inşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
belki de zeytinyağı maskesi iyi gelmiyordur sana canım.badem yağıyla da bir dene istersen.
aycangüüll kesim tarihini kaçırmışım yaa
bakımlara bu ara ara verdim diye pek takip etmiyordum, bayramdan önce veya bu bayram tatili döneminde uygun ve etkili bir kesin tarihi olacak mı
bu arada bu özel uygulamayı kestim ya bi problemdden dolayı
eyvah eyvah diyorum
3 kür de saçım bi uzadı bi güzelleşti, bir de ben hepsini yapsaymışım ne olacakmışş bilemiyorum
Badem yağı benim bildiğim küçücük şişelerde satılıyor. Daha önce kaşlarım için almıştım. Saçıma yetmesi için, 20-30 şişe kullanmam gerekir.
Sanırım büyük şişelerde de satılıyor ama benim haberim yok. :26:
Yani ben eski saate göre geç kalmış olmuyorum ama bir saat geri alırsak 20 dk gecikmiş oluyorum öle söyliym sana:)
Ben diyete başlayacaktım ama ayın 10 unu beklesem daha iyi olur diye erteledim..Acaba şimdi başlasam mı aycangül ne tavsiye edersin?
zannediyorum 25 cc lik şişelerde var.yani şurup şişesi kadar.
diplerine badem yağı,saç boylarına zeytinyağı uygularsan sorun çözülmüş olur diye düşünüyorum.
Tarihleri yanlış mı okumuşum yanlış mı kalmış aklımda ne olduysa 2 günden beri bakım günü diye bakım yapıyorumm ..
evet canım,
hazırlamış olmama rağmen dikkatimden kaçmış:)
ekledim..
bahar ayları da değil ama :)))
ben her daim aşığım Aycangülümm
Tabi saflıklarım da bitmiyor.
Badem yağı benim bildiğim küçücük şişelerde satılıyor. Daha önce kaşlarım için almıştım. Saçıma yetmesi için, 20-30 şişe kullanmam gerekir.
Sanırım büyük şişelerde de satılıyor ama benim haberim yok. :26:
"aşk" mı o ne demek ki
arkadaşlar "kanıt" adlı dizinin (kanal D) bu akşamki bölümünü netten bulup izlemenizi tavsiye ediyorum.sonuna kadar izleyin lütfen,çok faydalı olacağına inanıyorum.
(bitkiler,bakım ve saç boyama hakkında)
Benim özlemekle eş değer sanırım Aycangülüm.
Bir şey soracağım sana.
Nikah için uygun tarihlerde verebilir misin ki ?
En azından kötü olmayacak bir dönem falan ?
Akşam izleyeceğim teşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?