Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadiya keske ımkanlarımı zorlayıpta gitseydim cok tesekkurler aycangültatlım bu ay ekstra bi durumdu o.yıl sonuna kadar yeniden olmaz.belki 2012 de..
çocuklara bayılırım :) kızını da öpüyorum..
şekerlerrr
Aycangülün bana özel gönderdiği tarihli bakımı yaptım foto çekemedim her evrede zaten fotoda pek anlaşılmıyo
ama yıllaaaaardır bakım yaparım denemediğim şey kalmadı
en pahalı ürünleride getirttim yurtdışından en ucuz yağlarıda (hatta bu bu 3 gün kullandığım yağları ve ampulleride daha önce defalarca kullandım)
ama hiç bukadar güzel sonuç almamıştım
bu tarıhler bi harika inanamıyorum
artık ilk sayfada ne yazarsa çıktısını alıp buzdolabına yapıştırıcam her ay
yok böle bişi
yarın sonuncu tarihim , daha sonra ilk sayfadan devam edicem yemeye içmeye bakımaaa
Aycangül sen bi mucizesin benceeee
çooooooooooooooook teşekkür ederiyorummmm
Aycangülcüm bana boya tarihi verebilir misin?:80:
aycangülüm görür müsün bilmem ki, acilen sana danışmam gereken bişey oldu..
hani bahsettiğim ablam var ya, şampuan arayışında da... sana sorsam olur mu bi tavsiyen, durumu da biliyorsun ya...
canım yeni girebildim nete..
doktor bana "organicum" şampuanı tavisiye etmişti.bitkisel.
ben kullanmadım ama,nasıldır bilmiyorum.
Ben ben ben!
Ben kullandım, fanta kokuyor buram buram zaten rengi de andırıyor.
Vaat ettiği etkileri görememiştim ben tam tersi saçlarım yumak halinde enseme toplanıyordu, sadece şampuanını almıştım kremiyle birlikte etki ediyordur belki ama olağanüstü bir değişiklik yapacağına da ihtimal vermiyorum.
cidden mi
ben pahalı diye almamıştım..allah korumuş :)
o zamn paytakcım,almıyorsun sende.ben "NUDE" diye bir şampuan kullanıyorum.o da bitkisel..olağanüstü bir atki görmedim ama en azından zarar vermedi.
o zaman bunu kutlayalım :)))
maşallah canım
işte kişiye özel bakımın farkı..
sen tabi ilk sayfadan devam et ama bizim yaptığımız farklı birşeydi.
nasılsa temelde değişiklik yarattık,gerisini de ilk sayfadan takip edebilirsin.
her evrede çekmen gerekmiyordu zaten fotoyu.
ama bana ilk ve son halini gönder mail olarak..
canım yeni girebildim nete..
doktor bana "organicum" şampuanı tavisiye etmişti.bitkisel.
ben kullanmadım ama,nasıldır bilmiyorum.
Ben ben ben!
Ben kullandım, fanta kokuyor buram buram zaten rengi de andırıyor.
Vaat ettiği etkileri görememiştim ben tam tersi saçlarım yumak halinde enseme toplanıyordu, sadece şampuanını almıştım kremiyle birlikte etki ediyordur belki ama olağanüstü bir değişiklik yapacağına da ihtimal vermiyorum.
Ben de okuldaki hocaların beyin yıkamaları sonrasında almıştım zaten
Şampuan kişiden kişiye etkisi çok değişen bir şey al alma diyemem kimseye ama ben 20 lira vermemi gerektirecek fark göremedim, Gliss siyah serisini kullanıyorum 2 haftadır ve bu kesinlikle çok daha güzel.
Nude şampuanla ilgili de geçen hafta bir şey yaptım. Vimjo'daydım bir kadın organix şampuan sordu yok dediler başka şampuan önerince de olmaz brezilya fönüm var dedi ben de atladım hemen Nude bulup alın kullananlar çok memnun diye, mağaza sorumlusu da kadın da pek şaşırdı tepkime ama kadın ikna olmamış gibiydi
cidden mi
ben pahalı diye almamıştım..allah korumuş :)
o zamn paytakcım,almıyorsun sende.ben "NUDE" diye bir şampuan kullanıyorum.o da bitkisel..olağanüstü bir atki görmedim ama en azından zarar vermedi.
canlarım nasıl da beni hemencenecik bilgilendirmişler yerim sizi
söylediklerinizi dikkate alıcam tabi ki de.. cok teşekkür ederim
şu sarımsaklı şampuular nasıl ki acabaa
sarımsaklı şampuanlarda da bir sürü marka var ben de kullanmıştım bir ara kokusu da çok güzeldi saçlarım yumuşamıştı sanki ama gürleşme ondan mıydı sinamekiden mi bilemedim şimdi :44:
mecitefendinin ballı şampuanını merak ediyorum aslında ben bu arada Aycangül polen konusu ne oldu bilgilendirecektin bizleri de ama unuttun mu?
Arkadaşlar saçlar için maya maskesinin tarifini verecek olan varmı ?