişesi kadar.
diplerine badem yağı,saç boylarına zeytinyağı uygularsan sorun çözülmüş olur diye düşünüyorum.

Yani ben eski saate göre geç kalmış olmuyorum ama bir saat geri alırsak 20 dk gecikmiş oluyorum öle söyliym sana:)
Ben diyete başlayacaktım ama ayın 10 unu beklesem daha iyi olur diye erteledim..Acaba şimdi başlasam mı aycangül ne tavsiye edersin?

şimdiden başla,10 undan sonra da kilo verirsin.

Tarihleri yanlış mı okumuşum yanlış mı kalmış aklımda ne olduysa 2 günden beri bakım günü diye bakım yapıyorumm ..

arkadaşlar "kanıt" adlı dizinin (kanal D) bu akşamki bölümünü netten bulup izlemenizi tavsiye ediyorum.sonuna kadar izleyin lütfen,çok faydalı olacağına inanıyorum.
(bitkiler,bakım ve saç boyama hakkında)

aslında şöyle bir tiyo verebilirim, ablam ecz. o bakımdan biliyorum :1:
hammadde olarak 500'lük kocaman plastik şişelerde getiriyor.
tanıdık eczacınız varsa, "hammadde" olarak bademyağı getirtip getirtemeyeceğini bir sorun bakalım.:34::34:
fiyatı konusunda bi fikrim yok ama maalesef...

"aşk" mı o ne demek ki :1:

Benim özlemekle eş değer sanırım Aycangülüm.
Bir şey soracağım sana.
Nikah için uygun tarihlerde verebilir misin ki ?
En azından kötü olmayacak bir dönem falan ?

arkadaşlar "kanıt" adlı dizinin (kanal D) bu akşamki bölümünü netten bulup izlemenizi tavsiye ediyorum.sonuna kadar izleyin lütfen,çok faydalı olacağına inanıyorum.
(bitkiler,bakım ve saç boyama hakkında)

Akşam izleyeceğim teşekkür ederiz :16:

Back