Bu arada bildiğin kitap ismi varsa feng shui yle ilgili arada söyleyiversen çook memnun oluruz canım...
evet canım mübarek günler:)
son olarak yatağınız baza şeklinde olmamalı.karyolanın altı boş olmalı ki enerji dönüşümü olsun!
:)))
Şimdi benim bazamı atmam mı gerekiyor?
O kadar eşyayı nereye koyacağım?
benim de var,atalım gitsin :))))
bütün eşyaları atıp yeni almaya başlayınca evde hır çıkacak en sonunda enerjiydi bazaydı
Kızlar ya birşey sorucam..Bakım yaptığım zamanlarda saç diplerim çok kötü ağrıyor.. Gçeen hafta bakım yapmadım ağrısı durmuştu..Dün akşam yaptım yine ağrıya devam..Sizde varmı böyle bir şikayet
arkadaşlar tayin dolayısıyla bir yıllığına kıbrısta yaşamak zorundayım. ve bulunduğumuz yerde sularımız tuzlu.
mecburen tuzlu suyla yıkanıyoruz ve saçlarım hiç bu kadar dökülmemişti.kaşlarım bile dökülmeye başladı. şoklar içindeyim.
burdaki bakımların neredeyse hepsini yapıyorum ama bana mısın demiyor. kel kalmadan önce bana önerisi olan var mı acaba?
zaten kıbrısta bi bizim bulunduğumuz bölgenin tuzlu suyu var. şans
sabunla yıkanılmıyo zaten kafaya sürüldüğü an kalıplaşıyor. ben de şampuanla yıkıyorum.
tatlı suyun olduğu yerlerden damacanayla su bile getirdik ama işe yaramadı.
napsam bilmiyorum ki :44:
bende takvime göre bugünü ve yarını değerlendirmeye karar verdim.kafamda şuan karışık bakım yağı ve şu üçlü meşhur ampullerden var.yarında allahın izniyle boyamayı düşünüyorum.herkese kolay geleeeee
teşekkür ederim ebuuuş. burdaki herkeste bu sorun var o yüzden test yaptırmayı hiç düşünmemiştim.
bi de o şampuanı deniyim bari. umarım iyi gelir.
Sevgili arkadaşlar, beni arayıp soran tüm sevgili kk üyeleri.. Sizlerin mesajlarını daha yeni görme fırsatım oldu. Ben iyiyim, sizlere çok teşekkür ederim. Deprem dırasında Van da evimdeydim. Evim yıkılmadı fakat derin çatlaklar oluştu, zor da olsa çıkmayı da başarabildim (vestiyer vb eşyaların yıkılması kapının önünü tıkaması gibi durumlar). Bir süreliğine ailemin yanına dönmemiz için izin verdiler. Benim gibi atandığında çok sevinip şu anda hayatta olmayan meslektaşlarımın , ve yaşamını kaybeden herkesin ailelerine sabır, bu yaraları sarmamız için ülkece hepimize güç diliyorum.
Sizleri seviyorum. Yanıt yazdığım konuları bile araştırıp haber almaya çalışan ellere sağlık, beni hiç görmediğiniz halde arayıp soran kocaman yüreklerinize sağlık... Kelimeler bitiyor bazen
Sevgili arkadaşlar, beni arayıp soran tüm sevgili kk üyeleri.. Sizlerin mesajlarını daha yeni görme fırsatım oldu. Ben iyiyim, sizlere çok teşekkür ederim. Deprem dırasında Van da evimdeydim. Evim yıkılmadı fakat derin çatlaklar oluştu, zor da olsa çıkmayı da başarabildim (vestiyer vb eşyaların yıkılması kapının önünü tıkaması gibi durumlar). Bir süreliğine ailemin yanına dönmemiz için izin verdiler. Benim gibi atandığında çok sevinip şu anda hayatta olmayan meslektaşlarımın , ve yaşamını kaybeden herkesin ailelerine sabır, bu yaraları sarmamız için ülkece hepimize güç diliyorum.
Sizleri seviyorum. Yanıt yazdığım konuları bile araştırıp haber almaya çalışan ellere sağlık, beni hiç görmediğiniz halde arayıp soran kocaman yüreklerinize sağlık... Kelimeler bitiyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?