Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Ama şampuanlamayınca çok koku olmaz mı ?
:26::26:

Canım aslını istersen ben de rahat edemem şampuanlarım büyük ihtimalle. "The Long Hair Community" sitesinde karışımın kendisini şampuan gibi kullanıyorlar. Yani ıslak saça yapıp şampuanlamıyorlar. Ben yarın bir deneyeyim, koku olacak olursa zaten söylerim şampuanlayın diye

Teşekkür ederiz.
Memnun kalırsan ben de protein gününde yapayım.

teşekkür ederim ececim:)
fotoları çok merak ediyorum,inşallah sonuçlar net görünüyordur.
bu arada ampullerin iki kutu yazdırılabildiğini bilmiyordum,teşekkürler bu güzel haber için :)
herkese göndermende çok güzel,paylaşalım herkes faydalansın..
gerçi çok kısıtlı bilgi verebiliyorum ama olsun..kendi mütavazi sitemi oluşturunca daha kapsamlı bilgilere yer vermeyi planlıyorum.
allah izin verirse inşallah :)

Arkadaşlar saçlar için maya maskesinin tarifini verecek olan varmı ?

Cidden bir maya maskesi tarifi çok iyi olur.
Bilen var mı acaba ?

inanın maya maskesi öyle teferruatlı birşey değil.bir miktar mayanın üzerine su koyup ertiyorsunuz.şampuan kıvamına gelinceye kadar azar azar su ilave edin.saçınıza sürün ve bekletin yarım saat,bir saat kadar.
dikkat etmeniz gereken tek konu: saç diplerine hızlıca sürüp hemen streç filmle sarmak.çünkü çabuk kuruyor.nemli kalması lazım saçta.

teşekkürler mavikuşum :)
sonuçlarınıda bekliyoruz :)
hatta memnun kalırsan "protein maskesi" başlığıyla konu aç ki hem burada kaybolmasın hemde pretein günleri için kaynak olsun arkadaşlara..

Teşekkür ederimmm ..
Off be bakımlara başlayacağım gelsin de şu günler bir an önce.

abcde_123 :)
seni düşünürken çağırmışım bak topiğe
yarın 3. kürünü uygulayacaksın..şifa olsun..
sendende ecenin ki gibi güzel haberler bekliyorum :)

poleni kim sormuştu :44:

bu hafta polenle ilgili bir yazı hazırlayacaktım ve sizlerde paylaşacaktım ama olmadı..incire kısmetmiş
mevsimi geçmeden onu yazmak istedim..ilerleyen günlerde inşallah..

hah ben de yorumları okuyayım ondan sonra yazayım diyordum,görünce şaşırdım :)
akşam 2. kürü uyguladım eceninki gibi sonuçlar vereceğime eminim, çünkü saçlarım gerçekten yumuşadı.
şu kesim tarihinde kestirsem mi saçlarımın uçlarından ne dersin, gerçi zaten kısalar ama uzamasını kolaylaştırsam mı
çünkü geçen kestirdiğimde kesim günü değildi :44:

allahııımm bakıma doymuyorum, rehber böyle iyi olunca devam devam devaaaaammm

hah ben de yorumları okuyayım ondan sonra yazayım diyordum,görünce şaşırdım :)
akşam 2. kürü uyguladım eceninki gibi sonuçlar vereceğime eminim, çünkü saçlarım gerçekten yumuşadı.
şu kesim tarihinde kestirsem mi saçlarımın uçlarından ne dersin, gerçi zaten kısalar ama uzamasını kolaylaştırsam mı
çünkü geçen kestirdiğimde kesim günü değildi :44:

allahııımm bakıma doymuyorum, rehber böyle iyi olunca devam devam devaaaaammm

ve aycangül, sence hangi gün kestirsem 1-3 ekim arası demişsin
bilgilerim var sende, bi saat söyleyebilirsen ona göre kestiririm bende

Son düzenleme:

süpriz olsun dedim :)
rehberiniz kendide fırsat bulup bakım yapsa fena olmayacak
bendeki bilgilerine bir göz attım..pazar gününü tercih etmelisin sen canım..
öğle saatlerini tercih et..detaylı bakma fırsatım olursa yazarım yine özelden..

pazar günü çok uygunum süpersin ama öğleden sonra daha uygun olacağım, öğlen işimi yarıda kesmem zor olabilir:44:

pazar günü çok uygunum süper bi tarih olduuu :)
yalnız öğleden sonra daha uygun olurum, çünkü öğlen saati işimi yarıda kesip çıkmam zor olur :44:

teşekkürler mavikuşum :)
sonuçlarınıda bekliyoruz :)
hatta memnun kalırsan "protein maskesi" başlığıyla konu aç ki hem burada kaybolmasın hemde pretein günleri için kaynak olsun arkadaşlara..

Tabi tatlım, mutlaka paylaşacağım sonuçları da:))

Deney yapmaya bayılıyorum:)

cnm selaaamm ben akrep burcuyumm bakımlarımı hangi günlerde yapablrm hesablayablrmsn sana zahmet olmazsaa
yorumları oumaya çalıştm amaa o kdr sayfa vardıki en sonunda pes ettm en sonunda sana sormaya karar verdmm
şmdiden tesekkrlerr .. Sayfanın en basında yazanlardan pek bse anlamadımdaa

slm ben de balık burcuyum akne leke problemim var ben hangi tarihlerde yapmalıyım bide lavanta suyu içmek istiyorum .yardımcı olurmusunuz..

selam canım..şimdilik ilk sayfaya eklediğim bakım tarihlerine uyarak yapabilirsin :)
kişiye özel bakım için ekim sonunda bakalım..bu ara biraz yoğunum,fırsatım olmayacak gibi,o nedenle söz vermekten çekiniyorum.
akrep burcu olman önemli değil.ilk sayfadaki burçlar ayın içinde bulunduğu burçlar çünkü..

slm ben de balık burcuyum akne leke problemim var ben hangi tarihlerde yapmalıyım bide lavanta suyu içmek istiyorum .yardımcı olurmusunuz..

cilt bakımı için uygun günlerde yapabilrsin.onlarıda ilk sayfada veriyorum.lavantaya hemen başlayabilirsin,büyüyen fazdayız,etkili olacaktır.küçülen faza geçtiğimizde de aknelerin daha çabuk küçüleceğini düşünüyorum.
şimdiden şifa olsun ikinizede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…