• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Sac boyamak.icin dünü uygun tarih olarak vermissiniz. Boyadim ve sonuc inanilmaz ! İlk defa o renk kapagindaki gibi tuttu. Daha once de boyamistim saclarimi birkac kez ama bu muhtesem. Denemek isteyenler icin garnier color naturels 6.34 altin kumrali onerebilirim. Cok hos oldu. Tesekkurler aycangul :-)

Sac boyamak.icin dünü uygun tarih olarak vermissiniz. Boyadim ve sonuc inanilmaz ! İlk defa o renk kapagindaki gibi tuttu. Daha once de boyamistim saclarimi birkac kez ama bu muhtesem. Denemek isteyenler icin garnier color naturels 6.34 altin kumrali onerebilirim. Cok hos oldu. Tesekkurler aycangul :-)

işte bu yüzden ısrarla devam ediyorum çalışmalarıma canım:)
ben yaşıyorum sonuçları sizler de yaşayın diye :)
sizden de duymak inan çok güzel :)

Sende bu iyi yürek var olduğu sürece Allah herzaman yar ve yardımcın olur canım Aycangül'üm:70: tarihler içinde teşekkürler:71:

canım ekim ayı içinde hem sac boyayabılecegımız hemde kesım yapabılecegımız-aynı gun varmı bide brezılya fonu yapturmak ıcın bakım gunlerınımı beklemek lazım:31:

canım ekim ayı içinde hem sac boyayabılecegımız hemde kesım yapabılecegımız-aynı gun varmı bide brezılya fonu yapturmak ıcın bakım gunlerınımı beklemek lazım:31:

malesef canım boya ve kesim günleri farklı.
brezilya fönü için de protein günlerini kullanabilirsin :)

banyodan sonra nemli saçlarıma azıcık protek sürüyorum.durulamıyorum kurutuyorum.çok da iyi oluyor..ilgilenenlere duyrulur :))

malesef canım boya ve kesim günleri farklı.
brezilya fönü için de protein günlerini kullanabilirsin :)

tesekkur ederım ılk sayfada sunu yazmıssın:

27 Eylül 2011 saat 08:51’ den 29 Eylül 2011 saat 06:06’ ya kadar Ay terazi burcunda büyüyecek;(27 eylül 14.08’ te yeni ay gerçekleşecek)
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar)
saçlarınızı boyayabilirsiniz.
saç kesimi için uygun.

bugun gıdemıcemde kuafore acaba dedım ekım ayında boyle ıkısınınde denk geldıgı bır gun varmı ayrı ayrı gıtmek zor oluyo benım ıkı yasındakı kızımla talan edıyor ortalıgı :)))

Son düzenleme:
kac gündür bakmiyordum bu topige allahtan simdi baktimda gördüm kesim tarihlerini
yorgun oldugum halde hemen simdi azda olsa uclari kesecemm :59:
iyi uzatmalarr

tesekkur ederım ılk sayfada sunu yazmıssın:

27 Eylül 2011 saat 08:51’ den 29 Eylül 2011 saat 06:06’ ya kadar Ay terazi burcunda büyüyecek;(27 eylül 14.08’ te yeni ay gerçekleşecek)
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar)
saçlarınızı boyayabilirsiniz.
saç kesimi için uygun.

bugun gıdemıcemde kuafore acaba dedım ekım ayında boyle ıkısınınde denk geldıgı bır gun varmı ayrı ayrı gıtmek zor oluyo benım ıkı yasındakı kızımla talan edıyor ortalıgı :)))

tatlım bu ay ekstra bi durumdu o.yıl sonuna kadar yeniden olmaz.belki 2012 de..
çocuklara bayılırım :) kızını da öpüyorum..:54:

Back